- 22 Kasım 2017
- 1.159
- 2.118
- 83
- 46
O olmaz bu olmaz ozaman otursun oturduğu yerde onun derdi sizsiniz esiniz sizin yanınızda ya ona göre siz rahatsınız ya o sizin rahat olmanızı istemiyor ozaman o kendi kocasının basında durmak istemiyorda sizin kp bir sözünüz yok onunla evlenmediniz siz neden bakacakmışsınız ozaman onun başına gelseydi kocasıda onu atmak isteseydi basindanEve sokmazmiş canm. Hani bu başkasının temizledigini begenmem başkasının yaptığını istemem ama şikayet edip ömür yerim tipinden maalesef. Bu durumda benim elimden de birsey gelmez
Nereye atıyorsa atsın kendini..hiç olacak is mi ? Bir gelin olarak nasıl yapacaksınız koskoca adamın ozbakimi ..insan böyle birşeyi istemeyi bile utanır gelininden ayıptir hem yahu..birde bakıcı tutma imkanı varken..kesinlikle kabul etmeyinKadın ağlayıp bağırıp yerlere atiyor kendini baş edilecek gibi değil . En son alalım bakici bulalım bakalım biz dedigimiz de. Bağırdı agladi yerlere yattı kayinpedere bağırdı ağlattı. Bilerek yapıyor dediğiniz gibi perisan ediyor bilinçli olarak hepimizi. Durduk yere trajedi yaşatıyor resmen. Adamın parası mali mülkü var. Yatar durumda ama ölümcül bir durumu yok. Alalım bizde olsun bakıcı bulalım diyince sanki küfür etmişiz gibi hasta hasta hareketler tepkiler . Kendi annem olsa kendine gel noluyor hop derim. Tepkide veremiyorum çok zor ya. Kp rin birsey demesi lazım ona
Ya ne olursa olsun maddi guçleri varmış işte, paramla neden rezil olayim.Biriktirme değil ya aileden. Eşimin dedesinden babasına kalmış kayinvalide de kucaklıyor işte kalanlari
Kv paralar eksilmesin istiyor diyorum herhaldeYa ne olursa olsun maddi guçleri varmış işte, paramla neden rezil olayim.
o biraz devamlı olacak sanırım kabul etme durumlarıda var madem bi yardımcı tutun anne deEşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim
bakıcı sokmuyorsa sende ayıp de kayınpederin götünümü silecen açıpta ayıp yahuKendi durumlarida çok çok iyi. Eve bakici sokmayız diyorlar. Kapris değilde nedir ki bu şimdi
Ya ne olursa olsun maddi guçleri varmış işte, paramla neden rezil olayim.
Ona birakan yaninda goturememiş omu göturecekmis.Kv paralar eksilmesin istiyor diyorum herhalde
Bunun bir değişik versiyonunu da ben yaşıyorum şu sıralar. Eşimin anneannesine bakmami bekliyorlar resmen. Ustelik 2 evladi var,kv ve erkek kardesi. ikisi de gayet varlıklı. Kp her aradığımızda aglasiyor. 3 kuruslarina kiyamiyorlar. Benim de patlamama ramak kaldi.
Oda en kotu 7000 evler nerde kira getirisi ne kadar ora muallak.++++
KV saçmalamış iyice. 7 kira geliri 7000tl yapar, kv bunca para içinde kendine eziyet yapacaksa yapsın madem ama bu kızdan istemesin
Bakmak istemiyorsa ayrılsın. 3 senedir hasta da ben 3 senelik gelin bile değilim 2 senelik evliyim daha. Bugüne kadar da hiç bir iyiliklerini görmedim. Benim eşim hastalansa. Durumu imkanı varsa tutarım en ala yardimciyi gül gibi baktırırim. Bende yüzüne gülebilirim en azından. Oda utanmamiş sıkılmamış olur. Kp yanlış bir hanım tercihi yapmış tercihini cekiyordur. Kp kardeşleri bile görüşmüyor kv nin yüzündenKendimi kayinvalidenizi yerine koydum .Bence makul bir istek çünkü 3 yıl hasta bir insana bakmak için uzun bir süre .Eminim çok bunalmistir. Kendinizi yerine koyun peki bu durumda sizin babanız olsaydi mesela ? Bir iki ay bile olsa evimde misafir ederdim kayinpederi. Eve yardımci alırım yarım gün yani yatalak hasta olduğuna göre bakımı zordur diye tahmin ediyorum . Kayınpeder sizin evinizdeki yardımcıya karışamaz . Ayrıca siz daha önce hiç hasta bakmadiysaniz zorlanacaksiniz. Size yardımcı olacak biri olsun ki hastaya surat asilmasin.
Esimin annesi öz annesi değil belki ondandır bilemiyorum günahını da almayayım ama ..Ona birakan yaninda goturememiş omu göturecekmis.
İnsanlari anlamak zor gercekten.
Ne çok tapiyolar mala mulke.
Bir tane oturdugum ev varsa hadi birde ilerde kirasi gelir ek gelirim olur diyip ikinciyi al.
E yedi tane yani napacaksin geri kalanini.
Yasin ermiş kemale rahat etmek degilde dunyaya mal birakmak icin sakliyorlar resmen
Kac yillik evli ?Esimin annesi öz annesi değil belki ondandır bilemiyorum günahını da almayayım ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?