• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yine laf soktu bu sefer yeter

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
9.551
8.868
148
26
Arkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben

ekleme. Arkadaşlar oğlunu kaybetmek kastım ayırmak değil kayınvalidem evlatlarına aşıktr o yüzden ben hep giderim eşimi engellemem biyere gitmek isteyince yalnız bırakmam misafiri gelince giderim bana gelince çağırırım fakat anneme ailemin yanında bana sürekli her seferinde laf soktukça ben ayda 1 2 görüşürüm gösterdiğim insiyatifleri göstermem. Böyle yaparak oğluyla arasını açıyor demek istedim yanlış anlaşılmasın 🙏🏻

Son düzenleme:
Bu kadar kafaya takmasanız?
Ne yapacaksınız yani şimdi annesini eşinize mi şikayet edeceksiniz.
Tamam laf sokmuş vs ama görmezden gelin ne olacak.
Kayınvalide olaylarını bu devirde bu kadar büyütmek bana artık saçma geliyor.
Ya ama sürekli yapıyor sürekli her fırsatta artık canıma tak etti. Şikayet etmicem bilsin çünkü sürekli arkamdan konuşuyor beni eşime şikayet ediyor uğramadı gelmedi aramadı diye. Bilsin eşim laf sokup zorladığı için annesyle samimi olamıyorum

Ya ama sürekli yapıyor sürekli her fırsatta artık canıma tak etti. Şikayet etmicem bilsin çünkü sürekli arkamdan konuşuyor beni eşime şikayet ediyor uğramadı gelmedi aramadı diye. Bilsin eşim laf sokup zorladığı için annesyle samimi olamıyorum
Kendiniz için bile bu kadar gözünüze batmamasına dikkat edin bence. Kendi hayatınıza bakın siz. Huzursuzluk çıkarmak istiyor olabilir amacına ulaşamasın kayınvalideniz.

Hata yaparsınız. Asla ve asla eşinize ailesini en önemlisi annesini şikayet etmeyin.
Şakayla karışık ne yaptığını gösterin bırakın kendi anlasın. Anlamıyorsa 1 anlamaz 2 anlamaz sonra düşer köşeli jetonu.
Yoksa siz kötü annesi cici olur. Adınız dırdırcı olur. Kaynana tam tersini yaparsa sizin hakkınızda atıp tutar ve siz hep onun hakkında iyi konuşursanız eşiniz sizin tarafınızdan olur herzaman 👍

Kv sizi şikayet ettiğinde eşiniz sizi savunuyor mu önemli olan bu. Bence siz şikayet eden taraf olmayın . Kv bi daha laf soktuğunda bnu net bi şekilde kendisine sorun lütfen gayet rahat ve net uslubunuzu bozmadan sakin bi şekilde ona sorun muhtemelen bu durumu oğluna söyleyecektir eğer eşiniz size gelip sorarsa açıkça gösterir yada söylersiniz baktınız eşiniz bşr şey demiyor ona göre tavır takılırsınız.

Kendiniz için bile bu kadar gözünüze batmamasına dikkat edin bence. Kendi hayatınıza bakın siz. Huzursuzluk çıkarmak istiyor olabilir amacına ulaşamasın kayınvalideniz.
Ya güldüm terslemiyorum genelde sesimi çıkarmıyorum ama daha da çok yapıyor sustukça daha çok

Hata yaparsınız. Asla ve asla eşinize ailesini en önemlisi annesini şikayet etmeyin.
Şakayla karışık ne yaptığını gösterin bırakın kendi anlasın. Anlamıyorsa 1 anlamaz 2 anlamaz sonra düşer köşeli jetonu.
Yoksa siz kötü annesi cici olur. Adınız dırdırcı olur. Kaynana tam tersini yaparsa sizin hakkınızda atıp tutar ve siz hep onun hakkında iyi konuşursanız eşiniz sizin tarafınızdan olur herzaman 👍
Sormak istiyorum eşime bi hatam var annen neden benden nefret eder gibi laf sokuyor diye kötülemicem dertleşicem.

laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde
Bundan pek de emin olmayın derim.. Kim neyi kaybeder belli olmaz.. o yüzden sakin olun, sinirlerinizi kaybetmeyin. Geç, az ve öz cevap verin. Kimseyi de kimseye şikayet etmeyin. Ortam oluşunca başbaşa kozlarınızı paylaşırsınız :) İyi olan kazansın :)

Yardım amaçlı söz paylaşmak nasıl oluyor? Arkadaşınız ne gibi bir yardım görüyor bundan?
Laf sokmalı bir şey paylaştıysanız kayınvalideniz kendisine laf sokuyorsunuz sanmıştır.
Söyledikleri hoş değil ama bu kadar sinirlenecek bir şey yok bence. Sakince cevabını verin geçin.
Arkadaşım psikoloğa gidiyor paylaştığı kişisel gelişim sözünü paylaştım. O da tanıyor hatta aynı sözü o da görmüştür paylaştığını art niyetli bişey değildi

O amaçla söylemiyorum haftanın 4 günü gidiyorum ayda 1 2 giderim laf sokan kadına çok bile değil mi ?
Evet haftada 4 gun fazlaymis keske biraz su agizlarini tutabilseler seninki ne ki benimki elin gelinleri uzerinden laf sokuyordu hemde hamileligim ve lohusaligimda ben minyonum yok boylu poslu bacaklar sutun gibi sonra ne oldu biliyormusun bir gecede felc kaldi yuruyemez oldu.yine de Allah rizasi icin geliyorum baskasi olsa yuzune bakmazdi

Arkadaşlar sıcağı sıcağına yazıyorum o yüzden kısa tutucam çok sinirliyim eşimle konuşucam yeter artık kaynanam dün geç uyandım diye akşam oldu diye laf soktu dedim neyse az önce sosyal medyadan bi söz paylaştım arkadaşıma yardım amaçlı ailesyle küs kaynanam hemen hayırdır gelinnn yazdı bebde arkadaşıma yardım anne dedim “ bizede yardım destek çıksana hoş değil sen yeni gelinsin “ yazdı. Yeter artık ya ne alaka anne bununla yeni gelinliğin dedim dalga geçer gibi güldüm. Eşimle konuşmayı bekliyorum yeter yani ne bu ergen ergen laf sokuyor sorucam eşime annenin derdi ne diye böyle laf sokma cesareti nerden geliyor oğlunu kaybetmeyi göze alıyor herhalde bugüne bugün sesimi yükseltmişliğim yoktur haftasonuö onlarla geçti hala bana laf sokuyor bidaha da gitmicem yeter. Kızlar kusura bakmayın çok sinirliyiö ne yapayım ne diyeyim bu kadına yeter artık ne istiyor benden ? Eşime ne diyim yoksa salla diyip yutayım mı ? Mesafe koydukça laf sokuyor yeni gelinsem rahat bırakında kocamla vakit geçireyim size yardım için mi evlendim ben
Sen açıkça lafını çat çat söylemedikçe böyle devam edip gidecek , seninkiler saygıdan , terbiyeden anlamıyorlar, kendileri çirkef ya sen sindikçe üstüne gelecekler, kocandan önce sen lafını söyle otur , kocan bişey yapamaz..

Kv sizi şikayet ettiğinde eşiniz sizi savunuyor mu önemli olan bu. Bence siz şikayet eden taraf olmayın . Kv bi daha laf soktuğunda bnu net bi şekilde kendisine sorun lütfen gayet rahat ve net uslubunuzu bozmadan sakin bi şekilde ona sorun muhtemelen bu durumu oğluna söyleyecektir eğer eşiniz size gelip sorarsa açıkça gösterir yada söylersiniz baktınız eşiniz bşr şey demiyor ona göre tavır takılırsınız.
Ya kaynanam derse bak bize laf sokuyor ediyor dile bak diye benim eşime önce söylemem doğru olmaz mı

Back
X