İlave ettiğiniz diğer yorumu da okudum az önce. Siz çok pasif kalmışsınız. Eşiniz de manipülatif biri; size arka odalarda "Haklısın hayatım" diyor, ama annesini evden göndermeye sıra gelince "İdare ediver" diyor. Kusura bakmayın 68 ve 73 yaşları o kadar da bakıma muhtaç yaşlar değil. Annem babam aynı yaşlarda ve hatta babam 76. Tek başına bağ bahçeyle ilgilenir, annem de 68 yaşında, yanına çağırır bir yardımcı kadın, evini çekip çevirir. Gelip de "Aman evimiz soğuktu, aman yanlarım ağrıyordu, yaşlıyız" diye bizim düzenimizin ortasına oturmazlar. Lafın kısası yemeyin bu yaşlıyım kozunu. Ceplerinden para çıkarasıları yoktur da ondan en saftirik oğullarının evlerine oturmuşlardır. Beleşe hizmet ayaklarında ne de olsa, bedava bir köle var Eowyn diye, oğulları da kendi yuvasını önceliği yapabilecek türden bir erkek değil, ne ala değil mi? İyi yere postu sermişler.
Buna çanak tutan kişi eşiniz, annesi de gayet farkında. Söylediğim gibi, alın üçünü de karşınıza ya herro ya merro konuşun, işin ciddiyetini anlasınlar. Gerekirse kendi ailenizi, sülalenizi doldurun eve, rahatsız edin. Siz ne kadar göze alırsınız bilemem ama, yerinizde olsam, eşim de sizin eşiniz gibi davransa, kendini kapı önünde bulurdu. Ortalama 80-90 senelik ömrümü, kimsenin keyfine tahsis edemem. Evimde kv gönlü eğlemeye evlenmedim. Kocam da bu kadar anacıysa, beni ezdirmeye kalkarsa (Gerçi ben kendimi ezdirmem orası ayrı) anasını da alıp defolup gidebilir hayatımdan. Siz bunu göze alabilir misiniz tabii orası size kalmış.