• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem şimdiden doğmamış bebeğimi sahiplendi

ayy kabus resmen
ben olsam siz büyütmeyeceksiniz ben büyüteceğim çocuğumu çünkü sen babaannesisin ben annesiyim derdim
ben çalışmıyorum çocuğu niye sana göndereyi mi de eklerdim
ne kadınlar var yahu kafayı yemişler
çok istiyorsa çocuk bakmayı çocuk esirgeme kurumundan bir çocuğu evlat edinsin baksın hem anasız bir çocuğu sevindirmiş olur illa torununa mı bakması lazım
hoş kadının psikolojisi normal değilmiş ona da çocuk emanet edilir mi bilemedim

kızlar daha önce düşükle sonuçlanan bir gebelik durumum oldu bekleyenmeyen bir gebelikti zaten... ama şimdi tekrardan çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz ama beni engelleyen tereddütlerim var düşününce bile sinirlerim geriliyor. eşimin annesi laf arasında torunumu ben büyüteceğim diye söylenmeyelere başladı neymiş o çalıştığı için oğlunu büyütememiş torununu büyütecekmiş.... daha ortada bebek yok herseye karısıyor isime bile kafasına göre saçma sapan isimler buluyor bu olsun diyo susup geçiştiriyorum. evimde oda olmadıgından bebek odası yapamayacağım bende portatif yeni çıkan vintage tarzı beşiklerden istiyorum olmazmış büyük alacakmışım 5 yaşına kadar yatacakmış o alacakmış hatta beşiği çıldırmamak işten değil arkadaşlarıyla geçen konuşuluyor 2 yaşına gelince kreşe verelim dıyor bana eğitici kreşe ya ben çalışmıyorum neyin kreşi bu neyin kafası bende çocuğumu ben büyüteceğim dedim çalışıyor olsam bile çocugum için işten ayrılırdım kreş nerden çıktı dedim... kv biraz histeriktir sorunları olduğunu düşünüyorum ben bebeğimi onunla parka bile yollayamam neden diyeceksiniz 2 senedir çevrede arkadaslarının torunlarıyla iletişimini gözlemliyorum. çocukları sıkıyor ağlatarak sevıyor baskı kuruyor eğitim düzenlerını bozuyor örnek verıyım bir aile dostumuzn yemeğine davet edıldık2 yasında bebeklerı var yemekte benım kv bebegı kucağına alıp oturttu bakıcısı nesrin hanım alyayı kucağa almıyoruz yemeklerde bırakırmısınız dedi inat kadın ya bırakmadı yemeğin yarısına kadar kucagndaydı bırakıncada bebek ayaklarımıza dolandı yemek boyu benı kucagına al diye eğitime bile karşı bir kadın işte küçücuk bebeği kaydıraktan kaydırmaya çalısıyor balkondan izledim korku filmi izler gibi... bebek tutmayı bıle beceremıyor komsunun bebegını bir tutuşu vardı kaburgaları içine battı zavallının ya bu kadın tuhaf muhabbet kuşumuzun bile kuyrugunu kopardı sevecek güya kuşu elinize almak için kuyruktan mı yakalarsınız sorarım size... bebeğime zarar vereceğini düşünüyorum. bebeğimı pamuklara saracak değilim ama kv yapacaklarını şimdiden görebılıyorum o yüzden bebek sahibi olmak istemıyorum. 6 ay yazlıkta geçirirler yazı bebek olunca gitmeyeceğini söyluyor ...çok kavgalar çok tartışmalar çıkacak eşim ben önüne geçerim bu durumun diyor ama hemen kapris yapıyor annesi görüşmeyelim falan en ufak bir şeyde... bana akıl verırımısınız kızlar onun semtınden uzak bir yere tasınmak istedim ama bu seferde gelip kalacak hepten delireceğim benım annemde yokki yalnız görüp yardım bahanesiyle evden çıkmıcak tabiki bebeğimin tepesinden de :KK43: napıcam kızlar ben bir yol yordam gösterin nolur :KK43:
ıyy okurken korktum ya at evden o kaynana müsveddesini

Bir kavga eder kusersiniz bidaha da gorusmezsiniz olur biter.
Boyle dusundugum icin vicdansizlikla suclanabilirim, torununu gorme hakki vs demesin kimse, esimin annesi mi kiymetli evladim mi? Onun egosu icin neden cocugumu feda edeyim ki?

kızlar daha önce düşükle sonuçlanan bir gebelik durumum oldu bekleyenmeyen bir gebelikti zaten... ama şimdi tekrardan çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz ama beni engelleyen tereddütlerim var düşününce bile sinirlerim geriliyor. eşimin annesi laf arasında torunumu ben büyüteceğim diye söylenmeyelere başladı neymiş o çalıştığı için oğlunu büyütememiş torununu büyütecekmiş.... daha ortada bebek yok herseye karısıyor isime bile kafasına göre saçma sapan isimler buluyor bu olsun diyo susup geçiştiriyorum. evimde oda olmadıgından bebek odası yapamayacağım bende portatif yeni çıkan vintage tarzı beşiklerden istiyorum olmazmış büyük alacakmışım 5 yaşına kadar yatacakmış o alacakmış hatta beşiği çıldırmamak işten değil arkadaşlarıyla geçen konuşuluyor 2 yaşına gelince kreşe verelim dıyor bana eğitici kreşe ya ben çalışmıyorum neyin kreşi bu neyin kafası bende çocuğumu ben büyüteceğim dedim çalışıyor olsam bile çocugum için işten ayrılırdım kreş nerden çıktı dedim... kv biraz histeriktir sorunları olduğunu düşünüyorum ben bebeğimi onunla parka bile yollayamam neden diyeceksiniz 2 senedir çevrede arkadaslarının torunlarıyla iletişimini gözlemliyorum. çocukları sıkıyor ağlatarak sevıyor baskı kuruyor eğitim düzenlerını bozuyor örnek verıyım bir aile dostumuzn yemeğine davet edıldık2 yasında bebeklerı var yemekte benım kv bebegı kucağına alıp oturttu bakıcısı nesrin hanım alyayı kucağa almıyoruz yemeklerde bırakırmısınız dedi inat kadın ya bırakmadı yemeğin yarısına kadar kucagndaydı bırakıncada bebek ayaklarımıza dolandı yemek boyu benı kucagına al diye eğitime bile karşı bir kadın işte küçücuk bebeği kaydıraktan kaydırmaya çalısıyor balkondan izledim korku filmi izler gibi... bebek tutmayı bıle beceremıyor komsunun bebegını bir tutuşu vardı kaburgaları içine battı zavallının ya bu kadın tuhaf muhabbet kuşumuzun bile kuyrugunu kopardı sevecek güya kuşu elinize almak için kuyruktan mı yakalarsınız sorarım size... bebeğime zarar vereceğini düşünüyorum. bebeğimı pamuklara saracak değilim ama kv yapacaklarını şimdiden görebılıyorum o yüzden bebek sahibi olmak istemıyorum. 6 ay yazlıkta geçirirler yazı bebek olunca gitmeyeceğini söyluyor ...çok kavgalar çok tartışmalar çıkacak eşim ben önüne geçerim bu durumun diyor ama hemen kapris yapıyor annesi görüşmeyelim falan en ufak bir şeyde... bana akıl verırımısınız kızlar onun semtınden uzak bir yere tasınmak istedim ama bu seferde gelip kalacak hepten delireceğim benım annemde yokki yalnız görüp yardım bahanesiyle evden çıkmıcak tabiki bebeğimin tepesinden de :KK43: napıcam kızlar ben bir yol yordam gösterin nolur :KK43:
tatlım seni çok iyi anlıyorum ama onunla konuş deki anne sen oğlunu büyütememissin bunun faturasını neden bana kesiyosun ben bebeğimi büyütmek istiyorum yani anlıcağın iletişim kurmalısın tatlm inan ananem büyüttü beni ve her istediğim oldu en iyi şekilde büyüdüm ama asla annenin yerini tutmuyo sakın çocuğunu başkasına bırakma o senin çocuğun yani bu nasıl bir bencilliktir sen zaten büyütememişsin ve bunu gelininede yaşatıcaksın çok sacma

Yarısına kadar okudum başta çok haklı iken sonrasında durumu abartmışsınız bence.
Elbette ki ismini siz koyacak terbiyesini siz vereceksiniz ama yok yemek yiyen çocuğu kucağına almış falan babaannesi bir zahmet istediği zaman kucağına alır da sever de.
Ayrıca düşük yaşamışsınız benim de 3 düşüğüm var ve sağlıklı bir gebelik olmadı hala. Böyle bir sıkıntı üstüne bu tür şeyleri hiç sorun etmemeniz gerekir sanki. İlk gebeliğimde bende ıncığını cıncığını düşünmüştüm ama sonrasında dedim ki sağlıkla doğsun da ismi kaynanamın ismi olsun kp ismi olsun hiç önemli değil.
Doğmamış çocuğa Don biçmeyiin derim. Hele bir olsun belki kaynananızı siz çağıracaksınız yardıma belli mi olur

Senin durum bendefe vardi.kp ismini koyayim die bir suru sey yapti.kavga bile ettik.ama sonrasinda cocuk dogdugunda bir kere bile candan davranmadi.kucagina sadece oglunun yanindayken aldi.gostermelik.biz bi 7 ay felan gorusmedik bir kere bile arayip torunum nasil demedi.cocugum babaanne demeyi bile bilmez.elbette onlarinda torunlarinin ustunde haklari var ama benim kaynananin hurafelerinden bikmistim ben.oyuzden oglumu ilk basta uzak tuttum.yok ilk dogdugunda agzina kaynim tukurmeliymis.iste dogumdan sonra bebegin ilk kakali bezini evin girisindeki halinin altina koymaliymisim.ilk banyosunda ters cevircekmis oglusumu felan ben bunlari istemedigim icin anneme dedim anne ben uyudugumda bebegimi yalniz birakmaki o kadin salak savma hurafelerini gercekledtirmesin.hic birini yapamadi sadece yanaklarini kuvvetlice sikti gamzeleri olsun die.onuda bi anda yapti bende bi anda sasirdim.cocugumun canini yakti halbuki oglumun gamzesi zaten vardi.boyle kadinlar nasil anne oluoki anlamiyorum

Oğlumu ben büyütemedim torunumu ben büyüteceğim ne yahu?
O oğlunu büyütemedi diye siz de mi çocuğunuzu büyütemeyeceksiniz?
Hey Allah'ım böyle konularda deliriyorum ben.
İşte şimdi kendi büyütememiş ya oğlunu nasıl davranacağını bile bilmiyor üşütük kv korkarım 3 aylıkdan başlar parklarda kaydırak kaymaya salıngaç filn Allahü Teala muhafaza eylesin doğacak bebeğini kv den

Şu yazdıklarını okurken o kaynanın gırtlağını sıkasım geldi çok afedersin. Gerçekten okurken sinirden içim kabardı. O verdiğin örnekler nasıl itici nasıl bi kadın bu ya. Gerçekten kabus. Çocuk olunca çok sert ol dahik olmasına izin verme sakın sakın sakınnn

Senin durum bendefe vardi.kp ismini koyayim die bir suru sey yapti.kavga bile ettik.ama sonrasinda cocuk dogdugunda bir kere bile candan davranmadi.kucagina sadece oglunun yanindayken aldi.gostermelik.biz bi 7 ay felan gorusmedik bir kere bile arayip torunum nasil demedi.cocugum babaanne demeyi bile bilmez.elbette onlarinda torunlarinin ustunde haklari var ama benim kaynananin hurafelerinden bikmistim ben.oyuzden oglumu ilk basta uzak tuttum.yok ilk dogdugunda agzina kaynim tukurmeliymis.iste dogumdan sonra bebegin ilk kakali bezini evin girisindeki halinin altina koymaliymisim.ilk banyosunda ters cevircekmis oglusumu felan ben bunlari istemedigim icin anneme dedim anne ben uyudugumda bebegimi yalniz birakmaki o kadin salak savma hurafelerini gercekledtirmesin.hic birini yapamadi sadece yanaklarini kuvvetlice sikti gamzeleri olsun die.onuda bi anda yapti bende bi anda sasirdim.cocugumun canini yakti halbuki oglumun gamzesi zaten vardi.boyle kadinlar nasil anne oluoki anlamiyorum
Bizim halkımız cahil yemin ederim, kakalı bezi oraya buraya koymak nedir ya

Eşiniz kendi çabalarıyla büyüdü heralde.
İstiyor işte ne güzel istemese sevmese o daha kötü.
Bebek olunca bir müddet sonra insan yardım istiyor siz gereksiz yere fol yok yumurta yok kırmayın sakın ,daha sonra o beğenmediğiniz kadını istersiniz yardım etsin diye.
Biraz sabır biraz iyi gözle bakmak lazım.

Fazla takıyorsun . Bu hem sana hem bebeğe hemde çevrene zarar verir.
Doğduktan sonra illa ki oda sevecek. sevmemi diyeceksin?
Kendini bunları düşünerek bileme şu güzel günlerine yazık olur.
Allah hayırlısıyla kucağına verdikten sonra bakarsın çaresine.
Ama didişerek değil çünkü bu ikinize de fayda sağlamaz
Ya konuyu okurken dedim bu konu sahibinde fazla bir eminlik var,kim istemez çocuğu sevilsin .
Anladım ki eşi tek çocukmuş yani kısaca çocukla babanneyi oynatacak konu sahibi,duygusal tehdit üzüldüm kadına ya.Bebek bakmak kolay sanıyor kendi verecek kucağına haberi yok.

Ay çıldırdım nefret ederim böylelerinden ya.tavrını koyunca da suçlu okursun.i senin bebegin ona mi kaldı kreş.mazallah o çocuğun biyerini kirar düşürür filan..biraz deli galiba iyi kusun kafasından yakalamamış allahtan:rolleyes:

kızlar daha önce düşükle sonuçlanan bir gebelik durumum oldu bekleyenmeyen bir gebelikti zaten... ama şimdi tekrardan çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz ama beni engelleyen tereddütlerim var düşününce bile sinirlerim geriliyor. eşimin annesi laf arasında torunumu ben büyüteceğim diye söylenmeyelere başladı neymiş o çalıştığı için oğlunu büyütememiş torununu büyütecekmiş.... daha ortada bebek yok herseye karısıyor isime bile kafasına göre saçma sapan isimler buluyor bu olsun diyo susup geçiştiriyorum. evimde oda olmadıgından bebek odası yapamayacağım bende portatif yeni çıkan vintage tarzı beşiklerden istiyorum olmazmış büyük alacakmışım 5 yaşına kadar yatacakmış o alacakmış hatta beşiği çıldırmamak işten değil arkadaşlarıyla geçen konuşuluyor 2 yaşına gelince kreşe verelim dıyor bana eğitici kreşe ya ben çalışmıyorum neyin kreşi bu neyin kafası bende çocuğumu ben büyüteceğim dedim çalışıyor olsam bile çocugum için işten ayrılırdım kreş nerden çıktı dedim... kv biraz histeriktir sorunları olduğunu düşünüyorum ben bebeğimi onunla parka bile yollayamam neden diyeceksiniz 2 senedir çevrede arkadaslarının torunlarıyla iletişimini gözlemliyorum. çocukları sıkıyor ağlatarak sevıyor baskı kuruyor eğitim düzenlerını bozuyor örnek verıyım bir aile dostumuzn yemeğine davet edıldık2 yasında bebeklerı var yemekte benım kv bebegı kucağına alıp oturttu bakıcısı nesrin hanım alyayı kucağa almıyoruz yemeklerde bırakırmısınız dedi inat kadın ya bırakmadı yemeğin yarısına kadar kucagndaydı bırakıncada bebek ayaklarımıza dolandı yemek boyu benı kucagına al diye eğitime bile karşı bir kadın işte küçücuk bebeği kaydıraktan kaydırmaya çalısıyor balkondan izledim korku filmi izler gibi... bebek tutmayı bıle beceremıyor komsunun bebegını bir tutuşu vardı kaburgaları içine battı zavallının ya bu kadın tuhaf muhabbet kuşumuzun bile kuyrugunu kopardı sevecek güya kuşu elinize almak için kuyruktan mı yakalarsınız sorarım size... bebeğime zarar vereceğini düşünüyorum. bebeğimı pamuklara saracak değilim ama kv yapacaklarını şimdiden görebılıyorum o yüzden bebek sahibi olmak istemıyorum. 6 ay yazlıkta geçirirler yazı bebek olunca gitmeyeceğini söyluyor ...çok kavgalar çok tartışmalar çıkacak eşim ben önüne geçerim bu durumun diyor ama hemen kapris yapıyor annesi görüşmeyelim falan en ufak bir şeyde... bana akıl verırımısınız kızlar onun semtınden uzak bir yere tasınmak istedim ama bu seferde gelip kalacak hepten delireceğim benım annemde yokki yalnız görüp yardım bahanesiyle evden çıkmıcak tabiki bebeğimin tepesinden de :( napıcam kızlar ben bir yol yordam gösterin nolur :(
esin de bu anlattiklarinin farkindaysa, set cekmen kolay olur, yok 'ne var bunda' diyosa isin zor..

Ya konuyu okurken dedim bu konu sahibinde fazla bir eminlik var,kim istemez çocuğu sevilsin .
Anladım ki eşi tek çocukmuş yani kısaca çocukla babanneyi oynatacak konu sahibi,duygusal tehdit üzüldüm kadına ya.Bebek bakmak kolay sanıyor kendi verecek kucağına haberi yok.
ne diyosun arkadaşım ya bu entrikalar ancak senin beyninin üreteceği bir durum

Şu yazdıklarını okurken o kaynanın gırtlağını sıkasım geldi çok afedersin. Gerçekten okurken sinirden içim kabardı. O verdiğin örnekler nasıl itici nasıl bi kadın bu ya. Gerçekten kabus. Çocuk olunca çok sert ol dahik olmasına izin verme sakın sakın sakınnn
oğlu bile telefonda iki kelime zor ediyor annesnin yuzunden yıllarca şehir dışında yaşamış

Doğunca bir de anneeeemmmm diye severse sen ozaman gör . En nefret ettiğim şeydir Başka birinin, bebeği annemmmmm diye sevmesi. Tüylerim diken diken oluyor!

Back