- Konu Sahibi Ceydaerhan
-
Kimse benim ne anlatmak istedigimi anlamamis neyse herkese tesekkurler. Konunun kapatilmasini yoneticilerden talep ediyorum.
Yine yanıltıcı bir başlık ve enteresan bir konu;
başlığa bakınca kayınvalidesi gelininden temizlik bekliyor sandım.
silahlarımı kuşandım konuya daldım:)
Ama çok ilginç bir serzenişle karşılaştım.
Hamilesin diye çok yüklenilmesini de doğru bulmuyorum ama inan çok tuhaf bir bakış açın var.
Bir kere hamilelik bir hastalık değil,pek tabi günlük işlerini bir kısmı hariç yapabilirsin.
Bir toz almak,hafif hafif vileda yapmak,kendini çok hırpalamadan ütü yapmak,
ne denli tehlikeli olabilir ki?
Kaldı ki bunları geçtim sen kayınvalidene,kirli çamaşırlarınızı makineye atmadı diye bileniyorsun
Bir zahmet onu da sen yapsan.
Şahsen ne hamilelik de ne hastalık da kayınvalidemin bu denli ev işlerime hakim olmasını istemem.
Kendi annem olsa bir derece daha rahat olabilirim fakat eşinin annesi.
Aksine senin rahatsız olman gerekir,açık bulur da lafını eder diye.
Bu kadar beklentiye girmen çok anlamsız.Hiç gelmeye bilirdi de.
Annen uzakta mı oturuyor?neden kendi anneni çağırmayı tercih etmedin?
Benim anlatmak istedigim Ilk hafta geldi yapti herseyi. Fakat sonradan ne oldu onu anlayamiyorum. Ve ben temizlik yaparken yanima gelmedi ne yapiyorsun diye. Hamileligim biraz agrili ve mide bulantili geciyor. Gelmeden once kendini ove ove bitiremezken simdi oturuyor sadece. Ben sadece sizden fikir almak istedim. Bana garip geldi size gelmeye bilir.
Arkadaşlar konu sahibi hamile belki psikoloji olarak iyi değildir.Çok üstüne gitmeyin....Duygusal,asabi,alıngan olması normal değil mi? Çocuğu olanlar daha iyi bilir tabiii
Arkadaşlar konu sahibi hamile belki psikoloji olarak iyi değildir.Çok üstüne gitmeyin....Duygusal,asabi,alıngan olması normal değil mi? Çocuğu olanlar daha iyi bilir tabiii
dünkü gibi bi durumla karşılaşacağını düşündün değil mi
ben de öyle zannettim
Kadın o kadar işi yaparken siz keyfinize bakmışsanız,hiç rahatsız olmamışsanız belki gücüne gitmiştirAyrıca hamileliğinizde mide bulantısı olması çok ilginç geldi bana,neden acaba
Kaynana mevzu dimi
aman aman düşman başına o durum.
Tekrar cvp yazamadım,sendin dimi kaynanatör mağduru arkadaşım?
İşte hayat hiç adil değil gördüğün gibi
Duygusal,asabi,alıngan olması normal de, bencil ve sömürücü olunması normal mi?
Benim anlatmak istedigim Ilk hafta geldi yapti herseyi. Fakat sonradan ne oldu onu anlayamiyorum. Ve ben temizlik yaparken yanima gelmedi ne yapiyorsun diye. Hamileligim biraz agrili ve mide bulantili geciyor. Gelmeden once kendini ove ove bitiremezken simdi oturuyor sadece. Ben sadece sizden fikir almak istedim. Bana garip geldi size gelmeye bilir.
evet bendim...
of of of çektiğin kayınvalideye sahip...
dediğin söz geldi ama aklıma. hep idare edilenler ve edenler vardır dedin ya
hamiledir ondan
öyle ama gerçekten,dikkat et her ailede idare edilen,tahammül sınırlarını zorlasa da hep özveri ile geçiştirilen biri vardır.
Hatta en az bir kişi:)
Son zamanlar da istisnasız herkesin hayatta bir sınavı olduğuna iyice inandım.
Boşver senin sınavın da bu olsun.
Sükunetle sabır göster,çok zor ama yapılabilecek başka bir şey yok.
arkadaşım bende hamileyim bi tane düşüğüm oldu bununda tehlikesi var ama asla böle bi psikolojiye sahip olamadım bu tamamiyle karakter meselesi. kimse hamilelğinin arkasına sığınmasın ya
Duygusal,asabi,alıngan olması normal de, bencil ve sömürücü olunması normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?