Bilmiyorum bu konuda pek emin değilim, annesi mağduru oynadığı için yanındaydı şimdi ne olur bilemedimSizin sözünüze değer vermeyen biri annesinin bu ses kaydını duyduğunda çok büyük tepkiler vereceğini sanmiyorum biraz kızsa bile çok geçmeden unutür zaten esiniz.
Eşim annesinin mağdur olduğuna inanmıştı, e annesi tabi, empati yaptığımda bir seçim söz konusu olsa ben de koşulsuz anneme önce inanırdım. Şimdi bunları dinleyince tamamen ailesinden kopacak. Zaten pamuk ipliği ile bağlıydı. Ama ben affedebilir miyim ?Peki dinleyelimki dinlettin neler olur, bir öngörün varmı
Anne oğul ilişkileri tamamen biter, eşim çok kinci. Zor alıştırmıştım ailesine.O zaman tedavı olsun kuzum.Bu senin sorunun değil.Sen yalanmı söyledin hatamı ettin?Neyin vebali kuzum?
Eşim annesinin mağdur olduğuna inanmıştı, e annesi tabi, empati yaptığımda bir seçim söz konusu olsa ben de koşulsuz anneme önce inanırdım. Şimdi bunları dinleyince tamamen ailesinden kopacak. Zaten pamuk ipliği ile bağlıydı. Ama ben affedebilir miyim ?
Sanada eline sağlık demiş maşallah.Hiç bekleme bence.Dinlet görsün.Bir daha da güvebmez.Hem her anne baba anne babamı?Anne oğul ilişkileri tamamen biter, eşim çok kinci. Zor alıştırmıştım ailesine.
Arkadaşım gerçekten çok zormuşAh bacım ah, bende eşimin ailesini ailem bildim fakat sağolsunlar 20 yıllık evliliğimde özellikle son yıllarda bolca bana elkızısın diye hitap etmeye başladılar, bende salakmışım eşime sık sık annesini aratırdım, benimde baba bildiğim kp ben sanki ona nikahlıymışım gibi beni boşanacağını söyledi, chillout unda dediği gibi elden adama ne ana olur nede baba! Kocanla ciddi ciddi konuş hatta güvendiğin kendi aile büyüğün varsa o konuşsun artık kendi evine baksın, seni yalnız görüyorsalar tepene binerler!
Bosuna dememisler acima acinacak duruma dusersin diye. Adam kinciymis iste birak kinlensin[/QUOTTiksiniyorum bunlardan
Hım bence salla o zaman sende zaten eşin bitmiş,affetme zaten ama bence dinletmeden boşanmaEşim annesinin mağdur olduğuna inanmıştı, e annesi tabi, empati yaptığımda bir seçim söz konusu olsa ben de koşulsuz anneme önce inanırdım. Şimdi bunları dinleyince tamamen ailesinden kopacak. Zaten pamuk ipliği ile bağlıydı. Ama ben affedebilir miyim ?
Ses kaydını dinlet ananı da seni de boşuyorum de süründür ayrılmak istemiyorsan. Onlar 1gün barışır merak etme senMerhaba hanımlar;
3 senelik evliyim, kayınvalidemi anne gibi görüp her zaman yanında oldum, oğlu ailesine çok soğuktu, o gitmese bile ben gider bir ihtiyaçları var mı diye sorar, eşime de ailesine gitmesi konusunda baskı yapardım. Son bir yıldır kayınvalidem eşimi benim uzak tuttuğumu çevresine anlatıyormuş, kadın ankesiyete tedavisi gördüğü için sabırları var dedim önemsemedim ama son haftalarda eşime duygu sömürüsü yaparak yalanlar söyleyip kışkırtıyordu, eşimle kavga etmeye başladık, yalan söylediğine inanmıyordu, o ne olursa olsun benim annnem,olmuyorsa boşan ya da ıspatla o zaman dedi. Bir olup beni yok saydılar daha neler neler. Ben de biraz zaman sonra kayınvalidemi konuşturdum ve bütün itiraflarını telefona kaydettim. Yaptım evet, hepsini söyledim senden mi korkacağım vs. Dedi. Boşa bu kadını dedim oğluma o boşamazsa sen boşa git dedi bana. Hepsi kayıtlı. Şimdi oğluna dinletsem yüzlerine vursam mı yoksa bu böyle gider mi? Çocuğum yokken (eşimde sperm yetersiz) boşansam mı ? Akıl akıldan üstündür fikirlerinizi önemsiyorum
Bana borçları var, hemen ödemeyi yapın lütfen kendime yeniden bir hayat kuracağım boşanıyorum dedim, kadın arkamdan acillik olmuş şimdi benimle görüşmek istiyor reddettim.Hım bence salla o zaman sende zaten eşin bitmiş,affetme zaten ama bence dinletmeden boşanma
Öyle yapacağım sanırımNe düşünüyorsun canım?Sen dinlet kaydı eşine,inanıp inanmamak ona kalsın.Annesinin hastalığını bile bile daha sizi suçlamasın.Annem hasta diye yine onu ve kendini hatalı görmeyebilir bile.Sen topu at ortaya.Gerisini sen düşünme bence.
İstiyor muyum bilmiyorum, çok severek evlendim.Ses kaydını dinlet ananı da seni de boşuyorum de süründür ayrılmak istemiyorsan. Onlar 1gün barışır merak etme sen
Bilmiyorum bu konuda pek emin değilim, annesi mağduru oynadığı için yanındaydı şimdi ne olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?