Peki sen şu an eşinle birlikte yaşamıyorsun dimi ,inşallah paranı öderler ama bence kv ayılıp bayılıp daha çok acillik olacak yani Yalandanmı yapıyor bilmem tabi eşinde ah anacım vah anacım diyecekBana borçları var, hemen ödemeyi yapın lütfen kendime yeniden bir hayat kuracağım boşanıyorum dedim, kadın arkamdan acillik olmuş şimdi benimle görüşmek istiyor reddettim.
Evet haklısınız ama kendi demiş zaten ispat et diye.Bana kalirsa mecbur kalmadikca dinletme eger ki bosanmayacaksan tabi. Kimse ailesi hakkinda konusulmasindan hoslanmaz hakliyken haksiz duruma dusurme kendini derim.
Ben olsam ses kaydını atarım , valizimi toplar işten izin alır ailemin yanına giderim. Kocamada bana inanmayan kişi ile bir ömür geçiremem yazardım . Ama siz ben değilsiniz bende siz değilimYarın hepinize cevap yazacağım, işe gitmek için uyumam gerek devam edebilir miyiz yarın iyi geceler güzel kadınlar
Evet haklısınız ama kendi demiş zaten ispat et diye.
Siz de haklisiniz :) ben orayi kacirmisim annem gibi gordum falan diye okuyunca benim beynim kisa devre yapti :))) kimseye iyilik yaramiyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?