- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
evlerini boşaltıp başka eve taşınmamışlar ki... yatak odaları bile duruyormuş. sizde kullanmıyormuşsunuz. daha ne yapmaları gerekiyordu...bana söyleselerdi ben başımdan kiraya geçerdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlerini boşaltıp başka eve taşınmamışlar ki... yatak odaları bile duruyormuş. sizde kullanmıyormuşsunuz. daha ne yapmaları gerekiyordu...bana söyleselerdi ben başımdan kiraya geçerdim
Ev alması mı gerekEv onların evi ama sadece bir tane evleri yok bir tane daha almaya durumları müsait ayrıca kimse bana bu durumdan bahsetmedi durumları varsa her anne baba oğluna ev alması gerek aldı diye de yol geçen hanı gibi kullanmaz sadece oğlu yaşamıyor orda
Çıkın o zaman kocamla kötü olurum ama deyip arkasından ne yapsamda ailesinin ayağını kessem diye plan yapıyorsunuz. Ev onların evi hanımefendi kendi evinize çıkıp kendi evinizin hanımı olun bir zahmet.Ben ev alın demedim ki onlara onlarda yol geçen hanı kullanacaklarını söylemediler bana söyleselerdi ben başımdan kiraya geçerdim şuanda da o yöndeyim sonuçta artık bu evin hanımı benim benim kurallarım geçer çünkü o evde eşim ve benim hayatım dönüyor kiraya da çıkarım senelerce çalışırım kimseye boyun eğmem müsait misiniz diye de mi sorulmaz haberin olsun diye söylenir mi ben kiraya da çıkarım gerekirse ama bu işlere kalkışırsam bozulurlar eşime de yansır kendi huzurumu bozmak istemiyorum bu olay bile yetti 4 gündür içime oturdu ne işe ne başka bileye verebiliyorum kendimi daha geçen hafta gittik yarın gene gelecekler 5 6 gün kalmaya arada bir geldiler de biz mi laf ettik beni neden anlamıyorsunuz
Hadi ya ne akıllısınız siz öyle.. size ne kayınvalidenizin durumundan durumları iyi olsa da kimse size ev almak zorunda değil. Az yiyin çalışın siz de kendinize ev alın öyle kolaysa.. sizin ananız babanız niye size ev vermedi? ay en sinir olduğum şey başkasının malı üzerine yorum yapma plan yapma hakkını kendinde gören tiplerEv onların evi ama sadece bir tane evleri yok bir tane daha almaya durumları müsait ayrıca kimse bana bu durumdan bahsetmedi durumları varsa her anne baba oğluna ev alması gerek aldı diye de yol geçen hanı gibi kullanmaz sadece oğlu yaşamıyor orda
Ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen yaValla bacım yanlış anlama ama evin hanımı olamamışsın senin kurallarında geçmiyor. Evde sen hariç herkesin sözü geçiyor. Nerenin hanımı oldun ki şimdi sen.
Bacım açıkçası benim taktiklerim senin evliliği de zedeler aile ilişkisini de. Ben bu konularda çok sert ve net çizgileri olan birisiyim. Ancak ev kaynananıza ait olunca işler değişiyor. Ev sizin olsa çok net çizgiler çekebilirsiniz ancak şuan güzellikle uyarmak dışında bişey yapamazsınız. O ipi vermişsiniz eline çoktan geri çekiştirsenizde artık gelmez o ipNe yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen ya
NormaldeEvse ev ya sıçarım evinize deyip çıkın evi evli çifte veriyorlarsa saygı duymak zorundalar görgüsüzlük işte ne beklersin? Eşinde kırılsın dökülsün umursama çıkın o evden ucuz semtlere bakın. Aman azıcık aşım ağrısız başım yemin ederim. Kocan bu konuda yok derse çek git annenin evine ve o evden taşınma gerçekleşene kadarda dönme bence. Bu nedir ya sinir harbi.
kızları dururken ben neden kayınvalidemin annesine babasına bakacakmışım bize geliyolar çat zil çalıyor o bu şu gelmiştir benden habersiz milleti çağırıyorOğluna ev alması gerekse gelin de hizmet için gerek. Gelin dururken 80 yaşındaki yaşlıya kayınvalide bakacak değil herhalde. Geleneklerimiz sadece erkek ailelerine masraf yaptırmaya çalışmıyor neyse ki. Gelenek diyorsanız paket halinde alım zorunluluğu var
Ben o niyetteyim zaten hanfendi para göz değilim kimseye minnet etmem mesleğim var çalışıyorum ama bunu o insanlara nasıl anlatıp çıkıcaz eşim biraz pasif bu konularda söylese onlarda kırılır çok mu geldik diye kimsenin evinde gözüm yok ayrıca kayınvalidemin kayınpederinin gelmesine değil kendileri haber vermeden 3.cü kişileri davet etmesine tepkim neden beni anlamıyorsunuz bak yarın geleceklerdi 4 5 gün kalmaya haftaya izin aldık tatile gitmek için kayınvalidem diyetli haftaya gelicez biz bundan bahsediyorum tamamen planlarımız değişiyor lütfen biraz empati yaÇıkın o zaman kocamla kötü olurum ama deyip arkasından ne yapsamda ailesinin ayağını kessem diye plan yapıyorsunuz. Ev onların evi hanımefendi kendi evinize çıkıp kendi evinizin hanımı olun bir zahmet.
Kızları oturmuyor onların evinde. Oğluna ev alması gerek yazan sizsiniz. Geleneklerimizde oğlan tarafı daha çok masraf yapar, çünkü gelin alır. Gelin de hizmet eder, bu kadar basit. Kabul etmek istemiyorsanız kendi evinizi kurarsınız.Normalde
kızları dururken ben neden kayınvalidemin annesine babasına bakacakmışım bize geliyolar çat zil çalıyor o bu şu gelmiştir benden habersiz milleti çağırıyor
3 ncü kişileri davet ediyorsa kendi evlerine davet ediyorlar,ben evime istediğimi çağırırım kimden izin alacağım? anlayın artık bunuBen o niyetteyim zaten hanfendi para göz değilim kimseye minnet etmem mesleğim var çalışıyorum ama bunu o insanlara nasıl anlatıp çıkıcaz eşim biraz pasif bu konularda söylese onlarda kırılır çok mu geldik diye kimsenin evinde gözüm yok ayrıca kayınvalidemin kayınpederinin gelmesine değil kendileri haber vermeden 3.cü kişileri davet etmesine tepkim neden beni anlamıyorsunuz bak yarın geleceklerdi 4 5 gün kalmaya haftaya izin aldık tatile gitmek için kayınvalidem diyetli haftaya gelicez biz bundan bahsediyorum tamamen planlarımız değişiyor lütfen biraz empati ya
Bir suru insan yazmis ne yapmaniz gerektigini hala esim pasif onlar kirilir ee cekin o zaman bu derdi.Ben o niyetteyim zaten hanfendi para göz değilim kimseye minnet etmem mesleğim var çalışıyorum ama bunu o insanlara nasıl anlatıp çıkıcaz eşim biraz pasif bu konularda söylese onlarda kırılır çok mu geldik diye kimsenin evinde gözüm yok ayrıca kayınvalidemin kayınpederinin gelmesine değil kendileri haber vermeden 3.cü kişileri davet etmesine tepkim neden beni anlamıyorsunuz bak yarın geleceklerdi 4 5 gün kalmaya haftaya izin aldık tatile gitmek için kayınvalidem diyetli haftaya gelicez biz bundan bahsediyorum tamamen planlarımız değişiyor lütfen biraz empati ya
plan falan bozmayacaksınız eşinizde iş yok kusura bakmayınBen o niyetteyim zaten hanfendi para göz değilim kimseye minnet etmem mesleğim var çalışıyorum ama bunu o insanlara nasıl anlatıp çıkıcaz eşim biraz pasif bu konularda söylese onlarda kırılır çok mu geldik diye kimsenin evinde gözüm yok ayrıca kayınvalidemin kayınpederinin gelmesine değil kendileri haber vermeden 3.cü kişileri davet etmesine tepkim neden beni anlamıyorsunuz bak yarın geleceklerdi 4 5 gün kalmaya haftaya izin aldık tatile gitmek için kayınvalidem diyetli haftaya gelicez biz bundan bahsediyorum tamamen planlarımız değişiyor lütfen biraz empati ya