Kayınvalidem 🤦🏻‍♀️

Salçayı da elinle yoğur çiğ köfte gibi
Hijyen sorunu olanlar işine baksın

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bugün helva isteyen yarin baska seyler istemeye baslar konu helva asla degil.Tabi ki ikram edilmeli vs birbirine gidip gelince insan ama insanoglu o kadar tuhaftir ki bakin ; en basindan tavrinizi beli etmezseniz sonradan en kötüsü siz olursunuz net yani bu.Konu sahibi de anladigim kadariyla 1 telefonla kv sine helva yapmayi gönülden istemeyen biri ve bunu en başından nazikce belli etmesi herkesin yararina olur.Yoksa helva bahane yani.

Sicak suyu bugura dokmeden salcayĺa karistir o zaman, sonra suyunu cekerken gene arada karistir, topaklanmasin salca

Ya helva helva diye diye canım helva çekti .Yahu De.Oetker in un helvası var .Ben yapmıştım bir kere .Şimdi aklıma geldi .Onu yap

Gerçekten teşekkür ederim hem anlamış, hem yorumlamışsınız.. Bazıları gerçekten yorum yapmak için yapıyorlar burada onu anladım ben artık

Ya arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum, ya da benim çevrem mi çok nazik… Arkadaşlarımız -kendim de dahil- hamilelik sürecimizde hep birbirimize sorduk var mı istediğin bir şey, canın bir şey çekiyor mu diye. İş yerinde muhakkak yediğimizden ayırdık kokar da canı ister diye. Tanımadığımız biri bile olsa hamile kişi azıcık ihtimal gösterilir. Ceza kanunu bile hamile kadını kayırırken kadıncağızın azıcık halden anlanmasını istemesi nazlılık değil bence. Sevgili konu sahibi helvayı yapma, git kayınvalidene, mutfağa otur gençleri de dik ocağın başına. Tarif et yapsınlar. Ben size balık tutmayı öğretiyorum bak de geç, kendini üzme.

Keske hayir deseydin dicem ama ben de beceremiyorum hayir demeyi kendimi yiye yiye geziyorum. Allah bize hayir deme rahatligi versin

Kesinlikle haklisiniz ben yorgunum icim de el vermedi madem caniniz cekti ben tarif edeyim siz yapin desin

Benim de canım un helvası istiyor ama zor geliyor yapmıyorum. En az 45 dakika ayakta un kavurucam kolay değil. Siz hele hiç yapmayın, hamile halinizle. Yapıp size getirsinler. Bu ne yahu!

15 dakika mı? 15 dakikada un helvası olmaz. Olsa bile o helva olmaz. En az 45 dakika ağır ateşte kavrulacak. En zahmetli tatlılardan briridir.

Son düzenleme:
Ben de yaptıracak birini bulsam ben de yaptırırdım niye uğraşayım kızlar yüz vermemiş sana geldi anlaşılan ama hamile kadından da iş istenmez ya ayıp

Ben problemi anlamadim acikcasi. Demekki senin yaptigin Helvayi cok begeniyorlar. Bu bir iltifattir. Sen Hamilesin, bir istegin varmi diye bana da soran olmadi. Insanlarin aklini okumasini bekleyemezsin. Canin birsey istiyorsa söyleyiver. Istemiyorsa ortada bir Problem yoktur zaten. Böyle kücük seyleri dert etmeniz cok gereksiz gercekten. Birazda hamilelik psikolojinize verin ve bu düsüncelerinizi cokta ciddiye almayin

Hiç şaşırmadım neden acaba aynı iğrenç zihniyettekiler bende de var öyle bi koptum ki onlardan faydalari yok zararlari da olmasin asla yapmaaaa aslaaaaa terbiyesizler içine tükürüp bile vermem tükürüğüme yazık

Sonra yapılan bu emrivakiye tamam yaparım dedim. Ama telefonu kapattığımdan beri kendi kendimi yiyorum. Eşime söylenip duruyorum.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Siz dahil neden bazı kadınlarımız hayır diyemiyor? Kendinizi yemek ve eşinize söylenmektense hayır diyebilmelisiniz.
Hamile olmasanız da içinizden gelmeyen hiçbir şeyi yapmamalı reddetmelisiniz.
Sanırım yazdıklarınızdan öyle anladım, ne zaman sizden bir şey isteseler içinizden gelmese de yapmışsınız, şimdi hamilelik olunca hassasiyet beklemişsiniz, hassasiyet görmeyip bir de üstüne talepler olunca da kırılmışsınız, kusura bakmayın lakin emrivakilere sizler alıştırıyorsunuz, başka bir konunuzda eşinizin doğum günü kutlaması için görümcenizin yaptığı emrivakiden ve sizin sessiz kalışınızdan bahsetmişsiniz, yalnızca eş ailesi, aile bireyleri vs için demiyorum hayatınızdaki her insan için sınırlarınız kurallarınız olmalı.

Kayınvalideniz sizden, siz görümce ve dayı kızından helva yapmayı beklemek yerine, kayınvalideniz arayıp helva istediğinde anne kusura bakma ne zamanım ne enerjim var, sen benden daha beceriklisin yapar afiyetle yersiniz deyip telefonu kapatabilirdiniz.

Evde madem kızlar var şöyle yapalım sen telefona onlardan bir birini ver ya da en iyisi ben tarifi yazıp size göndereyim falan deseydin. O fasıl geçti madem eşinizin dediği gibi yapın yorucu bir gündü ağrım vardı yapamadım diyin

Ne kadar minnoşsun Kocam kardeşinin düğününe anca sabah çıkıp akşam geri dönmek şartıyla giderdi, diğer türlü düğünü basar kocamı ortada paralardım heralde.

Konu sahibi yapma, unutmuşum hamilelik ben de unutkanlık yapıyor sen söyleyince benim de canım istedi yapınca bana da bir tabak göndersene de. Salak kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…