Esimin annesi öz annesi değil belki ondandır bilemiyorum günahını da almayayım amaOna birakan yaninda goturememiş omu göturecekmis.
İnsanlari anlamak zor gercekten.
Ne çok tapiyolar mala mulke.
Bir tane oturdugum ev varsa hadi birde ilerde kirasi gelir ek gelirim olur diyip ikinciyi al.
E yedi tane yani napacaksin geri kalanini.
Yasin ermiş kemale rahat etmek degilde dunyaya mal birakmak icin sakliyorlar resmen
Aynen canm emekli maaşıyla kıt kanaat yasiyor. Istifliyor kadın. Ne istiyorsa yapsin gözüm yok ta. Benden birsey istemesin mademOda en kotu 7000 evler nerde kira getirisi ne kadar ora muallak.
Emeklileride vardir emeklin+2 kirayi yesen ( ki hic sanmiyorum eminim emekli maasiyla kit kanaat yasiyodur bu kafadaki insan) 5 kira kaliyor geriye.
Mal zaten senin bari kiralarini ye almissin alacagini, yapmissin yapacagini.
Ama olmaz gelin var.
Allaha buyuk konusmayayim allah gostermesin ama annem bu sartlardayken bana gelin baksin altimdan ustumden alsin dese kizarim.
Demez mi kaç kere buldu bakıcı. Kadın yere fırlatıyor kendini. Vuruyor kendini duvardan duvara. Bir kere kolunu bir kere bacağını kırdı bu şekildeYatalak hastabakmakok zor, imkan varsa mutlaka bakıcı tutulmalı. Madem para var KV varyemezlik yapmayıp bakıcı tutsun. Sizlik bir durum yok, eşiniz annesiyle konuşsun bir bakıcı tutsun. Eşiniz de kafasız sanki, bunca yıldır anne para var bakıcı tutalım demedi mi?
Esimin annesi ölmüş küçükken. 35 senelik vardırKac yillik evli ?
Kv nin yanına bakıcı tutun , esin bu şekilde halletsin sen hiç karışma..Eşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim
Sen bi gelinsin esin calismiyormu nasil adamin altini alicaksin tamam sevaptr bakilir ama anormal bi durum karisi varken sana baktrmalari tuhaf insan cekinir gelin adama nasil baksin der alsinlar bi bakici ise ihtiyaci olan cok insan var yani sana dusmez bu durumEşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim
Babamda yatalak sayilir annem bakiyor cok zor bir durum maddi durumumuz yada durumum el verseydi annemin asla bu kadar yorulmasina izin vermezdim. Annem covid oldu babami bize getirdik cok uzuldu evine gitmek istedi ağladı. Yani 4 gun zor tutabildik ve ben onun kendi evladiyim. Dinlenmek kayinvalidenizinde hakki en azindan bi sureligine bakici tutsaniz oda dinlense gercekten 4 gunde bile inanilmaz yoruldum bende Allah yatanada bakanada sabir ve guc versin.Eşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim
Yabanci sokmazlarsa tanidik birini bulsunlar o zaman. Belki kisisel temizlik icin istemiyo olabilir kisisel temizligini kayinvalideniz yapsin gerisini bakici yapsin.Eşim tek çocuk. Kp bakici istemiyor kv de istemiyor evine yabancı insan sokmazmış. Kp bakici diyince kızıyormuş
Durumları gayet iyiymis bencede sacma bir inat bu bakiciyla cozulecek bir durumInsanin huyu iyi olmalı biraz. Kibirle inatla bir yere gelemezler
Kabul etmiyor bagiriniyorAnneniz yorulmuş olabilir ben onun adina da empati yapabiliyorum annem de babama baktı son zamanlarinda çünkü
Ama bakici olmaz gelin baksin demek de hoş değil
Ben evladı oldugum halde annem beni yaklastirmadi
Ne kadar da olsa herkesin mahrem alani var ve bence bir erkek bakıcı annenize destek olsa daha da rahatlar
Yemek yapma gibi seylerde de siz destek olursunuz anneniz dinlenir.
Inanin cok zor, Allah tüm hastalara şifa versin
Annenize kızmayın, onun da psikolojisi bozulmustur hic kolay degil yatalak hasta bakmak.
Bir arkadasim da babaannesine bakiyordu ama dedesi tek basina olsa yapamazdi. Insanin boyle durumlarda destege ihtiyaci var.
Siz bakamayacaginizi esinize söyleyin ama annenize diger konularda yardimci olacaginizi da belirtin. Dünya hali işte, herkes kolay süreçler yaşamıyor. Babaniza da geçmiş olsun
Eve sokmuyor kv bakıcı kabul etse dünden razıyız. Bırakın bakıcısı temizlikçi bile sokmuyorBabamda yatalak sayilir annem bakiyor cok zor bir durum maddi durumumuz yada durumum el verseydi annemin asla bu kadar yorulmasina izin vermezdim. Annem covid oldu babami bize getirdik cok uzuldu evine gitmek istedi ağladı. Yani 4 gun zor tutabildik ve ben onun kendi evladiyim. Dinlenmek kayinvalidenizinde hakki en azindan bi sureligine bakici tutsaniz oda dinlense gercekten 4 gunde bile inanilmaz yoruldum bende Allah yatanada bakanada sabir ve guc versin.
Aynen canm öyle yapıcam. Şükür çaresiz muhtaç değiller çareside var imkanida. Kullanıp kullanmamak ona kalmişOna yok buna yok eeeh senin keyfini mi beklicem derim ben. Gelin kp kv ye bakmak zorunda değil. Ayrıca kolay mı bir insanın özellikle karşı cinsin altını temizlemek banyo yaptırmak? Paraya kıysın da kendi de rahat etsin kp de siz de. İstediği kadar kendini duvarlara vursun umrumda olmaz. Eşiniz de sizin arkanızdayken kendinizi hiç yıpratmayın.
O zaman esiniz diyecek ki "baba annem yorulmus dinlenmeye ihtiyacı var, ben de is yerindeyim.ve eşimin senin ozelini gormesini istemiyorum esim.de bakamaz ya bakıcı ya da aksama kadar beklersin ben ilgilenirim ama annem gibi bakamam" yani ben babaniz adina da üzüldüm gercekten belki de yabancıdan cekiniyordur ama ne bileyim insan kizindan da cekinir ki siz gelinsiniz bi de (lütfen yanlis anlamayin sizi dışlamak/ötelemek değil yani öz babanız gibi içli dışlı olmadığınız icin söylüyorum).Kabul etmiyor bagiriniyor
Kabul etmiyor bagiriniyor
Bakmak istemiyorsa ayrılsın. 3 senedir hasta da ben 3 senelik gelin bile değilim 2 senelik evliyim daha. Bugüne kadar da hiç bir iyiliklerini görmedim. Benim eşim hastalansa. Durumu imkanı varsa tutarım en ala yardimciyi gül gibi baktırırim. Bende yüzüne gülebilirim en azından. Oda utanmamiş sıkılmamış olur. Kp yanlış bir hanım tercihi yapmış tercihini cekiyordur. Kp kardeşleri bile görüşmüyor kv nin yüzünden
Aile içi ilişkilerini bilemem ben buradan ama umarım hastalıkla sinanmazsiniz gerçekten zor durumlar .Bakmak istemiyorsa ayrılsın. 3 senedir hasta da ben 3 senelik gelin bile değilim 2 senelik evliyim daha. Bugüne kadar da hiç bir iyiliklerini görmedim. Benim eşim hastalansa. Durumu imkanı varsa tutarım en ala yardimciyi gül gibi baktırırim. Bende yüzüne gülebilirim en azından. Oda utanmamiş sıkılmamış olur. Kp yanlış bir hanım tercihi yapmış tercihini cekiyordur. Kp kardeşleri bile görüşmüyor kv nin yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?