kızlar daha önce düşükle sonuçlanan bir gebelik durumum oldu bekleyenmeyen bir gebelikti zaten... ama şimdi tekrardan çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz ama beni engelleyen tereddütlerim var düşününce bile sinirlerim geriliyor. eşimin annesi laf arasında torunumu ben büyüteceğim diye söylenmeyelere başladı neymiş o çalıştığı için oğlunu büyütememiş torununu büyütecekmiş.... daha ortada bebek yok herseye karısıyor isime bile kafasına göre saçma sapan isimler buluyor bu olsun diyo susup geçiştiriyorum. evimde oda olmadıgından bebek odası yapamayacağım bende portatif yeni çıkan vintage tarzı beşiklerden istiyorum olmazmış büyük alacakmışım 5 yaşına kadar yatacakmış o alacakmış hatta beşiği çıldırmamak işten değil arkadaşlarıyla geçen konuşuluyor 2 yaşına gelince kreşe verelim dıyor bana eğitici kreşe ya ben çalışmıyorum neyin kreşi bu neyin kafası bende çocuğumu ben büyüteceğim dedim çalışıyor olsam bile çocugum için işten ayrılırdım kreş nerden çıktı dedim... kv biraz histeriktir sorunları olduğunu düşünüyorum ben bebeğimi onunla parka bile yollayamam neden diyeceksiniz 2 senedir çevrede arkadaslarının torunlarıyla iletişimini gözlemliyorum. çocukları sıkıyor ağlatarak sevıyor baskı kuruyor eğitim düzenlerını bozuyor örnek verıyım bir aile dostumuzn yemeğine davet edıldık2 yasında bebeklerı var yemekte benım kv bebegı kucağına alıp oturttu bakıcısı nesrin hanım alyayı kucağa almıyoruz yemeklerde bırakırmısınız dedi inat kadın ya bırakmadı yemeğin yarısına kadar kucagndaydı bırakıncada bebek ayaklarımıza dolandı yemek boyu benı kucagına al diye eğitime bile karşı bir kadın işte küçücuk bebeği kaydıraktan kaydırmaya çalısıyor balkondan izledim korku filmi izler gibi... bebek tutmayı bıle beceremıyor komsunun bebegını bir tutuşu vardı kaburgaları içine battı zavallının ya bu kadın tuhaf muhabbet kuşumuzun bile kuyrugunu kopardı sevecek güya kuşu elinize almak için kuyruktan mı yakalarsınız sorarım size... bebeğime zarar vereceğini düşünüyorum. bebeğimı pamuklara saracak değilim ama kv yapacaklarını şimdiden görebılıyorum o yüzden bebek sahibi olmak istemıyorum. 6 ay yazlıkta geçirirler yazı bebek olunca gitmeyeceğini söyluyor ...çok kavgalar çok tartışmalar çıkacak eşim ben önüne geçerim bu durumun diyor ama hemen kapris yapıyor annesi görüşmeyelim falan en ufak bir şeyde... bana akıl verırımısınız kızlar onun semtınden uzak bir yere tasınmak istedim ama bu seferde gelip kalacak hepten delireceğim benım annemde yokki yalnız görüp yardım bahanesiyle evden çıkmıcak tabiki bebeğimin tepesinden de
napıcam kızlar ben bir yol yordam gösterin nolur