- 29 Mayıs 2021
- 13.034
- 84.371
- 36
Evet oğlu tabiki de yemek ısmarlasın alsın. Peki bu ayda yılda bir kere gittiğimemize rağmen her seferinde bşype olursa ne yaparsınız çok merak ediyorum? Kayınvalidem yaşlı ya da birşey yapamayan insan değil. Herkese herşeyi yapıyor ama eşime ve bana sıra gelince evinde yemeği olmuyor. Haaa belki dersiniz siz de öyle yapıyorsunuzdur ama Allah şahidim ben hiçbir zaman onu yaptığını yapmadım. Gayet güzel bir şekilde ağırladım. Haaa diğer taraftan diğer oğluna gelinine ya da diğer insanlara sıra gelince gayet becerikli oluyor. Eşim işe girdikten 9 ay sonra benimle evlendi. Ve eşimin maaşı var diye de sürekli söylenip duruyor. Eltim söyledin şeim maaşa geçince ondan para istemişler vermemiş şimdide kv var harcasın düşüncesinde. Anlatabildim mi? Yoksa tabiki de annesi kardeşi alsın bunda birşry yok ama salak yerine koyulmak hoş değil
Nişanlıyken size yapmadığını bırakmadıysa evlenmeseydiniz. Ciddiyim. Bende geçtim o dönemlerden valla anlamıyorum, nişanlımin annesi benim dış görünüşümle ya da başka bir şeyden sürekli canımı sıkıp laf edebiliyorsa devam etmem. Buna izin veren evleneceğim insandır çünkü. Kadınlar bunu bir mücadele, evlenirse zorluklarla evlendik diye bir zafer gibi görüyor ama öyle değil. Nişanlıyken bu sıkıntıları yaşayan kimsenin eşiyle sağlıklı bir iletişimde olduğu evliliğinin olacağını sanmıyorum.Neden biliyor musunuz? O kadar kin ve öfke doldurdu ki beni. Yaaa nişanlıyken başladı sırf başım açık diye yapmadığını bıraktı. Şimdi de benim gözüme herşeyi batıyor
Bakın bunun devamı yine eşiniz üzerinden oluyor. Kardeşinin doğum günü, annesinin evine yemeğe giderken para harcamaktan çekinmeyen adam çocuğa alınacak park yatağa gerek yok diyor. Sizin asıl sorununuz kocanız. Bu laf sevilmiyor ama öyle. Siz evliliğinizle ilgili genel öfkeyi kayinvalide üzerinden çıkarmaya çalışıyor, o yüzden en ufak şey de dolduruyorsunuz kendinizi.
Son düzenleme: