Kayınvalidem ve eltim

Canan4600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
120
52
32
Eltim kayınvalidemle birlikte oturuyor ben ayriyim ne zaman onlara gitsem eltim kayınvalidemle şikayet ediyor kayınvalidem eltimden yani yalnız kalınca konu illa böyle yerlere geliyor .kime bişey desem olmuyor birbirlerine duyurma ihtimali oluyor ne yapaym sizce bu durumlardan uzak kalmak için ne diyim nasıl bir yol izlemeli.

İkisi de seni Güzin abla bellemiş nasılsa bu ona söylemez, o da ona söylemez diye içlerini boşaltıyorlar ama yarın bir gün onlar iyi olur sen kötü olursun. Anlatmaya başladıklarında konuyu değiştir, ısrarla anlatmaya devam ediyorlarsa ben bunları konuşmak istemiyorum arada kalıyorum de. Hiç olmadı dedikodu günah de çık işin içinden. Konuşturma.

Herhangi bir yorumda bulunmadan dinleyin bence sadece. kvalide uyarınca yanlıs anlayabilir ama eltinize baska seylerden konusalım olur oyle vs diyerek geçiştirirseniz bi daha yapmaz belki.

Çok basit kaynanana söyliceksin benimle olan ilişkin farklı onunla olan ilişkin çok farklı lütfen oturup benimle diğer gelinin hakkında konuşma, dertleşmek istediğinin farkındayım ama ben yanlış kişiyim bu konu için diyip bırakacaksın. Sana sebebini söylim senle problemi birgün olursa diğeriyie oturup senin dedikodunu yapacak çünkü. Ona yapan sana da yapar yatkınlık var kadında.. kaynana olmakla ilgisi yok karakter meselesi içi dolmuş gelip sana anlatıyo doğru kişi sen değilsin. Eşiyle konuşsun ,oğluyla konuşsun, kardeşleriyle dertleşsin hiç biri yoksa ozaman gelinini karşına çeksin adam akıllı konuşsun. Bunlar çok yanlış şeyler ben olsam gitmem gidersem de aynen bu yazdığımı açıkca söylerim

Ne yaparsan yap ikisine de hak verme ikisine de yorum yapma sadece dinle. Konuyu değiltir

Dinleyin, belli ki rahatlamak için anlatiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…