- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dik durun. eşiniz size yaptığının ne kadar çirkin olduğunu anlasın. iyice burnu sürtsün.Selam arkadaşlar;
Eşim ve babasına dinlettim. Şimdi ne düşünüyorsunuz ben 1 yıldır bu hanımı tedavi ettirelim diye yalvarıyordum dinlemediniz, bu sonuçtan hepiniz sorumlusunuz dedim. Kp ağladı, oğlu babasına bak yine aynısı oldu ben daha ne kadar idare edeceğim bu kadını yetmedi mi dedi bağırdı. Boşanmak istiyorum artık ben hiç birinizi samimi bulmuyorum dedim. Eşim lütfen beni bir dinle bu akşam oturup konuşalım yalvarıyorum ani karar verme özür diliyorum yüzlerce kez, anneme bir kez daha inanmak istedim vs. Diye konuştu. Kp o kadın senden özür dileyecek ve biz buradan gideceğiz yalvarırım yıkma yuvanı kızım aramızda çözelim sen büyüklük yap dedi. Ailemi çağıracağım şu ana kadar hiç onlara aksettirmemiştim şimdi onlarda gelecekler o zaman konuşacağız hesaplaşıp bitireceğiz dedim. Güçlü durmaya çalıştım ama haklı olmanın hafifliği ile neredeyse gevşeyip bayılacaktım şimdi ne olacak ?
Kesinlikle öyle, onlara bir gebeliğim yok, ekonomik özgürlüğüm elimde, sorumluluk sahibi bir kadınım, severek sayarak evlendim ama bu hataların bir bedeli olmalı !!! Ne kadar kolay demişti boşa o zaman ! Diye. Al boşuyorum dedimdik durun. eşiniz size yaptığının ne kadar çirkin olduğunu anlasın. iyice burnu sürtsün.
Kolay değil öyle herşeyi de sonra özür dile geçsin gitsin..
Selam arkadaşlar;
Eşim ve babasına dinlettim. Şimdi ne düşünüyorsunuz ben 1 yıldır bu hanımı tedavi ettirelim diye yalvarıyordum dinlemediniz, bu sonuçtan hepiniz sorumlusunuz dedim. Kp ağladı
dinletmekle iyi yapmışsınız.Selam arkadaşlar;
Eşim ve babasına dinlettim. Şimdi ne düşünüyorsunuz ben 1 yıldır bu hanımı tedavi ettirelim diye yalvarıyordum dinlemediniz, bu sonuçtan hepiniz sorumlusunuz dedim. Kp ağladı, oğlu babasına bak yine aynısı oldu ben daha ne kadar idare edeceğim bu kadını yetmedi mi dedi bağırdı. Boşanmak istiyorum artık ben hiç birinizi samimi bulmuyorum dedim. Eşim lütfen beni bir dinle bu akşam oturup konuşalım yalvarıyorum ani karar verme özür diliyorum yüzlerce kez, anneme bir kez daha inanmak istedim vs. Diye konuştu. Kp o kadın senden özür dileyecek ve biz buradan gideceğiz yalvarırım yıkma yuvanı kızım aramızda çözelim sen büyüklük yap dedi. Ailemi çağıracağım şu ana kadar hiç onlara aksettirmemiştim şimdi onlarda gelecekler o zaman konuşacağız hesaplaşıp bitireceğiz dedim. Güçlü durmaya çalıştım ama haklı olmanın hafifliği ile neredeyse gevşeyip bayılacaktım şimdi ne olacak ?
Bal gibi biliyorlarmış demek ailecek,kadının huyunu.Selam arkadaşlar;
O benim ezikliğimden öyle davrandı, sevgililik zamanızde eşim dert ortağımdı aile sorunlarımız bende patalojik bir dağılma korkusu bırakmış. Eşim bunu kullanmaya çalıştı sanırımdinletmekle iyi yapmışsınız.
Ama eşinizi hiç samimi bulmadım. Tavrına bakarsak annesinin huyunu biliyor, o zaman niye hemen size rest çekti?
iyi yapmışsınız. Boşanıp boşanmamak sizin kararınız ama devam edecekseniz de sağlam süründürün derim. Ki ilerde benzer şeylere cesaret edemesin..Kesinlikle öyle, onlara bir gebeliğim yok, ekonomik özgürlüğüm elimde, sorumluluk sahibi bir kadınım, severek sayarak evlendim ama bu hataların bir bedeli olmalı !!! Ne kadar kolay demişti boşa o zaman ! Diye. Al boşuyorum dedim
Valla yüzüne vur da sonra ne istersen onu yap. Ne gıcıklar yaMerhaba hanımlar;
3 senelik evliyim, kayınvalidemi anne gibi görüp her zaman yanında oldum, oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım. Son bir yıldır kayınvalidem eşimi benim uzak tuttuğumu çevresine anlatıyormuş, kadın ankesiyete tedavisi gördüğü için sabırları var dedim önemsemedim ama son haftalarda eşime duygu sömürüsü yaparak yalanlar söyleyip kışkırtıyordu, eşimle kavga etmeye başladık, yalan söylediğine inanmıyordu, o ne olursa olsun benim annnem,olmuyorsa boşan ya da ıspatla o zaman dedi. Bir olup beni yok saydılar daha neler neler. Ben de biraz zaman sonra kayınvalidemi konuşturdum ve bütün itiraflarını telefona kaydettim. Yaptım evet, hepsini söyledim senden mi korkacağım vs. Dedi. Boşa bu kadını dedim oğluma o boşamazsa sen boşa git dedi bana. Hepsi kayıtlı. Şimdi oğluna dinletsem yüzlerine vursam mı yoksa bu böyle gider mi? Çocuğum yokken (eşimde sperm yetersiz) boşansam mı ? Akıl akıldan üstündür fikirlerinizi önemsiyorum
Anladığım kadarıyla siz boşanmayı kafaniza koymuşsunuz bi yandan da istemiyosunuz ama kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz . Eşinizle tabiki yuzlesin ses kaydını dinletin çünkü kanıt istemiş ayrıca kanıt istemesi çok çirkin o durum bile gerçek olduğunu gösterir yani evet annem bana da birşeyler söylüyor ama senin yanında değil o yüzden kanitlayamazsin demek istemiş. Bavulunuzu toplayın esinize ses kaydını dinletin hiç bişey söylemeyin alın bavulu çıkın sonrası onun atacağı adımlara kalsın eğer çabalarsa hatasını anlamıştır cabalamazsa gidip açın davayı ama seviyorsanız mücadele etmediğiniz için pişman olabilirsinizMerhaba hanımlar;
3 senelik evliyim, kayınvalidemi anne gibi görüp her zaman yanında oldum, oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım. Son bir yıldır kayınvalidem eşimi benim uzak tuttuğumu çevresine anlatıyormuş, kadın ankesiyete tedavisi gördüğü için sabırları var dedim önemsemedim ama son haftalarda eşime duygu sömürüsü yaparak yalanlar söyleyip kışkırtıyordu, eşimle kavga etmeye başladık, yalan söylediğine inanmıyordu, o ne olursa olsun benim annnem,olmuyorsa boşan ya da ıspatla o zaman dedi. Bir olup beni yok saydılar daha neler neler. Ben de biraz zaman sonra kayınvalidemi konuşturdum ve bütün itiraflarını telefona kaydettim. Yaptım evet, hepsini söyledim senden mi korkacağım vs. Dedi. Boşa bu kadını dedim oğluma o boşamazsa sen boşa git dedi bana. Hepsi kayıtlı. Şimdi oğluna dinletsem yüzlerine vursam mı yoksa bu böyle gider mi? Çocuğum yokken (eşimde sperm yetersiz) boşansam mı ? Akıl akıldan üstündür fikirlerinizi önemsiyorum
Karışmaz armut dibine düşer. O annenin oğlu kocanız Rahat olun söyleyin. İki tantana yaparlar sonra herkes saygı duruşuna geçer.Anne oğul arasına girmeye değer mi ?
Eşim bunları duyunca ortalık çok karışır
Ben evi terk edecek bir kabahat işlemedim, onu eve almayacağım, tamam konuşalım ikna olacağımı zannetmiyorum şu durumda. Boşanmayı ben istemedim, boşan o zaman dedi, ben artık hiç mücadele etmeyeceğim, yuva kurtulacaksa bunu eşim yapmak zorunda. Bir süre onu ve ailesini görmek istemiyorum. Elbette kolay değil var olan düzeni bozmak ama inanın çok kırgınım üstelik hepsi de farkındaymış ama hiç kimse de tedavi ettirelim dememiş. Mücadele ettiğini görürsem durum değişir belki ama şuan ki aklımla ben koptum.Anladığım kadarıyla siz boşanmayı kafaniza koymuşsunuz bi yandan da istemiyosunuz ama kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz . Eşinizle tabiki yuzlesin ses kaydını dinletin çünkü kanıt istemiş ayrıca kanıt istemesi çok çirkin o durum bile gerçek olduğunu gösterir yani evet annem bana da birşeyler söylüyor ama senin yanında değil o yüzden kanitlayamazsin demek istemiş. Bavulunuzu toplayın esinize ses kaydını dinletin hiç bişey söylemeyin alın bavulu çıkın sonrası onun atacağı adımlara kalsın eğer çabalarsa hatasını anlamıştır cabalamazsa gidip açın davayı ama seviyorsanız mücadele etmediğiniz için pişman olabilirsiniz
Dinlettim :) şuan kendilerini aklama çabalarındalar, akşama konseyi toplayıp özür dileyecekler galiba eve almayacağım, dışarıda görüşelim diyeceğimDinlet hatta direk ona mesaj olarak gönder
Kıymetli annenle sana mutluluklar de
Bakalım hala caba göstermezse zaten kendisi bitirmiş olur
hiç tedavi konusuna gitmeyin bence o kadın hastalık arkasına saklanıp fesatlık yapıyor babasının söylediği gibi uzak dursunlar sizden yeter. Eşiniz kendini affettirmek için elinden geleni yapacak birine benziyor bir süre gözlemleyin vaatlerini yerine getirebiliyor mu sözünde durabiliyor mu. Tabi önce boşan o zaman demesini bi ödetin noolursa olsun boşanma kelimesinin bu kadar kolay telaffuz edilmesi tahammül edilebilir değilBen evi terk edecek bir kabahat işlemedim, onu eve almayacağım, tamam konuşalım ikna olacağımı zannetmiyorum şu durumda. Boşanmayı ben istemedim, boşan o zaman dedi, ben artık hiç mücadele etmeyeceğim, yuva kurtulacaksa bunu eşim yapmak zorunda. Bir süre onu ve ailesini görmek istemiyorum. Elbette kolay değil var olan düzeni bozmak ama inanın çok kırgınım üstelik hepsi de farkındaymış ama hiç kimse de tedavi ettirelim dememiş. Mücadele ettiğini görürsem durum değişir belki ama şuan ki aklımla ben koptum.
Kesinlikle böyle, o bu büyük konuşmanın patavatsızlığının bedelini ödemeli ... bir daha o hanımla görüşmeyi istemiyorum. Ben gayet iyi niyetimle hastalığından böyle kaygılı demiştim ama ciddiye almadılar, şimdi de ben hiç birini önemsemiyorumhiç tedavi konusuna gitmeyin bence o kadın hastalık arkasına saklanıp fesatlık yapıyor babasının söylediği gibi uzak dursunlar sizden yeter. Eşiniz kendini affettirmek için elinden geleni yapacak birine benziyor bir süre gözlemleyin vaatlerini yerine getirebiliyor mu sözünde durabiliyor mu. Tabi önce boşan o zaman demesini bi ödetin noolursa olsun boşanma kelimesinin bu kadar kolay telaffuz edilmesi tahammül edilebilir değil
sen o ses kaydını almasaydın kadının huyunu bilmelerine rağmen boşanmanız kimsenin umuru olmazdı sen şimdi niye onun sağlık durumunu tedavisini yada oğluyla arasının bozulmasını filan umursayasın binbir emekle kurduğun yuvaya saldıranla sakın bir daha muhattap olma yüz bulur daha beterini yapmaya çalışır. Böyle insanlar için derim hep benden uzakta olsunlar yerlerinde sağ olsunlar yeter ki uzak dursunlarKesinlikle böyle, o bu büyük konuşmanın patavatsızlığının bedelini ödemeli ... bir daha o hanımla görüşmeyi istemiyorum. Ben gayet iyi niyetimle hastalığından böyle kaygılı demiştim ama ciddiye almadılar, şimdi de ben hiç birini önemsemiyorum