- 11 Şubat 2014
- 3.656
- 1.188
- 148
kv'lerin bu işe karışması çok saçma bence. ha birde olmadı mı deyip sizi üzmeleri zaten yanlış birşey. birde hamilesiniz. bizde ona beden dilinizle düşüncelerinizi anlatın. onlarda biraz saygılı olsun bi zahmet.
mrb bende sizinle bir degil bircok derdimi paylaşmak istiyorum sabır gosterip okuyacagınızı düsünerek şimdiden çok tşk ediyorum... ben haziranda ewlendim ve vajinusmus sorunu yasadım soyleki ewlendigimde regldim 3 gun sonrası ilk defa denemiştik ve olmadı aradan 3 gun gecti ve ben ne ablama ne anneme demeden gorumceme dedim boyle boyle abla olmuyor napmam gerekir flan korkulacak bişe yok vs bişeler soyledi ben sonra bu konuyu anneme soyledim annemde biliyordu cok uzuluyordu haliyle neyse ben 3 haftalık gelindim (bu arada kw alt ust oturuyoruz ama onlar yazın bahceleri var orda kalıyorlar dugunu yapıp hemen bahceye gitmişlerdi) akşam eşimle oturuyorduk eşimin telefonu caldı babasıydı napıyonuz flan sonra annesi alditeli eşimle az konusup beni istedi telefona bende aldım tlfnu napıyon flan sonra basladı hala o iş olmadımı hangi iş dedim anne o iş işte bende yok olmadı dedim sen benim oglumu oynatıyonmu o nerden cıktı anne diyorum yok o senden buyuk ama nasıl oynatıyosan artık yarın arıyacam yine sorcam olmus diceniz flan telefonun sesi dısarıdanda duyuluyor biraz tabi eşimde bakıyorki ne diyo annesi oda o lafları duyunca bana dedi kapat tlfnu tabi bende eşime işaret yapıyorum sus diye ama biryandan yıkıldım neyse guzellikle hişbişe demeden kapadım teli ve aglamaya basladım cok uzuldum ama neyse bi kac gun gectı esimle gittik saglık ocagına iğne vuruldum hani kasları gewsetsin die neyse ewe geldik ustumu daha cıkarmadan tel caldı baktım kendi annem arıyor actım teli duyduklarım karsısında sok oldum benim kp babamı arıyor ve kw annemle konusturmak ıcın annemde tabi anlamiş benim durumu babam bilmedigi için diger odaya gecmiş annem kv nasılsın flan demiş oda hiç iyi degilim nolacak bu iş uyku uyuyamıyorum huzurum yok flan tabi babamda nolduki gibisinden annemin yanına gelmiş konusulanlardan anlamiş neyse annem bunları dedi bana tekrar yıkıldım eşim noldu diye sordu yine yok bişey dedim ısrar edince soyledim annemleri aramişlar diye eşimde sinirlendi babasını aradı siz ne yapıyorsunuz ayıp degilmi kp nie arıyorsun baba flan bagırmaya basladı benimde psikolojim alt ust olmustu kendimi odaya kapattım agladım eşim babasıyla bagrısıyordu neyse bu olaylar gecti kw arada geldikce bana hep laf soyluyordu falanca senden sonra ewlendi bebegi war bilmem ne eşimin babası surekli babamı arayıp bu konuyu konusuyormus , bigun yine kw baba dediki flanca diyoki bilmem kimin gelini warmiş ufak tefek hamileymiş senin gelin boylu poslu onun iki katı eder hala kız geziyor bende dedim bunu kesin babam soyledi yani kp guldu oda ewet dedi neyse 8 ay sonra biz bu konuyu aştık wajıyı yendim esim tabi tlfnla arayıp babasına demiş cok sewinmişler 2 gun sonrası kw yanına gittim hiçbişe demedi sormadı yani bende sewincliyim tabi anne oldu biliyonmu flan ewet dedi x babasını arayıp soyledi ama ben inanmıyorum benim yuzum dustu ınanmıyonmu dedim ben yalan soylesen kandırsam simdiye kadar oyle yapardım zaten dedim ama oldu dedim... kw bastan beri hiç sewmiyordum ama kp cok sewiyordum babam gibi neyse bundan 2.5 ay oncesi hamileligimi yeni oğrenmiştim hatta, annemlere gitmiştim aksam eşimde oraya geldi yemk yedik cay içiyoduk aksamın 18.30u bnm tel caldı baktım kp nerdesin sen dedi bende dedim annemlerdeyim niye giderken haber vermiyorsun bende dedim tek degilim xde burda vay anam vay teli kapadım eşimin morali bozuldu, tabi benimde babam dedi ne diyo kp bende dedim giderken haber vermemişim babamda bana kızdı niye soylemedin flan bende dedim sabahın 9unda kw ewde olmuyo o saatte kp uyuyo yatak odasına girip uyandırıp ben gidiyommu deseydim ayrıca bu zamana kadar boyle bişe yoktu bu nerden cıktı dedim , simdi sizde diceksinizki soyleseydin sende nolurdu flan ama ben ewlendigimde onlar hemen bahceye gitti bi yaz boyu yoktular ben terasa bile cıksam esimle konusup sonra cıkıyorum her attıgım adımı eşim bilir kp ve kw kasımda geliyorlar ewlerine ama o zamanda yıne demeden gidiyordum birden bire ne olduysa anlamadım bi kadına iznini kocası werir kp yada kw degil ha tamam aynı ewde yasasak yada yememiz içmemiz bir olsa yada ta nişanlıyken bu konusulsaydı tamam derdim ama zaten bu saatten sonra kimseye boyun egemem kp gozumden dustu we 2.5 ay oldu asagıya inmiyorum kw gelip arada yokluyor laf sokup gidiyor ben hamileyim mide bulantı kusma halsizlik kafamı yerden kaldıramıyorum bana diyo sen oncedende yatıyordun zaten sabır diyorum...yorumlarınızı bekliyorum