Anne calışsa Allah razı olsun denir de evdeymiş bide ee normal emziren babasnnede vardı burdaOğlumu ben büyütemedim torunumu ben büyüteceğim ne yahu?
O oğlunu büyütemedi diye siz de mi çocuğunuzu büyütemeyeceksiniz?
Hey Allah'ım böyle konularda deliriyorum ben.
aaa torun başkaymış özenti işte arkadaşlarının torunları var onlara özenıyorİlla çocuk bakmak istiyorsa evlatlık alsın büyütsün. Sevaba da girer. Böyle söyleyin.
inanmıyorum yaAnne calışsa Allah razı olsun denir de evdeymiş bide ee normal emziren babasnnede vardı burda
evet ben laf arasında dedim bebeğimi yıkamaya babaannem gelir dedim ilk zamanlar oda ben yıkarım dedi bende sen hayatında kaç kere bebek yıkadın allahasşkına dedm :)Yanlışlarını farkettir. Yüzüne vur. kendini bu konuda yetersiz hissetmeli ve senin ona güvenin olmadığını bilmeli ki böyle bir taleple gelmeye çekinsin.
Evet kadın gizlice almış emzirmiş sutsuz memesiyleinanmıyorum ya
öyle olacak zaten sanıyorum canım cunku bebeğime yetmek ona mukemmel bir anne olmak istiyorum kv triplernıne ayıracak vaktım olacagını dusunmuyorum :)en azından eşin de olayların farkındaymış. aman iyi..
ayyy Allah korusun yaa.. anlattığınız şeylerin bebeğime yapıldığını düşündüm de bi an... düşüncesi bile korkunç..
tamam babaannesidir torununun üstüne düşer ama o kadar da değil ya bi yere kadar o da...
sen kimsin de annesi varken çocuğu kreşe vericem diyosun...
haddini bilmez işte..
e hani bazı olaylarda küsüp tamam görüşmeyelim falan diyomuş ya, bi tane öyle olayı çaktırmadan büyütsen? ve görüşmesen hiç?
Sende yıkarsın bebeğini korkma yeter 17 günden sonra hep ben yıkadım tek basımaevet ben laf arasında dedim bebeğimi yıkamaya babaannem gelir dedim ilk zamanlar oda ben yıkarım dedi bende sen hayatında kaç kere bebek yıkadın allahasşkına dedm :)
midem bulandı inan benm kv de yaparEvet kadın gizlice almış emzirmiş sutsuz memesiyle
Söz konusu çocuğunuzun hayatı... İsteyen kırılabilir, küsebilir, sonsuza kadar hayatınızdan da çıkabilir. Küsmesinler diye çocuğu deney tahtası haline mi getireceksiniz? Kayınvalidenize vermesi gereken tek şeyin sevgi olduğunu, zaten ihtiyacınız olursa yardım rica edeceğinizi tatlı dille anlatın. Anlamamakta ısrar ederse, pençelerinizi çıkarın. (hayattaki genel taktiğim budur, işe yarıyorhaklısın şimdiden panik oldum ben... kırmakta istemıyorum onu ortalıkta yanıp tutuşsın istemıyorum ama olacak olanlar olacak engelleyemeyeceğim şimdi ortada bebek yok diye ses cıkarmıyorum ama hamilelik döneminde yavaştan vericem ayarları
saol canımmm ♥Sende yıkarsın bebeğini korkma yeter 17 günden sonra hep ben yıkadım tek basıma
evet ben laf arasında dedim bebeğimi yıkamaya babaannem gelir dedim ilk zamanlar oda ben yıkarım dedi bende sen hayatında kaç kere bebek yıkadın allahasşkına dedm :)
hayat tarzınıza olayların karsısında durabılme gücünüze hayran kaldım :) yaşam koçu olsanıza :) farklı bir bakış açısı oldunuz bana cok tesekkurlerSöz konusu çocuğunuzun hayatı... İsteyen kırılabilir, küsebilir, sonsuza kadar hayatınızdan da çıkabilir. Küsmesinler diye çocuğu deney tahtası haline mi getireceksiniz? Kayınvalidenize vermesi gereken tek şeyin sevgi olduğunu, zaten ihtiyacınız olursa yardım rica edeceğinizi tatlı dille anlatın. Anlamamakta ısrar ederse, pençelerinizi çıkarın. (hayattaki genel taktiğim budur, işe yarıyor)
ama gerçekten bilinçsiz canım bebek tutmayı bilmeyen biri nasıl yıkasın bende bilinçisz oldugumdan ilk zamanlar yılların tecrubesi babaannemi uygun gordum bende yıkayamamki belki ilk 1 hafta :) kasıt yok allah korusun kemikleri bile narin bebeklerin kv eline verımde deneymi yapsın çocuk üzerindeama bu da olmamış bence.
hadi sizin ihtiyacınız olmayan konularda elbette ben hallederim diyeceksiniz de.
yardıma ihtiyacınız olan konularda neden daha uzaktaki akrabayı çağıracaksınız ki. sonuçta bu kadar ayrı tutmaya sizin de hakkınız olduğunu düşünmüyorum.
çok doğru bir bırakın yenı anne baba adaylarını ya rahat bıraksınlar yaOo maşallah benim kvdede cinsiyetini öğrenince kpdere ne koyalım ismini şunu mu koyalım bunu mu koyalm felan demeye başladı eve gelince bende eşime annen hamile heralde isim dusunuyo dedm bizim cocugn ismine onlar mi karar vercek dedm biz karar vercez tabi boşver dedi kapattık konuyu
Haha! Yok daha neler =)) 32 yıllık ömrümde her çeşit manyakla uğraşmak zorunda kaldım da, insan ister istemez bir şeyler öğreniyor. Azıcık yardımım dokunduysa sevinirim.hayat tarzınıza olayların karsısında durabılme gücünüze hayran kaldım :) yaşam koçu olsanıza :) farklı bir bakış açısı oldunuz bana cok tesekkurler
ama gerçekten bilinçsiz canım bebek tutmayı bilmeyen biri nasıl yıkasın bende bilinçisz oldugumdan ilk zamanlar yılların tecrubesi babaannemi uygun gordum bende yıkayamamki belki ilk 1 hafta :) kasıt yok allah korusun kemikleri bile narin bebeklerin kv eline verımde deneymi yapsın çocuk üzerinde
Sağol canım boşver takma sen konuşsun dursunlarçok doğru bir bırakın yenı anne baba adaylarını ya rahat bıraksınlar yaşimdiden hayırlı uguırlu olsun bebişin canm
valla canm benım annelik güdüm belkide cok korumacı en ufak birşeye tahammulum yok belki belkide kayınvalideme tahammulum yoktur onadır tüm gıcıklıgım:) bilemıyorum bak düşünüyorum kayınpederm bebeğime en kotu nasıl zarar verebılır en kötü alkollu ağzıyla bebk öper en kötü oda ama kv için onu düşünemıyorum cunkü külliyen zarar biri bilinçsiz dengesiz hareketleri var 2 senedir göruyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?