• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem kayınbabayı benim bakmamı söyledi

El insanına mı kalmişlar. Öyle diyormuş kv

E siz ne insanısınız kp için?
Kadının adamı düşürdüğü duruma bak ya adam ister mi oğlunun karısı altını temizlesin.
Akıl işi değil kv huzursuzluk olsun diye ortaya bir laf atmış bence size baktıracağını sanmıyorum.
Bu arada merak ettim kp rin prosratı var mı?

E siz ne insanısınız kp için?
Kadının adamı düşürdüğü duruma bak ya adam ister mi oğlunun karısı altını temizlesin.
Akıl işi değil kv huzursuzluk olsun diye ortaya bir laf atmış bence size baktıracağını sanmıyorum.
Bu arada merak ettim kp rin prosratı var mı?
Bilmiyorum

Eşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim

Profesyonel destek alinmasini söyleyin..yatalak adami saga sola götürmek olmaz. Kayinvalidenizin de rahatsizliklari varmis, onun icin uzun vaadeli bir cözüm üretmeli. Onun da dinlenmesine ihtiyaci vardir. Hasta bakmak, heleki yatalak ise oldukca zor. Sizinde yapabileceginiz birsey oldugunu zannetmiyorum. Cünkü bakimi dogru yapilmasa baska saglik sorunlara yol acar. Allah ikisinede acil sifalar versin.

Bencede çok ayıp birsey bu ben olsam gelinimden utanirim. Yabancıdan utanmam tanımam etmem nasılsa. Ama yani mecburiyet yokken olacak iş değil. İmkan olmaz eşi olmaz evi olmaz o zaman ah ne yapıcaz diye düşünelim de bu durumda çok saçma bir istek bu
bence sende işe gir. . yada çocuğum var muhtaç olamam de. bu kadar.

Ben sizin yerinizde olsam kp'in eğer bilinci yerinde aklı başındaysa kv.'den gizli onunla konuşurum. Yani daha doğrusu eşiniz konuşsun. Başımızın üstünde yerin var ama kişisel temizliğini eşim yapamaz uygun olmaz sen de rahat edemezsin desin. Hak verecektir. Getirin evinize, bakıcıyı da ayarlayın önceden, sonra rızasını alıp bakıcıyı eve çağırın. Kv.ile de sonradan kpiniz konuşur evine geçerken.

Dinlenmeye ihtiyaci var ise yardımci tutulsun .Zaten durumları da varmış .İlla sizin üzerinize atıyorsa eşinizle ağız birliği yapın siz karışmayın eşiniz arasın biz yardımcı tutacağız senin için öyle karar verdik desin.Zaten yatalak bir erkeğe gelinin bakmazi doğru değil .Oğlu sürekli evde olacaksa amenna .Kayınvalide olsa neyse ama kayınbaba zor.

Ben sizin yerinizde olsam kp'in eğer bilinci yerinde aklı başındaysa kv.'den gizli onunla konuşurum. Yani daha doğrusu eşiniz konuşsun. Başımızın üstünde yerin var ama kişisel temizliğini eşim yapamaz uygun olmaz sen de rahat edemezsin desin. Hak verecektir. Getirin evinize, bakıcıyı da ayarlayın önceden, sonra rızasını alıp bakıcıyı eve çağırın. Kv.ile de sonradan kpiniz konuşur evine geçerken.
Eve hiç almamaya karar verdim

Eşim tek çocuk. Kp bakici istemiyor kv de istemiyor evine yabancı insan sokmazmış. Kp bakici diyince kızıyormuş
İyide siz en fazla bir tas yemek koyabilirsiniz birde onu yedirebilirsiniz.
Kayinpederinizin altini degisecek banyonuzu yaptiracak haliniz yok sonucta.

Ben olsam kpderle bütün gün evde yalnız napcam benden yürürüm.
Yani kocamın babası da olsa,elin adamı.
Niye onunla oturayım aksama kadr.
Yardımcı alma konusunda ısrar edin gerekirse.

İyide siz en fazla bir tas yemek koyabilirsiniz birde onu yedirebilirsiniz.
Kayinpederinizin altini degisecek banyonuzu yaptiracak haliniz yok sonucta.
Elbette yani. Yemek yapıp yedirmeme de gerek yok. 7 ayrı yerden kira geliyor ellerine ayrıca emekli maaşları var. Ayıptır yaptıkları

Elbette yani. Yemek yapıp yedirmeme de gerek yok. 7 ayrı yerden kira geliyor ellerine ayrıca emekli maaşları var. Ayıptır yaptıkları
Yapacak bir sey yok, ya bakici tutacaklar yada esiniz 5 10 gun izin alip onlarin evinde babasiyla ilgilensin, kaynananizda bir tatil yapsin gelsin.
Bunalmis olmasini anliyorum ama elinde imkanlar varken bu zorlamayi anlamiyorum.
Kotu gunler icin calisip biriktirip mal mulk sahibi olup bir bakici tutmamasini anlamiyorum maddi gucu olan insanlarin.
Ne demeye biriktirdin o zaman.

Yapacak bir sey yok, ya bakici tutacaklar yada esiniz 5 10 gun izin alip onlarin evinde babasiyla ilgilensin, kaynananizda bir tatil yapsin gelsin.
Bunalmis olmasini anliyorum ama elinde imkanlar varken bu zorlamayi anlamiyorum.
Kotu gunler icin calisip biriktirip mal mulk sahibi olup bir bakici tutmamasini anlamiyorum maddi gucu olan insanlarin.
Ne demeye biriktirdin o zaman.
Biriktirme değil ya aileden. Eşimin dedesinden babasına kalmış kayinvalide de kucaklıyor işte kalanlari

Eşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim
Bu size uygun bi durum degil nekadar kayin babanizda olsa hic hos bi durum degil esiniz gelene kadar afedersiniz bu adam pisliginin ustundemi yatacak kayin babanizin maasi yok mu esiniz annesine babamin maasiyla bakici tutacam madem bakamiyosan desin sende rahat edersin desin siz hic bu konuda muhattap bile olmayin

Bu size uygun bi durum degil nekadar kayin babanizda olsa hic hos bi durum degil esiniz gelene kadar afedersiniz bu adam pisliginin ustundemi yatacak kayin babanizin maasi yok mu esiniz annesine babamin maasiyla bakici tutacam madem bakamiyosan desin sende rahat edersin desin siz hic bu konuda muhattap bile olmayin
Ne maaşı 7 tane kira ayrıca maaş var. Ama hepsi kayınvalidenin elinde. Ne yaptigi belli değil

Back