cAnım eşimde annesini biliyor gözlemliyor yıllardır annesi tanıyor yapar diyor ben uzak tutacağım onu diyor mesefe koyacağım diyor umarım başarabılırAllah yardımcınız olsun orta yolu bulmak çok zor olucak ama burda eşinizin tepkisi çok önemli.Eşiniz annesini ne kadar olayların dışında tutabilecek sizi ne kadar destekleyebilecek.Bunları öncelikle eşinizle konuşun.
birde beni düşün canım hayatımda böyle bir kadın sürekli yüzyüze bakıyoruzOğlumu ben büyütemedim torunumu ben büyüteceğim ne yahu?
O oğlunu büyütemedi diye siz de mi çocuğunuzu büyütemeyeceksiniz?
Hey Allah'ım böyle konularda deliriyorum ben.
birde beni düşün canım hayatımda böyle bir kadın sürekli yüzyüze bakıyoruz
eşim tek çocukbenzer seyler bizdede vardi , bende suanki hissettiklerini yasadim ama suan 2 cocugum var ve onu anlayabiliyorum yani kvdemin bu isteklerde olusunu normal buluyorum bende torunum olsa kendi usul kaideme gore olsun cok seveyim simartayim isterim yani onlarin kafa eski disiplin egitim bilmiyorlar , ha neolacagini soyleyeyim ya ilk zamanlar tartisip kvdeni kusturup uzak durup,kocanda arada kalacak evliligin cikmazlara girecek lohusa psikolojisi bebek bakimi yeni annelik tecrubesizliklerinle basbasa kalacaksin yaşin gencse biraz daha bebek planlarini erteyeceksin yada cooook uzak onun gelmeyecegi biyere tasinacaksin , eltin gorumcen varsa onlarin dogumlarini bekle en kotu kvden bi hevesini alsin ne diyim biz suan kusuz ve evliligimdede cok mutsuzum cok yiprandik duzeltemiyoruz.
taşınmayacağım vazgectım cnm öbür türlü yatılıya gelir daha kötü olur ama şimdi evlerımız 15 dk mesefade bari gelir gider aradaSusarak kabullendigini saniyor bence.o hayaller kurmadan sen kur ve hep onun kurdugu hayallere de kendi hayallerini soyle boyle olacak de cevap hakki verme. Tabi ki de bebegini sen buyuteceksin onun ki sadece laftir. Takmana hic gerek yokcok uzaga da tasinma kalmasina sebep vermemek icin.
eşime güveniyorum... bana bırak o konuda diyor ama ortalık dağılacak biraz belli küslükler çıkacak kesin görüyorum çok saol cnmeşinde bıtıyor ıs
cocugumu nasıl yetıstırecegıme ben karar verırım fırsatın varken sen benı yetıstırseydın sorumlusu ben degılım
ayrıca cocugumu yetıstıremedım deyıp torununa el koyunca bıze aynı seyı yapmıs oluyorsun bız kımın cocugunu yetıstırcez desın
agırlıgını koysun
evli ki:) eşi var oda dünya iyisidir hiçbişiye karışmaz kayınpederin kendi halinde...Harbi kabus.
Bekarsa evlendirin kaynanayı, şöyle gezmeyi tozmayı seven, şehir dışından biriyle
haklısın şimdiden panik oldum ben... kırmakta istemıyorum onu ortalıkta yanıp tutuşsın istemıyorum ama olacak olanlar olacak engelleyemeyeceğim şimdi ortada bebek yok diye ses cıkarmıyorum ama hamilelik döneminde yavaştan vericem ayarlarıArkadaşım zaten çocuğuna sahip çıkacak, onu etrafındaki manyaklardan koruyacak gücü kendinde hissetmiyorsan sakın çocuk yapma. Şimdiden kendini çaresiz hissetmen hata, bu psikolojiye hiç girme. Yahu anne olacaksın, böyle durumlarda ahlanıp, vahlanmak gibi bir lüksün yok, kaplan kesilmen gerekiyor gerekirse, ciddiyim. Bu psikolojiye gir işte. Evladın için gerekirse ortalığı duman edeceğini göster insanlara, bak bakalım ne oluyor... O kadar kolay mı diyeceksin, kolay değil ama yapman gereken bu. Yoksa çocuğun böyle psikolojisi bozukların elinde oyuncak olur. Kayınvalidenin söylediklerinin onda birini biri bana söylese, ne saçmalıyorsun, evlat bu oyuncak mı, herkesin onun hayatındaki rolü farklı, o yüzden herkes yerini bilsin, der, tepelerim vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?