Kayinvalidem ve Temizlik

adam kendini soyutlamış aileden demek,
napsın o da haklı.
Sizler belli saatler için de dayanamıyorsanız,adamın çektiklerini düşün senelerce.
Allah yardımcısı olsun çevresindekilerin.

bir an yanlış okudum, yardımcı bayan tuttunuz ona sitem ediyorsunuz sandım.
her bayan hamilelik döneminde nazlanmak ister fakat siz biraz abartmışsınız..? iş biraz şımarıklığa doğru kaymış.
kadın yardıma diye gelmiş siz, ''madem geldi herşeyi yapmalı'' olarak görüyorsunuz. her yeri dip bucak temizlesin, akşam yemeğini yapsın, ütülerini yapsın, çamaşırlarını toplasın vs vs vs istiyorsunuz. bu şekilde düşünmeye devam ederseniz doğuma kadar çok stres yaşarsınız.
bu arada bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız umarım, hayırlısı olsun.

adam kendini soyutlamış aileden demek,
napsın o da haklı.
Sizler belli saatler için de dayanamıyorsanız,adamın çektiklerini düşün senelerce.
Allah yardımcısı olsun çevresindekilerin.

:26::26::26::26:

dünya varolduğundan beri, milyarlarca kadın cinsi bu doğal süreci yaşıyor..
bu kadınlar ne yapmış acaba 9 ay boyunca..
herkesin bir yardımcısı mı varmış?..
tarlada çalışırken doğum yapıp,sonra işine devam eden kadın hikayeleri hiç duymadık mı?

madem kaynana geldi, etinden, sütünden, yününden faydalanmalı demiştir arkadaş..

bu ay maaşından kesersin şaka gibi,kadın mecnur mu senin banyonu yatak odanı temizlemeye....bi zahmet o süpürürken sen de banyoyu yıkayıver....doğumun daha kolay olur,tabi normal doğum yapmak zor gelmezse....

konu sahibi bir lady, bir kontes havasında..
havasını alacak biri de yok sanırım, bir görümce mesela

Ben ömrümde görmedim böylesini. Hamilelik hastalık değil ki nedir bu abartma canım. Sizin karnınızda ki çocuk ta biz ne taşıdık o zaman doğum yapacağım gün bile etrafı toparlıyordum ben üstelik riskli gebeliğim vardıç Ooh 3 dönüm bostan yan gel yat osman hesabı yazık kayınvalideye vallahi ben olsam basar giderdim. Komik yaaa :)

dua edinki kayınvalideniz ilk geldiğinde bütün evi temizlemiş hatta sizi merak etmiş kalmaya gelmiş yahu benım çok riskli hamılelik dönemim geçti kayınvalidem araba tutuyo diye gelmedi aramadıda ben aramadan.doğum yaptım kızımı ben götürdüm ayağına sizin galiba hamılelik psikolojısıyle sinirleriniz bozulmuş dua edin bence

kendisi temizlemiş, kadın gelmemiş yanına diye, küsmüş bi de haspam..
KK da kaynana konuları çok diye, her konuda gelinlere hak verilecek değil yaaa..
doğru neyse o...

daha eşine de bahsetmemiş bu durumdaki rahatsızlığını,
eşine bahsedip eşinin kafasını da bulandıracak..
bence kaynana acil evine gitsin..

Bence şu an en az kaynana kadar bizlere de bileniyor.
Ne anlayışsız,cahil kadınlar diye.
Bugün beni şaşırtan ikinci konu oldu,bir diğeri için
bkz ''ben daha ne yapayım''başlıklı pırlanta nikli arkadaş

Bende şimdi baktım konuya sen söyleyince

çamaşırları niye kaldırmıyosun. kadın bıkmış anlaşılan oda koyuvermiş ipin ucunu . prenses yada prens falanmı doğuruyosun. doğurursanda kendine doğurmazsanda . sinirlerim zıpladı inannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…