Arkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
ekleme. Arkadaşlar oğlunu kaybetmek kastım ayırmak değil kayınvalidem evlatlarına aşıktr o yüzden ben hep giderim eşimi engellemem biyere gitmek isteyince yalnız bırakmam misafiri gelince giderim bana gelince çağırırım fakat anneme ailemin yanında bana sürekli her seferinde laf soktukça ben ayda 1 2 görüşürüm gösterdiğim insiyatifleri göstermem. Böyle yaparak oğluyla arasını açıyor demek istedim yanlış anlaşılmasın
ekleme. Arkadaşlar oğlunu kaybetmek kastım ayırmak değil kayınvalidem evlatlarına aşıktr o yüzden ben hep giderim eşimi engellemem biyere gitmek isteyince yalnız bırakmam misafiri gelince giderim bana gelince çağırırım fakat anneme ailemin yanında bana sürekli her seferinde laf soktukça ben ayda 1 2 görüşürüm gösterdiğim insiyatifleri göstermem. Böyle yaparak oğluyla arasını açıyor demek istedim yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme: