• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem yalan söylediği için yuvamı yıkıyordum

Bana borçları var, hemen ödemeyi yapın lütfen kendime yeniden bir hayat kuracağım boşanıyorum dedim, kadın arkamdan acillik olmuş şimdi benimle görüşmek istiyor reddettim.
Peki sen şu an eşinle birlikte yaşamıyorsun dimi ,inşallah paranı öderler ama bence kv ayılıp bayılıp daha çok acillik olacak yani Yalandanmı yapıyor bilmem tabi eşinde ah anacım vah anacım diyecek

Son zamanlarda popüler olan whatsapp gruplarından kurup aile bireylerini ekle. Konuşma kayıtlarını da gruba gönder herkese rezil olsun. Boşanmak gibi bir niyetiniz var gibi görünüyor zaten yakın ortalığı gitsin. Unutmayın cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir. Eşiniz annesini tanıdığı halde hala size kötü davranıyorsa, düşünecek çok da birşey yok.

Başka sorun var mı aranızda yoksa dinletip gözlemle hastaysa tedavisi var neden insanların hayatlarını mahvediyor onun arkasına saklanmaya hakkı yok

Dinletin ses kaydını eşinize. Bunu yapmazsanız çok pişman olursunuz. Boşandıktan sonra dinletmenin bi anlamı yok. Adam belki kendini affettirir telafi eder. Ama kayınvalideniz sonra nasıl davranır bilemem. Aile bağı koparsa da kopsun. Ne demek oğlum seni boşasın ne demek? İki insanın arasına girip boşanmaya kadar götürmen biri herşeyi yapar. İsterse acile kaldırsınlar beni huzursuz eden birisine üzülmem. Herşeyi yapsın sonra ağlayıp acile gitsin Yok öyle ...

Bende kendi ailem gibi severdim ama 3 ay bir arada kalinca bana el kizi oldugumu harika bir sekilde hissettirdiler....
Ben olsam kesinlikle ses kayitini dinletirdim, bosanma olayinda karisamam senin bilecegin birsey.

Yarın hepinize cevap yazacağım, işe gitmek için uyumam gerek devam edebilir miyiz yarın iyi geceler güzel kadınlar
Ben olsam ses kaydını atarım , valizimi toplar işten izin alır ailemin yanına giderim. Kocamada bana inanmayan kişi ile bir ömür geçiremem yazardım . Ama siz ben değilsiniz bende siz değilim

Siz zorla ısınmasını sağlamışsınız eşinizin şimdi size inanmıyor.. Çok da karışmamak lazımmış heralde böyle durumlarda...
Boşarım boşamam her türlü kaydı dinletir haklılığımı ispat ederdim sanırım ben olsam.

Ben olsam o ses kaydını dinletirim sonrada yaptıkları haksizliklari terbiyesizlikleri söylerim bana guvenmeyen adamla isim yok der bosarim otursun anasiyla

Boşamak istiyorsanız boşayın. Ama o kaydı da eşinle kaynananın olduğu ortamda dinlet rezil olsun. Sen oğluyla arasını düzelt, o kalksın yuvanı yıkmaya kalksın. İyilik yaramıyo insanlara işte.

Tek tarafli dinlemek yeterli degil
Sizi bir de kayinvalidenizden dinlemeli.
Böyle bir duyum aldiginda iftira olarak nitelendirmeden önce kadını arayip böyle dusunmenize çok uzuldum dedin mi?
Eşine de annenin böyle dusunmesine üzüldüm dedin mi?
İftira nerde? Öyle hissetmis yanlis hissetmis olamaz mi?
Yoksa,
annen bana iftira atmis bak bak görüyor musun mu dedin?
Ses kaydi falan hiç hoş seyler degil bunlar.
Dinletsen ne olacak? Annesi olduğu gercegini degistirebilecek misin?
Psikolojik sorunlari da olabilir o insanin.
Anne-oğulu karsi karşıya getirip kendi tarafiniza çekmeye calisiyorsunuz.
Hakli bile olsaniz bu davranislarinizla haksizsiniz.
Doğru bulmuyorum.

Back