- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
sağolun arkadaşlar bi sorun var ki eşime her seferinde birdaha olursa diye rest çekiyorum ama yine ağzını pek açtığı yok tamam herşeyimle ilgileniyor ama bu durumda benim yerime onun konuşması gerekirdi evimden kimlere ne verdim kim bana gelmiş kime ne yapıp yedirmişim yemek yapınca komşuma neden bir tabak vermişim benim kocam tek kişi çallışıyormuş sürekli bunları söylüyor bende bizim çevremizde pişen yemekten herkes birbirine verir ne var bunda dedim bana gelipte oğluma söyleyimde zeytin toplamak için bana bi skoda alsın demesini biliyor bunu duyunca hiç dayanamadım artık siz bize bişiler yapın biz size değil benim kocam tek kişi çalışıyor dedim sustu ama nereye kadar hep aynı hep aynı evlerinin önünde nerden baksanız 40 metre bi ağaç var neymişmiş kocam tepesine çıkıp dalları kesecekmiş bende ben kocamı çıkarmam verin birine para o yapsın yada siz yapın benim dul kalmaya niyetim yok genç yaşta dedim töbe töbe deli edicekler beni yaaa
sinirimden tam yazamamışım yani kaynanam o zaman başkasıyla yemiştir sen yedin sanıyorduk gibi şeyler sayıkladı kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?