kayınvalidem şimdiden doğmamış bebeğimi sahiplendi

Oğlumu ben büyütemedim torunumu ben büyüteceğim ne yahu?
O oğlunu büyütemedi diye siz de mi çocuğunuzu büyütemeyeceksiniz?
Hey Allah'ım böyle konularda deliriyorum ben.
Anne calışsa Allah razı olsun denir de evdeymiş bide ee normal emziren babasnnede vardı burda

Yanlışlarını farkettir. Yüzüne vur. kendini bu konuda yetersiz hissetmeli ve senin ona güvenin olmadığını bilmeli ki böyle bir taleple gelmeye çekinsin.
evet ben laf arasında dedim bebeğimi yıkamaya babaannem gelir dedim ilk zamanlar oda ben yıkarım dedi bende sen hayatında kaç kere bebek yıkadın allahasşkına dedm :)

öyle olacak zaten sanıyorum canım cunku bebeğime yetmek ona mukemmel bir anne olmak istiyorum kv triplernıne ayıracak vaktım olacagını dusunmuyorum :)

Söz konusu çocuğunuzun hayatı... İsteyen kırılabilir, küsebilir, sonsuza kadar hayatınızdan da çıkabilir. Küsmesinler diye çocuğu deney tahtası haline mi getireceksiniz? Kayınvalidenize vermesi gereken tek şeyin sevgi olduğunu, zaten ihtiyacınız olursa yardım rica edeceğinizi tatlı dille anlatın. Anlamamakta ısrar ederse, pençelerinizi çıkarın. (hayattaki genel taktiğim budur, işe yarıyor )

evet ben laf arasında dedim bebeğimi yıkamaya babaannem gelir dedim ilk zamanlar oda ben yıkarım dedi bende sen hayatında kaç kere bebek yıkadın allahasşkına dedm :)

ama bu da olmamış bence.

hadi sizin ihtiyacınız olmayan konularda elbette ben hallederim diyeceksiniz de.
yardıma ihtiyacınız olan konularda neden daha uzaktaki akrabayı çağıracaksınız ki. sonuçta bu kadar ayrı tutmaya sizin de hakkınız olduğunu düşünmüyorum.

konuyu okurken biraz abartmış olsanız da sizin haklı olduğunuzu düşünüyordum, ama çok ayıp geldi bana bu söylediğiniz ne yalan söyleyeyim.

Oo maşallah benim kvdede cinsiyetini öğrenince kpdere ne koyalım ismini şunu mu koyalım bunu mu koyalm felan demeye başladı eve gelince bende eşime annen hamile heralde isim dusunuyo dedm bizim cocugn ismine onlar mi karar vercek dedm biz karar vercez tabi boşver dedi kapattık konuyu

hayat tarzınıza olayların karsısında durabılme gücünüze hayran kaldım :) yaşam koçu olsanıza :) farklı bir bakış açısı oldunuz bana cok tesekkurler

ama gerçekten bilinçsiz canım bebek tutmayı bilmeyen biri nasıl yıkasın bende bilinçisz oldugumdan ilk zamanlar yılların tecrubesi babaannemi uygun gordum bende yıkayamamki belki ilk 1 hafta :) kasıt yok allah korusun kemikleri bile narin bebeklerin kv eline verımde deneymi yapsın çocuk üzerinde

çok doğru bir bırakın yenı anne baba adaylarını ya rahat bıraksınlar ya şimdiden hayırlı uguırlu olsun bebişin canm

hayat tarzınıza olayların karsısında durabılme gücünüze hayran kaldım :) yaşam koçu olsanıza :) farklı bir bakış açısı oldunuz bana cok tesekkurler
Haha! Yok daha neler =)) 32 yıllık ömrümde her çeşit manyakla uğraşmak zorunda kaldım da, insan ister istemez bir şeyler öğreniyor. Azıcık yardımım dokunduysa sevinirim.

ya işte çok abartıyorsunuz.
biz de cesaret edip yıkayamadık çocuğu ama şu anki aklım olsa eşimle ben yıkardım çocuğu. o kadar zor bir şey değil ki.
kayınvalideniz şimdiden bu kadar hevesli ise çocuğa zarar vermez elbette.
hem birlikte yıkayacaksınız, hatta eşiniz de yanınızda olur 3 kişi olursunuz, kim kime zarar verecek o durumda.

yapmayın Allah aşkına. O da babanne olacak. (inşaallah)

ben sizin "ben büyütücem torunumu" dediğinde kızmanıza falan hak veriyorum elbette. ya da çocuğunuzla ilgili sizden önce planlar yapmasına karşı olmanızı da. Oradaki önerim de siz net bir şekilde ben böyle yapacağım diyin, zaten o konuşsa da değişen bir şey olmadığını görünce, ve sizin net duruşunuzu görünce yavaş yavaş elini çekecektir.

Ama sen yıkama, benim şu akrabam gelicek yıkıcak.
yok sen parka götürme, benim şu akrabam götürecek,
bunlar hoş değil.

Elinizdeki veri buna yeterli değil bir kere. Sonuçta bebek tutmasını bilmiyor diyorsunuz da kimseyi düşürmemiş değil mi, siz çok sıktı diyorsunuz.

valla canm benım annelik güdüm belkide cok korumacı en ufak birşeye tahammulum yok belki belkide kayınvalideme tahammulum yoktur onadır tüm gıcıklıgım:) bilemıyorum bak düşünüyorum kayınpederm bebeğime en kotu nasıl zarar verebılır en kötü alkollu ağzıyla bebk öper en kötü oda ama kv için onu düşünemıyorum cunkü külliyen zarar biri bilinçsiz dengesiz hareketleri var 2 senedir göruyorum ben...

:)
bu duyguları biliyoruz biz de merak etme.
o yüzden uyarıyoruz seni.
ben de oğlum konusunda çok kıskancımdır, sağolsun eşim de beni uyarır, bak seni anlıyorum ama bu noktada abartı davranıyorsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…