• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yalan söylediği için yuvamı yıkıyordum

Eşim geldi servise az önce, öğlen arasında görüşelim önemli dedim. Akşam annesine de gitmemiş, perişan olmuş işe gitmemiş falan filan. Bu adam çok bencil, benim iyi niyetimi sömürdüler, bugün vicdanımı yanıma almadan konuşacağım, kararlıyım boşanacağım.

Ses kaydını yedekleseydiniz. Dursun bir kenarda.

dinlet tabi ki. sonraki tepkilerine baktıktan sonra boşanmayı bi daha gözden geçir bence. eğer eşin hatasını kabul ederse bu kadın yüzünden evliliğinden olma. bundan sonra ona göre bir tavır takınırsınız gerekirse sen hiç görüşmezsin. eşin bunları kabul ederse neden evliliğini bitireceksin ki. boşan demek bu kadar kolay olmamalı. bir yuvadan bahsediyoruz.

Merhaba hanımlar;
3 senelik evliyim, kayınvalidemi anne gibi görüp her zaman yanında oldum, oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım. Son bir yıldır kayınvalidem eşimi benim uzak tuttuğumu çevresine anlatıyormuş, kadın ankesiyete tedavisi gördüğü için sabırları var dedim önemsemedim ama son haftalarda eşime duygu sömürüsü yaparak yalanlar söyleyip kışkırtıyordu, eşimle kavga etmeye başladık, yalan söylediğine inanmıyordu, o ne olursa olsun benim annnem,olmuyorsa boşan ya da ıspatla o zaman dedi. Bir olup beni yok saydılar daha neler neler. Ben de biraz zaman sonra kayınvalidemi konuşturdum ve bütün itiraflarını telefona kaydettim. Yaptım evet, hepsini söyledim senden mi korkacağım vs. Dedi. Boşa bu kadını dedim oğluma o boşamazsa sen boşa git dedi bana. Hepsi kayıtlı. Şimdi oğluna dinletsem yüzlerine vursam mı yoksa bu böyle gider mi? Çocuğum yokken (eşimde sperm yetersiz) boşansam mı ? Akıl akıldan üstündür fikirlerinizi önemsiyorum

Ay hala nasıl dayanıyorsun kocana değil tüm sülaleye yolla. Ve de boşan bence.

Ses kaydını yedekledim, kayınvalidem 2 yıl önce de eltimle kavga etmişti, ağız dalaşı yani, o zaman ben ortamı sakinleştirmek için kayınvalidemi evden uzaklaştırdım, o gün çocuklar çok küçük araştırdım mahkeme anneye verirmiş, biraz büyüsünler boşayacağım bunu demişti. Sinirden ne dediğini bilmiyor dedim, hiç kimseye söylemedim. Bu kadın anksiyete falan değil, daha ileri kişilik bozukluğu var.

Bu arada ben sorunlu bir ailenin evladıydım, öyle basit bir şey için yuva yıkmayı doğru bulmuyorum elbette ama bu konu çok ağır. Bu kadın tedavi olmaz, oğlu da bu tutumunda devam ederse benim evliliğim kaos ortamı olur.

yani değil mi ?
önüne gelen hastayım deyip sıyrılıyor
hastaysa yatırsınlar bi tımarhaneye millete de zarar vermesin
hasta olan hastalıgını bilsin
psikiyatrik hastalıklar ardına saklanıp her şeytanlığı yapıyor böyleleri. Ben sıkıntımdan yerimde duramaz yemek yiyemez ve uyuyamazdım. Bunun gibi hayati fonksiyonlarımı yerine getiremiyordum. Bırakın milletle uğraşmayı kendime bakamıyordum. 47 kilodan 39 kiloya düşmüştüm. Yeşil reçeteli ilaçlarla tedavi gördüm ve çok şükür toparladım.

Bunlar şeytanın görevini üstlenmiş insan müsveddeleri.

Ortalık karışırsa karışsın boşver. Şimdi karışmazsa sonra karışacak zaten. Haklısın dinlet kaydı buyur boşuyorum seni mutlu olun de çekil kenara.

Kayıtları tabiki dinlet eşine, bunu sorman dahi gereksiz, zaten ispat et demiş al ispat diye yapıştır gitsin.
Fakat boşanma olayı öyle basit değil. Eşin normalde nasıl birisi, huyu suyu, bu olay haricinde neler yaşadınız yaşıyorsunuz, seni seviyor mu, sen onu seviyor musun vs vs bunlara bakmak lazım. Öyle tak diye boşa demek olmaz.

Bu arada ben sorunlu bir ailenin evladıydım, öyle basit bir şey için yuva yıkmayı doğru bulmuyorum elbette ama bu konu çok ağır. Bu kadın tedavi olmaz, oğlu da bu tutumunda devam ederse benim evliliğim kaos ortamı olur.
Çalışıyorsunuz galiba öyle anladım olmaz olmaz olmaz bu adam böyleyse o kv her dediğine inandırır bu evlilik yürümez sonrası sizin için daha kötü kocanız yanınızda olsa diyeceğim ki boşanmayın ama gerçekten normal değil

Bu böyle gider mi diye birşey yok arkadaşım tabiki dinlet kocana.. neden seni kötü bilsin ki ??? Sonra baktın hala olmuyor boşa gitsin..

Erkekler anasının ne kumaştan olduğunu çook iyi bilirler. o kaydı dinlediğinde de eminim vay be neymiş benim anam demez sen anamı kandırdın mi dümen mi yaptın diyerek bir şekilde suç bastırmayı bilirler. Ana oğul istiyor ki biz ne mal olursak olalım bu kadini sindirelim. Hem ağız kokumuzu çeksin hem de sesini çıkarmasın. O yüzden dinleyince çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Düzgün bir eşin olsa bir şeylerin ters gittiğini anlar zamanında tavrını belli ederdi anasına.

Selam arkadaşlar;
Eşim ve babasına dinlettim. Şimdi ne düşünüyorsunuz ben 1 yıldır bu hanımı tedavi ettirelim diye yalvarıyordum dinlemediniz, bu sonuçtan hepiniz sorumlusunuz dedim. Kp ağladı, oğlu babasına bak yine aynısı oldu ben daha ne kadar idare edeceğim bu kadını yetmedi mi dedi bağırdı. Boşanmak istiyorum artık ben hiç birinizi samimi bulmuyorum dedim. Eşim lütfen beni bir dinle bu akşam oturup konuşalım yalvarıyorum ani karar verme özür diliyorum yüzlerce kez, anneme bir kez daha inanmak istedim vs. Diye konuştu. Kp o kadın senden özür dileyecek ve biz buradan gideceğiz yalvarırım yıkma yuvanı kızım aramızda çözelim sen büyüklük yap dedi. Ailemi çağıracağım şu ana kadar hiç onlara aksettirmemiştim şimdi onlarda gelecekler o zaman konuşacağız hesaplaşıp bitireceğiz dedim. Güçlü durmaya çalıştım ama haklı olmanın hafifliği ile neredeyse gevşeyip bayılacaktım şimdi ne olacak ?

Back