- 27 Nisan 2012
- 15.288
- 17.998
- 498
ve buraya da muhakkak yazınSelamlar Arkadaşlarım.
Dün eşimi beden kovmuştum, bu sabah babası aradı konuşalım yavrum önemli dedi. Öğlende oğlunu da çağırıp dinleteceğim, boşanmak istiyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve buraya da muhakkak yazınSelamlar Arkadaşlarım.
Dün eşimi beden kovmuştum, bu sabah babası aradı konuşalım yavrum önemli dedi. Öğlende oğlunu da çağırıp dinleteceğim, boşanmak istiyorum ben.
Eşim geldi servise az önce, öğlen arasında görüşelim önemli dedim. Akşam annesine de gitmemiş, perişan olmuş işe gitmemiş falan filan. Bu adam çok bencil, benim iyi niyetimi sömürdüler, bugün vicdanımı yanıma almadan konuşacağım, kararlıyım boşanacağım.
Anne oğul arasına girmeye değer mi ?
Eşim bunları duyunca ortalık çok karışır
Merhaba hanımlar;
3 senelik evliyim, kayınvalidemi anne gibi görüp her zaman yanında oldum, oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım. Son bir yıldır kayınvalidem eşimi benim uzak tuttuğumu çevresine anlatıyormuş, kadın ankesiyete tedavisi gördüğü için sabırları var dedim önemsemedim ama son haftalarda eşime duygu sömürüsü yaparak yalanlar söyleyip kışkırtıyordu, eşimle kavga etmeye başladık, yalan söylediğine inanmıyordu, o ne olursa olsun benim annnem,olmuyorsa boşan ya da ıspatla o zaman dedi. Bir olup beni yok saydılar daha neler neler. Ben de biraz zaman sonra kayınvalidemi konuşturdum ve bütün itiraflarını telefona kaydettim. Yaptım evet, hepsini söyledim senden mi korkacağım vs. Dedi. Boşa bu kadını dedim oğluma o boşamazsa sen boşa git dedi bana. Hepsi kayıtlı. Şimdi oğluna dinletsem yüzlerine vursam mı yoksa bu böyle gider mi? Çocuğum yokken (eşimde sperm yetersiz) boşansam mı ? Akıl akıldan üstündür fikirlerinizi önemsiyorum
Yuvan yıkılıyor ana oğul arasına girsem mi diyorsunuz. Kv karı koca arasına neden giriyor o zamanAnne oğul arasına girmeye değer mi ?
Eşim bunları duyunca ortalık çok karışır
psikiyatrik hastalıklar ardına saklanıp her şeytanlığı yapıyor böyleleri. Ben sıkıntımdan yerimde duramaz yemek yiyemez ve uyuyamazdım. Bunun gibi hayati fonksiyonlarımı yerine getiremiyordum. Bırakın milletle uğraşmayı kendime bakamıyordum. 47 kilodan 39 kiloya düşmüştüm. Yeşil reçeteli ilaçlarla tedavi gördüm ve çok şükür toparladım.yani değil mi ?
önüne gelen hastayım deyip sıyrılıyor
hastaysa yatırsınlar bi tımarhaneye millete de zarar vermesin
hasta olan hastalıgını bilsin
Çalışıyorsunuz galiba öyle anladım olmaz olmaz olmaz bu adam böyleyse o kv her dediğine inandırır bu evlilik yürümez sonrası sizin için daha kötü kocanız yanınızda olsa diyeceğim ki boşanmayın ama gerçekten normal değilBu arada ben sorunlu bir ailenin evladıydım, öyle basit bir şey için yuva yıkmayı doğru bulmuyorum elbette ama bu konu çok ağır. Bu kadın tedavi olmaz, oğlu da bu tutumunda devam ederse benim evliliğim kaos ortamı olur.