- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
- Konu Sahibi Ceydaerhan
dikkat ettimde eger bi gelin iyi niyetliyse kaynana kotu oluyor,kaynana iyi niyetliyse gelin kotu oluyor hep bi terslik var, iyiye kotu dusuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dikkat ettimde eger bi gelin iyi niyetliyse kaynana kotu oluyor,kaynana iyi niyetliyse gelin kotu oluyor hep bi terslik var, iyiye kotu dusuyor![]()
mide yazmamış ama.........tam 15 yıldır kronik gastrit ve sonuda ülser hastasıyım....4 defa endoskopi 2 defa biyopsi yapılmış bir hastayım......çok şükür hiç bir düşüğüm ve düşük riskimde böyle kan kusma olmadı.......
konuyu açan arkadaşa teşekkür etmekistiyorum.KK da ilk kez bir kaynana bu kadar savunuldu.gözlerim yaşardı![]()
konuyu açan arkadaşa teşekkür etmekistiyorum.KK da ilk kez bir kaynana bu kadar savunuldu.gözlerim yaşardı![]()
ceyda hanım ceyda hanım topik patladı siz yoksunuz olmuyor ama sizsiz. eğer klavyenin tuşlarına basmakta zorlanıyorsanız kayınvalidenizi çağırında o basıversin ee neye gelmiş size sonuçta dii mii??
mide yazmamış ama.........tam 15 yıldır kronik gastrit ve sonuda ülser hastasıyım....4 defa endoskopi 2 defa biyopsi yapılmış bir hastayım......çok şükür hiç bir düşüğüm ve düşük riskimde böyle kan kusma olmadı.......