kayınvalidem şimdiden doğmamış bebeğimi sahiplendi

Şimdiden sınırlarını çizmezsen ilerde çok zorlanacaksın. O gene sevsin tabi ki ama senin çocuğun olduğunu da kabul etsin. Eşine de pek güvenme derim doğum olunca benim annemde beni büyüttü o biliyor havalarına giriveriyorlar genelde.

ladyLynn sen bence icini ferah tut esin senden yana her seyin farkinda esinle konus annesini bir psikatriye gidmesinu ikna etsin simdiden kadinin psikolojik sorunlari var belli belki onun elinde olan bir sey degildir.

Anne calışsa Allah razı olsun denir de evdeymiş bide ee normal emziren babasnnede vardı burda
Ay şaka yapıyosunuz? Gerçekten mi, nasıl ya ay gözümün önüne geldi 1 saniyeliğine nasıl emzirmek bayağı çıkarıp sarkık pörsümüş memesini küçücük yavrunun ağzına vermiş? Öğğğk !

Göbek bağı düşene kadar yıkanmaz zaten :)

Anne calışsa Allah razı olsun denir de evdeymiş bide ee normal emziren babasnnede vardı burda

Kesinlikle ama yine de bir söylenme şekli var.
Anne çalışıyor olsa babaanne de ben çocuğa bakarım kızım dese amenna.
Ama ben oğluma bakamadım da torunuma bakacağım diyen babaanne varsa ortada ben işi de bırakır yine baktırmam.
Ne inat benimki de

Canım eşin herşeyin farkındaymış. Bu yönden çok şanslısın. O yüzden hiç korkma. Burda hem kaynana hem eşe kendini ifade etmeye çalışan çok insan var.
Kaygılanmakta haklısın, fakat çok stres yapma kendine. Sadece bebeğin doğar doğmaz ipleri eline al. kırılmasın etmesin diye sessiz kalma. Herşeyin senin istediğin gibi olması gerektiğini öğrenmeli.

Hep öyle derler kayınvalideler. Sonra bir bakmışsın pırrr :) içini ferah tut sen. Kesin kurallarını koyarsan bir zaman sonra mecbur uymaya başlar. Eşinde seni destekliyormuş zaten.

bence sizde de problem var.. doğmamış hatta ortada bile olmayan bebek için içerlenip, kv ile yarışa girmenin mantığını hiç anlayamadım..

en basından dusuncelerınızı acık acık bellı edın, gerekırse eve almayın ...

benım annemlerın ılk torunu olacak Allah nasıp ederse, farklı sehırlerdeyız ama ıkısıde emeklı ve torun sevgılerınden bız gelır bakarız-arada buyuyunce alırız bızde kalır falan muhabbetlerı yapıyorlar..

ama ben daha hamıle oldugumu ogrendıgım an sınırımı cızdım, bılıyorum kı benden ıyı bakarlar ben daha bır çöp almadım sımdıden bır ton sey almışlar özenıyorlar , bende mudahale etmıyorum almalarına ama bakma konusunda bır ay gelır kalırsınız sonra ben bakarım, işe başlayacagım zamanda bakıcı bakar dedım..esımde cocuklara asırı duskun bır erkek , ıyı bır baba olur emınım ama sımartır cocugu ona da restı cektım , sımarıklık yok, benım hayır dedıgıme evet deme asla dedım..

arada tabıkı de gelırler kı ben ılkbaharda dogum yapacagım ıcın dogum ıznın bıtene kadarkı surecte sartlarda elverırse bır sure evımde bır sure aılemın yanında yazlıkta kalmayı dusunuyorum..

ama cocuk benım cocugumsa herseyıne karar verecek olan da benım , aılelerde sevebılır-ıhtıyac dahılınde bakabılır ama ben ızın verdıgım muddetce..

Çocuğum olunca ilk torun olmayacak belki azıcık oradan yırtarım.Kendi çocuğunu büyütseymiş yapacak bir şey yok sırasını savmış o yani.annelik hakkına girmesin.bi de niye o büyütmemiş? napıyoduysan bıraksaydın evladınla ilgilenseydin benim çocuğumun büyümesi beni ve kocamı ilgilendirir yani

sevmesinin ,kucagina almasini engellemek istemeniz yanlis once bunu bi kesinlestirelim.
cocuk bakimindan anlamiyorsa tavrinizi belirler egitim ve bakimina mudahele etmesine izin vermezsiniz.

Doğmamış çocuğa tabiri caizse don biçmişsiniz.
Kadın minicik çocuğu kucaklayıp gülle gibi atacak değil.
Kayınvalidenizin söyledikleri ne kadar acaipse sizinkilerde bir o kadar öyle.
Sizin ne kadar hevesiniz varsa onunda vardır ve bu çok normal.
Gün gelir yardım almak zorunda kalırsınız. Bu kadar kesin konuşmak doğru değil.
Önemli olan böyle davranmak değil doğru düşünerek hareket etmek.
Davranış şeklini beğenmezseniz o zaman müdahale edersiniz.
Şimdi her şey için çok erken

bazen gelmden geleceği gorebılırsınz ama... bende geleceğim için endşleyim olay budur

bazen gelmden geleceği gorebılırsınz ama... bende geleceğim için endşleyim olay budur

Fazla takıyorsun . Bu hem sana hem bebeğe hemde çevrene zarar verir.
Doğduktan sonra illa ki oda sevecek. sevmemi diyeceksin?
Kendini bunları düşünerek bileme şu güzel günlerine yazık olur.
Allah hayırlısıyla kucağına verdikten sonra bakarsın çaresine.
Ama didişerek değil çünkü bu ikinize de fayda sağlamaz

wallahi çok isterdim çocuğum olsa severek bakan hep yanımda yardım eden biri olsa. hatta ben işe gitsem o baksa falan.
ama buralarını hiç düşünmemiştim. çocuğa nasıl bakacak. istemediğim şekilde mi sevecek istemediğim şekilde mi eğitecek.?
sizin yerinizde olsam bende korkardım severken canını acıtacak diye.
ama eşiniz izin vermem diyorsa korkmayın. kv istediği kadar bozulsun.
çok istiyorsa mecbur sizin istediğiniz gibi davranacak.

taşınmayacağım vazgectım cnm öbür türlü yatılıya gelir daha kötü olur ama şimdi evlerımız 15 dk mesefade bari gelir gider arada
Bunada sukur bence. Esinin annesi sonucta en fazla ne akdar mesafe olabilir ki. Ama gercekten takmana gerek yok.cunku daha hamile de degilsin sanirim . Keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…