Kayınvalidem 🤦🏻‍♀️

Bu
Bu durum hamilelikten bağımsız bence. Evinde iki kız varken çalışan gelininden helva istemesi en basit tabirle terbiyesizliktir. Sizin kendi canınız istemiş yapmışsınız, kimse kimsenin uşağı değil.

15 dakika mı? 15 dakikada un helvası olmaz. Olsa bile o helva olmaz. En az 45 dakika ağır ateşte kavrulacak. En zahmetli tatlılardan Ben 2 cocukla herseyimi acele acele

15 dakika mı? 15 dakikada un helvası olmaz. Olsa bile o helva olmaz. En az 45 dakika ağır ateşte kavrulacak. En zahmetli tatlılardan briridir.
ben 2 küçük çocukla herşeyimi acele acele yaparken helvayı da bayaa aceleye getiriyormuşum sanırım :)

Her ne olursa olsun, benden bir helva istendi diye kayınvalidemden bu kadar şikayet etmezdim. Evdeki kızlar yapmayı bilmiyorsa, elinin lezzetini bildiği birinden istemesi bence çok normal.
Kimse hamileyken mutfağa girdi diye ölmüyor.

Birde konuyla hiç alakası olmayan kocaya söylenmek var sürekli.
Yapmak istemiyorum diye kendisi, dırdır çeken de koca.

Telefonda anne yapamam midem bulanıyor deseydiniz hadi olmadı şuan yapamadım anne midem bulandı içim kalktı der yapamadım annecim der geçiştirirdim ayrıca bu kadr büyütmeyin bence .. bi daha olmaz olursa da baştan hayır diyin lütfen kabul etmiyin

Valla ben kendim git, annene destek ol bizi düşünme dedim.
Biliyorum başkası göndermezdi.

Insan olan icin ne fedakar gelin olur ama benim kaynanam icin eminim ki " Benim oğlum gelecek tabi " olur

seni enayi görmüşler iş yüklüyorlar , kendini kullandırma , ay çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…