Kayınvalidem yalan söylediği için yuvamı yıkıyordum

kayınvalıdeden anne olmaz
ses kaydını esınız dınlemelı

Kocan anasına sogukmus zaten sen zorla aralarını yapıp dertsiz başına dert almışsın bacım neden ??? Şimdi de aralarına girmek olur mu diyosun kadın sizin aranıza girerken hakkı var da sizin neden olmasın dinletmissindkr inşallah kocana

Eşinizin size inanması için hayatınız boyunca ispat toplayacak enerjiniz varsa boşanmayın

Bosansan da bosanmasan da o ses kaydını eşine dinlet

Ses kaydı almak yasal değil.Sadece kendinde olsun.Suç duyurusundabulunabilirler.Bilgin olsun.Alkah yardımcın olsun.Hiçmi kimseye güvenemicez biz bilmiorumki?
Bence kesinlikle dinlet benim eşimin ablasııyla butarz bişey oldu bana ınanmadı önce dediki keske ses kaydı alsaydın vs sonra ıkna oldı ama hala tartısırız kabul edersen et etmezsen git gibisinden ifadelere bende maruz kaldım ustelık daha 6 aylık evlıyım

ispatla demiş.ya da boşan demiş.sana inanmamış bile

Anne oğul arasına girmeye değer mi ?
Eşim bunları duyunca ortalık çok karışır
ne kadar iyisiniz ya
sizin gibi gelini bulmuş da daha ne arıyor acaba
ben açıkcası böyle bir şey olsa anında dinletmiştim
siz ana oğul arasına girmeye kıyamıyorsunuz ama o kadın şeytanın bile giremeyeceği karı koca arasına giriyor! allah süründürsün inşallah böylelerini !!

Bende bir dönem anksiyete hastasıydım ama yalanlar söyleyip ortalık karıştırmadım. Öyle bi hastalık değil o, onun yaptığı fitne fesatlık. Adını da hastalık koymuş.
yani değil mi ?
önüne gelen hastayım deyip sıyrılıyor
hastaysa yatırsınlar bi tımarhaneye millete de zarar vermesin
hasta olan hastalıgını bilsin

Valla toplayın tüm aileyi eşiniz de orda olsun dinletin kaydı bi güzel rezil edin onu. Sonra toplayın eşyalarınız gidin. Eşiniz yalvaracak tabi gitme falan. Boşayın gitsin. Çok yakın olmadığı annesinin sözüne karşı size inanmıyorsa yandınız yarın bir gün yakın olduğu biri size karşı bişey dese canınıza okur o zaman. Boşanmayacaksanız da uzun bi süre süründürün. Kv ile görüşmeme şartı koyun devam edin. İyi insan olmayacaksın ya gerçekten kadının yaptığına bakar mısın

Selamlar Arkadaşlarım.
Dün eşimi beden kovmuştum, bu sabah babası aradı konuşalım yavrum önemli dedi. Öğlende oğlunu da çağırıp dinleteceğim, boşanmak istiyorum ben.

İşte yapacağınız bu ne vebali ne günahı? Sizin günahınıza girmişler , dinimiz hakkımızı aramayı öğütler. Kendi adınızı temizleyeceksiniz elbet. Lütfen bu kadar pasif düşünmeyin. Kimsenin hakkına girilmemeli ama kimsede hakkınızı da bırakmamalısınız.

O yalanlar söylemeye utanmamış o yaşta, oğlu da gerçekleri duymaya hazır olsun. Kesinlikle kendini akla öyle git gideceksen. Ama kocanı boşa diyemem annesi sonuçta inanmış olabilir, yeminler etmiş kandırmıştır. Sen kocana dinlettikten sonra kocanı da bi sına değişecek mi diye. Ses kaydını kesinlikle silme yedek birine yolla dursun. Yazık ya koca koca insan oluyorlar, her bilmem neyi yiyorlar.

Kayınvalide için kocamı boşamam diye düşündüm başlığı okuyunca ama kocanız çok fazla ileri gitmiş .boşan veya boşanma diyemem ama o ses kaydını mutlaka kocana dinlet kayınpederine dinlet .hala annem o benim git boşan diyorsa, bu adamla ömür geçmez çocuğunuz yokken vazgeçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…