• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem ve Temizlik

dikkat ettimde eger bi gelin iyi niyetliyse kaynana kotu oluyor,kaynana iyi niyetliyse gelin kotu oluyor hep bi terslik var, iyiye kotu dusuyor:53:

arkadaşım cidden çok komiksin riskli bi hamileliğin yok anladığım kadarıyla sadece bulantı vs var kaynanı ne diye çağırdın hemde resmen hizmetçi gibi çalışsın istiyosun çocuğun olunca napcaksın çok merak ediyorum:1: artık geceleri uyanınca kaynanan emzirir altını falan değiştiremezsin yorulursun oooo çok işin var senin bu kafayla gidersen

Buraya böyle birşey yazmana çok şaşırdım. Bana çok saçma geldi yaşı senden büyük bir kadın gelmiş senin evini temizlemiş derinlemesine. Şimdi niye yapmıyor diye kızıyorsun. Sen sakatmısın yoksa hamile mi ? mecbur mu senin evini temizlemeye yapmış mnnettar olacağın yerde...

arkadaşım bende hamileyim.8 aylık daha önceki hamileliğimde kayınvalidem geldi yanıma tam 6 ay kaldı yanımda
yardımı bırak her gün ağlattı beni
akşam doğum yaptım sabah çıktık hastaneden eve geldik 1 gün bile yatıp dinlenmedim bide üstüne ona hizmet ettim
üstelikte bana çektirdiklride cabası...
lohusa halimle nerdeyse evi terkedicektim o kadar yani düşün artık
valla bişii söyliim mi çenesi olmasın canımı sıkacak şeyler yapmasın da lanet olsun her türlü hizmetini yaparım cidden
ama benim ki çok farklı bi insan allahtan korkusu yok ki
valla aynı şeyleri tekrar yaşıycamı düşünmek bile psikolojimi bozuyor
kızmada sende tutmuş yardım etmio artık diosun neler var neler sen kendine dert edcek şeyler arıosun galiba
neyse hamileyken insan olur olmaz herşeyi kafasına takar öfkelenir bu yüzden olabilir tabi
hayırlıyla çocuğunu doğurmanı diliorum
bu arada ev işnden bişii olmaz allah onları korur

Konuyu açan arkadaş gerçekten çok şımarıklık yapmış Neden çamaşırlar çamaşırlıkta duruyormuş. Kadın gelmiş o kadar evini temizlemiş şimdide yapmıyor diye sitem ediyorsun pess doğrusu valla.

dikkat ettimde eger bi gelin iyi niyetliyse kaynana kotu oluyor,kaynana iyi niyetliyse gelin kotu oluyor hep bi terslik var, iyiye kotu dusuyor:53:

Denge böyle kuruluyor canım.
Arkadaşım yazını okuyunca çok şaşırdım.Niye kaynanandan iş yapmasını bekliyosun ki senin kolun yk mu
?

Bak isteyince ne güzel temizlemişsin mutfağını banyonu.
Ayrıca işimi yaparım yanima kimseyi istemem.Sezaryenle doğum yaptım.İlk gece bile kimseyi bırakmadım.Kaynanamı da annemi de gönderdim.Evimde rahat etmek isterim.
Hiçte sevmem hamile kalınca hasta moduna giren. hemen yürümesini değiştiren şımarık tipleri

ceyda hanım ceyda hanım topik patladı siz yoksunuz olmuyor ama sizsiz. eğer klavyenin tuşlarına basmakta zorlanıyorsanız kayınvalidenizi çağırında o basıversin ee neye gelmiş size sonuçta dii mii??

bence konu sahibinin oğlu olacak ,gelini ona besbeterini yapacak..:31:
etme bulma dünyası...:34:

konuyu açan arkadaşa teşekkür etmekistiyorum.KK da ilk kez bir kaynana bu kadar savunuldu.gözlerim yaşardı:kkk::kkk::kkk:

mide yazmamış ama.........tam 15 yıldır kronik gastrit ve sonuda ülser hastasıyım....4 defa endoskopi 2 defa biyopsi yapılmış bir hastayım......çok şükür hiç bir düşüğüm ve düşük riskimde böyle kan kusma olmadı.......

Anlamamak için direniyorsunuz resmen!

Size düşük nasıl yapılır diye sorulmuş gibi veya kusarken boğazdan kan gelme sebepleri nedir diye?

Bayanın kusma nedeniyle muhtemelen bademcikleri tahriş olmuş ve kanamıştır.Bunu hastanede çalışan biri olarak değil bir hemşire olarak söylüyorum.

Allahınızı severseniz nedir bu açık arama sevdası?İnsanlar dertlerini anlatıyor sizse sadece bir noktaya takılıp kalıyorsunuz.

konuyu açan arkadaşa teşekkür etmekistiyorum.KK da ilk kez bir kaynana bu kadar savunuldu.gözlerim yaşardı:kkk::kkk::kkk:

:1::1::1::13:

sezarın hakkı sezara..

konu sahibi bugün 13:19 da giriş yapmış ama ,bi cesaret edip açtığı konuya gelip, yorum yapamamış..:51:

ben istemezdim kaynanam gelsin kendi annemi bile doğumuma 10 gün kala çağarmıştım bence riskli bir gebeliğiniz(düşük tehlikesi için sürekli yatmak gibi)yoksa siz yapın bu kadar erkenden çağarmanızda bi tuhaf hem insan kaynanası değilde benim bildiğim annesini çağarır kaldıki benim annem yatak oadasına bile girip temizlememişti ee oda yardım için gelmişti benim annem düşüncesizmiydi yani garip ya valla enteresan geldi konu:27:

okuyunca bende fikrimi söylemek istedim gereçekten yardım etmek isteyip düşünüp gelmiş çamaşırsepeti çamaşır doluymuş :)allahdan elde yıkamıyosun makinaya atmak için birinemi ihtiyaç var birazçıkda insanda vicdan olcak bence

mide yazmamış ama.........tam 15 yıldır kronik gastrit ve sonuda ülser hastasıyım....4 defa endoskopi 2 defa biyopsi yapılmış bir hastayım......çok şükür hiç bir düşüğüm ve düşük riskimde böyle kan kusma olmadı.......

Düşük yapmamış ki zaten şekerim.

Son düzenleme:
burası, iki gündür hiç durmadan cevap yazılan(hatta konu sahibi olmamasına karşın) konu olarak tarihe geçecek sanırm

[sıze=2][/sıze]amaaan ne gelinler var arkadaş ya hormonların bozulmuş arkadaşım senin git kus uyu felan şükretki bi kere bile olsa evini temizleyen kayınvalden var =)

Back