Kayınvalidem kayınbabayı benim bakmamı söyledi

Hasta bakan birey cok yıpraniyor.Bunu annemden biliyorum.Ama bu gorevi sizin devralacaginiz anlamina gelmiyor.Top esinizde .Profesyonel yaslı bakım sirketleri var.Yarim gun,tam gün bakıcı tedarik ediyor.Yani mutlaka helal sut emmis düzgün bir insana denk gelinir.Kayınvalidenizin dedigi gibi çözülmez o iş.Özellikle eşinize cok iş düşüyor.

Kendimi kayinvalidenizi yerine koydum .Bence makul bir istek çünkü 3 yıl hasta bir insana bakmak için uzun bir süre .Eminim çok bunalmistir. Kendinizi yerine koyun peki bu durumda sizin babanız olsaydi mesela ? Bir iki ay bile olsa evimde misafir ederdim kayinpederi. Eve yardımci alırım yarım gün yani yatalak hasta olduğuna göre bakımı zordur diye tahmin ediyorum . Kayınpeder sizin evinizdeki yardımcıya karışamaz . Ayrıca siz daha önce hiç hasta bakmadiysaniz zorlanacaksiniz. Size yardımcı olacak biri olsun ki hastaya surat asilmasin.

O
Eve sokmazmiş canm. Hani bu başkasının temizledigini begenmem başkasının yaptığını istemem ama şikayet edip ömür yerim tipinden maalesef. Bu durumda benim elimden de birsey gelmez
O olmaz bu olmaz ozaman otursun oturduğu yerde onun derdi sizsiniz esiniz sizin yanınızda ya ona göre siz rahatsınız ya o sizin rahat olmanızı istemiyor ozaman o kendi kocasının basında durmak istemiyorda sizin kp bir sözünüz yok onunla evlenmediniz siz neden bakacakmışsınız ozaman onun başına gelseydi kocasıda onu atmak isteseydi basindan

Nereye atıyorsa atsın kendini..hiç olacak is mi ? Bir gelin olarak nasıl yapacaksınız koskoca adamın ozbakimi ..insan böyle birşeyi istemeyi bile utanır gelininden ayıptir hem yahu..birde bakıcı tutma imkanı varken..kesinlikle kabul etmeyin

Maddi imkanlari varken yardimci tutsunlar.siz tek basiniza nasil bakacaksiniz adama.mesela tuvalet olayini nasil halledeceksiniz.karisi dururken sizden boyle bisey istenmesi sacma.madem imkani var yardimci tutsunlar.kv yok yabanci istemiyorum diyorsa kendisi baksin

o biraz devamlı olacak sanırım kabul etme durumlarıda var madem bi yardımcı tutun anne de

Yatalak hastabakmakok zor, imkan varsa mutlaka bakıcı tutulmalı. Madem para var KV varyemezlik yapmayıp bakıcı tutsun. Sizlik bir durum yok, eşiniz annesiyle konuşsun bir bakıcı tutsun. Eşiniz de kafasız sanki, bunca yıldır anne para var bakıcı tutalım demedi mi?

Kv paralar eksilmesin istiyor diyorum herhalde
Ona birakan yaninda goturememiş omu göturecekmis.
İnsanlari anlamak zor gercekten.
Ne çok tapiyolar mala mulke.
Bir tane oturdugum ev varsa hadi birde ilerde kirasi gelir ek gelirim olur diyip ikinciyi al.
E yedi tane yani napacaksin geri kalanini.
Yasin ermiş kemale rahat etmek degilde dunyaya mal birakmak icin sakliyorlar resmen

Boşarım yeminle varyemez uyanıklar.. kadının bunca torunu çocuğu varken size mi kalmış???

++++
KV saçmalamış iyice. 7 kira geliri 7000tl yapar, kv bunca para içinde kendine eziyet yapacaksa yapsın madem ama bu kızdan istemesin
Oda en kotu 7000 evler nerde kira getirisi ne kadar ora muallak.
Emeklileride vardir emeklin+2 kirayi yesen ( ki hic sanmiyorum eminim emekli maasiyla kit kanaat yasiyodur bu kafadaki insan) 5 kira kaliyor geriye.
Mal zaten senin bari kiralarini ye almissin alacagini, yapmissin yapacagini.
Ama olmaz gelin var.
Allaha buyuk konusmayayim allah gostermesin ama annem bu sartlardayken bana gelin baksin altimdan ustumden alsin dese kizarim.

Bakmak istemiyorsa ayrılsın. 3 senedir hasta da ben 3 senelik gelin bile değilim 2 senelik evliyim daha. Bugüne kadar da hiç bir iyiliklerini görmedim. Benim eşim hastalansa. Durumu imkanı varsa tutarım en ala yardimciyi gül gibi baktırırim. Bende yüzüne gülebilirim en azından. Oda utanmamiş sıkılmamış olur. Kp yanlış bir hanım tercihi yapmış tercihini cekiyordur. Kp kardeşleri bile görüşmüyor kv nin yüzünden

Esimin annesi öz annesi değil belki ondandır bilemiyorum günahını da almayayım ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…