Bu kafa yanlış bence. Neden kv deden destek beklemek hak ki? Ben eşimle tek evlendim, evi ikimiz kurduk, borçlarını kendimiz ödedik, altın beklentim olmadı. Ayda 8000 lira gelirimiz var, geçinip gidiyoruz. Şunu alın bunu alın da demedim kimseye. Kendine yetmeyen bir kocayı napayım ben? Annesi babası arkasında olacaksa hep, evi nasıl döndüreceğiz ikimiz?
Benim Kv lohusa iken geldi, o da yemek yapmadı, çocukla ilgilenmedi ama ben eşime patladım. Çünkü kv belli ki kaba, düşüncesiz ya da vicdansız. Bir lohusanın ne hissettiğini bildiği halde, ona uygun davranmadı, empatiden yoksun bir kadın.
Eşime, Annenle ilişkini benim kaldırabileceğim bir düzlemde tut, yan yana gelince ben sinirleniyorum, kalbinizi kırarım dedim.
Kv senin hayatında vazgeçilmez biri değil. Ama eşin vazgeçilmesi zor biri senin için, herkes için eşi öyle. Kaldı ki sen de senelerdir çekiyormuşsun bu eziyeti. Ama ne kv deden ne eşinden vazgeçmişsin. Aslında hatalı olan eşin. Ona set çekecek, düşüncelerini söyleyeceksin. Koca karşısında sus pus kedi olup, aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modu, kv ye karşı kadınca hırslar, kinler... bence gereksiz. Hayatta bu tarz kötü insanlar hep çıkacak karşınıza, eşinizle bütün olamıyorsanız demek, sizin yanınıda yer almıyor. onu sorguya çekin.