Ayrılsın gitsin madem oglu bey gibi bakar tutar en iyi bakiciyiAnne üvey babası öz mü eşinizin? Olayı direkt üvey anne gaddarlığına Bağlıcam sanırım, bana ne oğlu değil mi baksın moduna girmiş kadın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidem kayınbabayı benim bakmamı söyledi
- Konu Sahibi 1nbahar
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aile kayınpeder kayınvalide
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben size hayatiniza ara verin dememistim.Bir iki ay rahatlatmak adına eşiniz ve yardımcı ile beraber bakmayı düşünebilirsiniz diye öneride bulundum .Ailenizin diğer dinamikleri beni ilgilendirmiyor . Bu arada yaşım genç iki yıl dolmadı evleneli . Kişi yatalak olduğunda altı alınan kişinin erkek ya da kadın olması benim için farketmez .Bu da bir tercih meselesi . Siz bakmakla yükümlü değilsiniz zaten .Ben öneride bulunmustum .Geçmiş olsun .Biz sinandik ailecek hasta bakmak nedir biliyorum onun durumundan daha ağır hastayi biliyorum. Nasip neyle sinanacaksak sinanacagiz. Başımıza bir sıkıntı geldi diye çoluk cocugumuz herseyi hayatı bıraksın benle ilgilensin kendini bana adasin diyemeyiz. Her ay 50 bin lirayı alıp istifleyip bakıcı istemem diyip çocuklarımızın karısıyla kocasıyla çocuğuyla ilgilenmeyi bırakıp bizle ilgilensin diye bekleyemeyiz. Yaşınız 50 nin üzerinde herhalde
- 15 Şubat 2018
- 2.628
- 8.754
- 158
"Anne, babami bize getirelim benim icin sikinti degil. Yalniz tek sorun ben altini alip, banyosunu yaptiramam. Ama bizim burada 45-50 yaslarinda, dinamik, bekar oldugu icin geceleri yatili da kalabilecek bir hanim var onunla gorustuk aklimiza yatti ve babama bakici olarak o hanimi tutmayi dusunuyoruz. Hic merak etme biz gül gibi, miss gibi baktiririz babamiza. " De bence bir daha size aglanmaz
Onun bakici istememesinin sebebi kiskanmasi bence. Adamda mal var, para var, zaten bir ayagi da çukurda, gider ayak sakata gelmek istemiyor senin kv. Yoksa neden sen bakacaksin diye tuttursun.
He kendini oraya buraya mi atiyor?
Kendini duvara da vursan, balkondan da firlatsan babam bize gelecekse bakici tarafindan bakilacak bunu degistiremezsin derdim ben olsam
Hayir normal sartlarda annesi yorulduysa evladinin bakmasi gerek. Ama sizin sartlar hic normal degil.
Onun bakici istememesinin sebebi kiskanmasi bence. Adamda mal var, para var, zaten bir ayagi da çukurda, gider ayak sakata gelmek istemiyor senin kv. Yoksa neden sen bakacaksin diye tuttursun.
Kendini duvara da vursan, balkondan da firlatsan babam bize gelecekse bakici tarafindan bakilacak bunu degistiremezsin derdim ben olsam
Hayir normal sartlarda annesi yorulduysa evladinin bakmasi gerek. Ama sizin sartlar hic normal degil.
Sizin için farketmez. Hiç temizledinizmiBen size hayatiniza ara verin dememistim.Bir iki ay rahatlatmak adına eşiniz ve yardımcı ile beraber bakmayı düşünebilirsiniz diye öneride bulundum .Ailenizin diğer dinamikleri beni ilgilendirmiyor . Bu arada yaşım genç iki yıl dolmadı evleneli . Kişi yatalak olduğunda altı alınan kişinin erkek ya da kadın olması benim için farketmez .Bu da bir tercih meselesi . Siz bakmakla yükümlü değilsiniz zaten .Ben öneride bulunmustum .Geçmiş olsun .
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Evet babaannemin öz bakımını tamamen ben yapıyordum . Babam olmadığında da annem dedemin öz bakımıyla ilgileniyordu .Birebir yapmadım ama gördum elbette .( Erkek )Bizim o dönem bakıcıya verebilecek bir durumumuz yoktu özel hastane masraflarından dolayı .Herneyse konunun benle ilgisi yok zaten ,geçmiş olsun dileklerimi de iletmistim .Sizin için farketmez. Hiç temizledinizmi
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
İyide oğlu çalışıyor,kim bakacakmış?Kendi durumlarida çok çok iyi. Eve bakici sokmayız diyorlar. Kapris değilde nedir ki bu şimdi
Tabi ki yaşlılarımıza bakalım ama siz elin kızısınız ,tuvalete bile siz götüreceksiniz,maddi imkan varken size düşmemeli,kayınpederiniz de rahat edemez ki zaten.
Ayrıca kayınvalideniz içinde zor,bakıcı konusunda ısrar edin derim,kabul etmeme lüksleri yok bu durumda bence.
Kayınvalidenize de fayda sağlar bu durum,ona da zor yani aslında.
Sizin için farketmez. Hiç temizledBen size hayatiniza ara verin dememistim.Bir iki ay rahatlatmak adına eşiniz ve yardımcı ile beraber bakmayı düşünebilirsiniz diye öneride bulundum .Ailenizin diğer dinamikleri beni ilgilendirmiyor . Bu arada yaşım genç iki yıl dolmadı evleneli . Kişi yatalak olduğunda altı alınan kişinin erkek ya da kadın olması benim için farketmez .Bu da bir tercih meselesi . Siz bakmakla yükümlü değilsiniz zaten .Ben öneride bulunmustum .Geçmiş olsun .
Yok ben düşündüm kayinpederide kabul etmemeye karar verdim bakiciyla da olsa. Eşi ne derse o. Ancak susuyor. Evi var evinde otursun bakiciyla evsiz degil ki bu adam. Kayinvalide de gitsin başka evde otursun madem kafası kaldirmiyorsa. Evleri var başka esim benle evlenince onların evinden çıktı benim evime yerleştik. Boş duran bir evleri daha var"Anne, babami bize getirelim benim icin sikinti degil. Yalniz tek sorun ben altini alip, banyosunu yaptiramam. Ama bizim burada 45-50 yaslarinda, dinamik, bekar oldugu icin geceleri yatili da kalabilecek bir hanim var onunla gorustuk aklimiza yatti ve babama bakici olarak o hanimi tutmayi dusunuyoruz. Hic merak etme biz gül gibi, miss gibi baktiririz babamiza. " De bence bir daha size aglanmaz
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Kendi babam bile bizim yanimizda atletli pijamali durmaya cekinir.
Gelinin kayinpederi cişe goturmesi.. banyo yaptirmasi...
Bence profesyonel birinden bakim hizmeti almak daha mantikli.
Ben gelinime kocama bak diyemezdim.
Bir iki ay diye gelir ama bir iki ayla kalmaz o iş bence. Siz calissaydiniz calisiyorum derdiniz. Kizi yok mu?
Bir iki ay diye gelir ama bir iki ayla kalmaz o iş bence. Siz calissaydiniz calisiyorum derdiniz. Kizi yok mu?
Bez takiliyor altına. Yattigi yerden yapıyor. açacaksın bezi ıslak mendille sileceksin canım. Koluna girip tuvalete oturtup bırakıp cikmayacaksin yani. Bebek misali. Aslında gidemediginden değil enerji tasarrufu için cabalamiyorIyi de adamin tuvaletini banyosunu siz nasil yaptiracaksiniz. Kayinvalide sacmalamis. Eve guvenilir bir yardimci alinsa kendi de rahat ederdi. Koskica adam her tuvalete gittiginde gelin mi adamin tuvaletini yaptiracak. Adam da cekinir siz de.
sonunda oğluyla gitmek durumunda kalabilir. +1 olurlarİmkan var ise kendi evinde bakıcı tütün, eve alırsanız bir daha zor cikar
Eşim tek çocuk malesef. Çalışmaya ihtiyacım yok şuan. kendi evimde oturuyorum imkanlarim var. Niye onlar için hayatımı değiştireyim ki. Kacmama gerek yok bence. Bana düşmüyor bakmak zatenKendi babam bile bizim yanimizda atletli pijamali durmaya cekinir.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Ya ben o sorumluluga giremem adam mesela benim evde vefat etse bana iyi bakamadin deseler ya da zayiflamis bakamiyorsun deseler... ben o sorumlulugu alamazdim. Bir de koskoca adamin altini bezlemek kolay degil. Bebek olsa neyse. Adamin her tarafini goreceksin. Bunu teklif etmesi cok sacma. Bence kayinvalide adami basindan atmak istiyor. Eve yabanci girmesi falan bahane. Ne varmiski evinde kiymetli.Bez takiliyor altına. Yattigi yerden yapıyor. açacaksın bezi ıslak mendille sileceksin canım. Koluna girip tuvalete oturtup bırakıp cikmayacaksin yani. Bebek misali. Aslında gidemediginden değil enerji tasarrufu için cabalamiyor
Ya da olmadi bakim merkezleri var oralari teklif edin. O zaman bu ise gonullu olmadiginizi anlar.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Evet sana dusmez.Eşim tek çocuk malesef. Çalışmaya ihtiyacım yok şuan. kendi evimde oturuyorum imkanlarim var. Niye onlar için hayatımı değiştireyim ki. Kacmama gerek yok bence. Bana düşmüyor bakmak zaten
Siz hiç yatarken altında bez ile. İshal şekilde gidiyor diyen. Olsun bez var rahat ol dendikten sonra. O tüm eve hakim olan hava yi biliyormusunuz. Sonra temizliğini yapmak için bir bakiyorsunuz ki sırtına gögüslerine kadarr.. kaç paket ıslak mendille silebilirsiniz. Çünkü kaldırıp yikayamazsiniz da gücünüz yetmez bebek değil. O arada ögürmez veya kusmazsanız tebrikler. Hanımefendi imkan olmasa elbet bir şekilde bakarız insanız sonuçta. Mecburiyet başka keyfi olarak bak bana demek başka. Ben diyorum imkan var siz başka diyorsunuz. Ayrıca herkesin midesi herseyi kaldırmak zorunda değil. Bazi şeyleri isteseniz de yapamaya bilirsinizEvet babaannemin öz bakımını tamamen ben yapıyordum . Babam olmadığında da annem dedemin öz bakımıyla ilgileniyordu .Birebir yapmadım ama gördum elbette .( Erkek )Bizim o dönem bakıcıya verebilecek bir durumumuz yoktu özel hastane masraflarından dolayı .Herneyse konunun benle ilgisi yok zaten ,geçmiş olsun dileklerimi de iletmistim .
Ayri yasasin kayinvalide madem ben ne yapayım. Cevap dahi vermicem ben. esim düzgün bir dille. Bunun bana söylenmesinin dahi ayıp olduğunu hiç bir mecburiyet yokken bunu asla yapmayacagimi söyleyecekYa ben o sorumluluga giremem adam mesela benim evde vefat etse bana iyi bakamadin deseler ya da zayiflamis bakamiyorsun deseler... ben o sorumlulugu alamazdim. Bir de koskoca adamin altini bezlemek kolay degil. Bebek olsa neyse. Adamin her tarafini goreceksin. Bunu teklif etmesi cok sacma. Bence kayinvalide adami basindan atmak istiyor. Eve yabanci girmesi falan bahane. Ne varmiski evinde kiymetli.
Ya da olmadi bakim merkezleri var oralari teklif edin. O zaman bu ise gonullu olmadiginizi anlar.
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Evet en dogrusu bu. Hic sen muhatap olma bosver.Ayri yasasin kayinvalide madem ben ne yapayım. Cevap dahi vermicem ben. esim düzgün bir dille. Bunun bana söylenmesinin dahi ayıp olduğunu hiç bir mecburiyet yokken bunu asla yapmayacagimi söyleyecek
- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.212
- 333
Bakıcı bakmasın ama gelin bakabilir. Oldu! Elin hasta bakıcısından utanacak, ama gelinden utanmayacak. Olacak iş değil. Bence bakıcıya para vermek istemiyor bu iki akıllı. Senaryo yazmışlar, birde oynuyorlar.Kendi durumlarida çok çok iyi. Eve bakici sokmayız diyorlar. Kapris değilde nedir ki bu şimdi
Bakamam deyin. Bırakır giderim tarzı laflarada inanmayın. Hepsi sizi ikna için. Nereye bırakıp gidiyor. Öyle kolay mı.
Hem öyle bile olsa bu sizin sorununuz değil.