Canım işin çok zor anlattıklarının bir kısmını bende yaşadım.merdivene halı sererdi benimde kaynanam halıyı kaldırdım ayağıma takılıyo diye .merdivenleri silerdi evinden benim eve gelirken merdivene bastığı terliklerle, evlenmemize 1 hafta kalmış yeni halılarımı sermişim içeri girdi söylenincede terliklerin temiz olduğunu idda etti .evin anahtarının yedeği kaynanamdaydı evlenmemize 4 ay falan var eşyaları yavaş yavaş getiriyorum çektm kapıyı aldım anahtarıda üstünden eşime demiş ben hırsızmıyım diye .sonra artık çeyiz serilmişti 1 hafta istemeyerek verdim anahtarı düğün günü de anahtar kapının üstündeydi giderken aldım anahtarı bidahada vermedim .yemek konusunuda şaşırdım benimkide aynı birkaç kere yemek yaparken gördüm . çok aç kalmadıkça yemedim yemeğini benimkide bitkisel teneke margarin kullanıyodu yemeklerde şimdi kalp hastası damarları tıkanıyo .
Şu anki durum düğününden beri küsüz.evime sokmuyorum alt katımda oturmasına rağmen.
Rahatsız olduğun şeyleri nişanlınla zamanında paylaşmaman hiç iyi olmamış .sen konuşursan kesin kavga çıkar.nişanlının konuşması lazım annesiyle.Nişanlın ne kadar kültürlü olsad ailesinin düzenine alışık olduğu için bu davranışlar ona doğal gelebilir.önce olayları görmesini sağlanman lazım ve önlem alınmadığı taktirde ilerde sorun çıkacağını anlaması lazım.İlk halletmen gereken anahtar meselesi anahtarı düğünden önce nişanlının annesinin elinden alması lazım yoksa durum çok vahim.
Düğün salonunuda biran evvel nişanlınla konuş müzikleri ayarla .
Düğün öncesi hiçbir şekilde kaynananla muhattap olma sorunlarla ilgili .yoksa düğünün rezil olur.
Ha bişey daha düğün takılarını kaynanan almak istiycektir önlemini al.biz en son takılar yüzünden kavga etmiştik sana bol şanslar
kayın validemi yermiyorum.. asla da okumadı diye onu küçük görmedim.. asla onları kendimden daha alt seviyede görmek gibi bi düşüncem olmadı.. yanlış anlaşıldım sanırım.. sadece arada yaşam tarzı açısından fark oldugunu belirtmek için yazdım.. asla aramızda siz kültürsüzsünüz biz değiliz vs. gibi şeyler geçmedi.. benim aile yapım çok küçük, az kişiden oluşuyor ve kopuğuz birbirimizden, onlar ise cok tutkunlar birbirlerine yardımlarını esirgemezler iyi gün olsun kötü gün olsun hep beraberlerdir.. ben zaten onların aile içindeki beraberliklerine çok imreniyorum.. beraber yanyana oturma önerisine ilk zamanlar o yüzden sıcak bakmıştım zaten.. yoksa onlarla bir sorunum yok.. siz yanlış anladınız beni..
arkadaşlar bu hanımefendi diğer konusu geçen aydı ve evliyim diodu eşimin en yakın kız arkadaşı die bi konu açmıştı nasıl oluyorda şuanda nişanlı?? bilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/365635-esimin-yakin-kizarkadasi.html
nerden anladınki öyle olduğunu :) diğer konuda nikahımız oldu ama falanda demiyorki guclubacismile
neyse tartışma olmasın da aklıma takıldı sadece çelişkili geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?