Kayinvalidem

Çok uzun yazıyorsunuz ya biraz özetleyerek yazsanız da yorumlasak bizde

Görüşmeyin olsun bitsin efendim

Siena ne yaptın? Son durum nedir?
Ist'a ailemin yanina gitmiştim ailemi ziyaret etmek icin hem de son zamanlar cok bunalmıştım biliyorsunuz.Esim de islerini halledip geldi sonra birlikte döndük.Yurt disinda yasiyoruz baska bir ab ulkesine gidip 1 hafta birlikte cok guzel tatil yaptık.Eve döndüğümüzde de kayinvalidemin ne yanina geldim ne bise.Kayinvalidem esimle anneme havlu hediye almış göndermiş yeğenlerime de birer kavanoz nutella almis.Annem de ona hediye koydu.Ben de esime verdim esimle gönderdim Kayinvalideme.Yani anlayacaginiz ben kökten görüşmemekte buldum çareyi artik.Şuan o kadar huzurluyumki ilk defa evlendigimin ayri bir evimin olduğunun farkına vardım.Şuan eşim de gidelim edelim diye baskı yapmıyor yaparsa da tavrim değişmeyecek.Burda dil okuluna gidiyordum şimdi bir de ehliyete yazildim.Zaten aksam 21.30 da okul bitiyor.Isteseler de birlikte aksam yemegi yiyemeyiz:) Ama eskisi gibi yumusak olsaydim bu defa hafta sonlarimi isgal ederlerdi..Bazen gercekten iyi niyet çözüm olmuyor bazen köprüleri yikmakta fayda varmis gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…