- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi milanomelegi
Yazamadığım şeyler var dedim ama pat diye yazmışsınız jocasta sendromun ne olduğunu biliyorum inanın psikiyatriye gitmezse bir adım sonrası oralara gidiyor.
eşinize söyleyin gelmesin artık benimle ilgili yorum da yapmasın diyinYahu okusaydınız kadın ailemin içinde sürekli karıştırmaya çalışıyor ne yapayım bile göre göz mü yumayım koruma içgüdümüz var eşimi yuvamı koruyorum ama burnumun dibinde bitiveriyor annesi sonuçta
benim arkadaşım olduğuna ithafen yazdım yanlış bir terim kullanmışım özür dilerim ben buldum gibi oluyorNe yazdığınızı tekrar okuyabilirsiniz.
İtham değil eşimde farkında annesinin kardeşine olan saplantılı ilgisini keşke itham olsa gerçek şeyler.Offf çok ağır ithamlar bunlar. Şu an yaptığınız iftiraya giriyor farkında mısınız? 33 yaşındaki bir adamı annesi ile yakınlaşmakla itham ediyorsunuz. Çok kötü düşünceler bunlar
Psikolog değilseniz teşhis koymayı bırakın çünkü yaptığınız itham etmek oluyor
Pardon benim bir kocam bile olmayınca bilemedim
En mükemmel koca yarışması var ve biz birinciyi seçiyoruz o yüzden yorumunuzu kendinize saklayın lütfen
İtham değil eşimde farkında annesinin kardeşine olan saplantılı ilgisini keşke itham olsa gerçek şeyler.
Sizin eşinize karşı olan aşırı aşırı düşkünlüğünüz, hayaytta başka bir şeyiniz yokmuş gibi merkeze onu koymanız, bir nevi görmemiş haliniz her şeyden nem kapmaniza sebep olabilir. Kayinvalideye yakıştırdiginiz sey çok çirkin. Bu kadar ödünüz kopmasın kocaniza, yuvaniza bir şey olacak diye. Kocanızın böyle dertleri yoktur eminim. Kendinize kocanız dışında meşgaleler bulun. Ne kadar koca demişim yahu koca koca koca. Elde tutulup kaçırılmamasi gereken varlık
Görmemişin bir kocası olmuş, uçan sinek elimden alacak diye ödü kopmuşKocasını kaybetmekten o kadar korktu ki üyeliğini kapattı.