- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken.. Nasıl kalbiniz acımıştır o hakaretlere.. Sorsanız şaka yapmıştır.. Benim kayınvalidemde kilo takıntısı vardı. İnsanlara etmediği hakaret kalmazdı kilolarından dolayı. Bu ay hastalığa yakalandı ve 10 kilo aldı. Hastalığı gelip geçici değil ömür boyu çekecek ve giderek kilo alacak. Onun tüm acımasızlığına rağmen ben ona üzüldüm. Çünkü en takıntılı olduğu şey ve çok mutsuz olacak. Ama insan niyetiyle sınanır ne desek boş.. Çok güzel bir kalbiniz var ki herşeye rağmen yanındasınızAynen benim kayinvalidem de oyle mesela gecen ay geldim 15 gun kaldim bunun 9 gunu kendinde 4 gunu annemde kaldim eve gitmek icin valiz toplamaya dondum gitmeyin iki gun daha durun anne isim var esim orda tek olmuyo boyle iki gun daha durun oglum babanne senin ayaklarin iyilesmedimi daha deyince siz bakiyormusunuz da iyilesecek demesinmi kafam atti o 9 gun boyunca yaptigim herseyi hic etti...neyse tam kapidan cikicam bi baktim agliyo geri vicdan yaptim kaldim bu hastaliktan oncesi agzima etti benim bacagimda carpiklik var abovv ellerin gelinlerinin boyu posu bacaklarinin sutunlugu hatta bi kere esimin yaninda bekar bi kizi oyle bi ovduki ve ben hamileyim cok canimi yakti o donem lohusaligimda da ayni sekilde kirkim cikti benim gece yatti sabah felc olarak kalkti cok nadir bi hastaliga yakalanmis yine de ben Allah rizasi icin gelip gidiyorum yani benimki de az yapmadi...ama yinede esimle annesi arasina girmedim iyiki oyle olmus eger kotuleseydim hastalandiginda esim bana kotu biseyler diyebilirdi

Son düzenleme: