Kayınvalidem işlemeyi güzel biliyor..

Şeyde aynı mesela sizinkinin kardeş versiyonu bu “kardeşimden borç istemeyeceğimde kimden isteyeceğim” gibi bu aile bağları sürekli kullanılarak bir şeyler isteyip durmak. Aynı.
 

Neden cevaplarını vermiyorsunuz?
-tek maaşsınız sen çok harcama yapma
+ biz evimiz bütçesini gayet iyi yürütürüz sen dert edinme bunları.(gerçi eşiniz sizden habersiz borç aldığı için bunları söyleyecek yüzü oluyor. Eşinizin sizden habersiz borç alması daha büyük bir sorun bence.)

Anneliğine laf ettiğinde “kimse benim kadar evladımın iyiliğini düşünemez çocuğum için en iyisini ben bilirim” bu kadar. Delirtir bu insanlar ya.
 
Bunları kendı yüzüne söyle ama böyle ters piskoloji yap . Kadını kendıne öv mesela sonra sende bunu yapıyorsun yapmasan harika biri olabilirdin falan die çaktırmadan işle
 
Aynen böyle cevap veriyorum aslında. Beni savurgan bulması aslında lüx yaşamam değil biliyor musunuz? 65 tl lik kahve varken 80 verdiğiö için.. evet eşim bu konuda kızdığımı anladı.
 
Bunları kendı yüzüne söyle ama böyle ters piskoloji yap . Kadını kendıne öv mesela sonra sende bunu yapıyorsun yapmasan harika biri olabilirdin falan die çaktırmadan işle
Şöyle ki sen hayatsızsın dedim herkese göre yaşıyorsun dedim. Evet yavrum ne yapıyım diyo. Ama hani şey vardır ya kanka barışma dersin ama gider barışır o tiplerden maalesef dinler ama yapmaz o yüzden evladı bile ona söz geçiremiyorken bu konuda ben artık konuşmammayı düşünüyorum
 
Konuyu yorumları okudum okudum kendi kayınvalidem zannettim
Böyle çevreye herkese kendini onaylatmak istemesi filan eşim yokken bana habire alttan alttan laf döşemeleri filan aynı o kadar iki yüzlüler ki.
Eşim yokken yüzleri gülmez kızıyla beraber,eşimin yanında adeta bana aşık
Kendilerini çok kurnaz zannediyorlar ama kafaları da bir o kadar çalışmıyor
Benimki sürekli işine geldiği gibi anlatır olayları durumları bol bol da yalan söyler eskiden ciddiye alırdım artık almıyorum bozuyorum sürekli
Onu ciddiye alıp da arayıp sormuyorum bile sende öyle yap
İlk evlendiğimiz zamanlarda yeni evliyiz sürekli odaya girerdi ben kocamın yanından yataktan kalkardım o yatardı biliyo musun
Ama eşim uzaklaştırdı bi şekilde kardeşi de aynı yapışkan bi koca bulup evlenene kadar sevgili gibi eşimden ilgi beklerdi herkese abim evlendi çok değişti aramıza girdi bilmem ne diye anlatırdı birini bulunca abisini gözü görmedi şimdi evlendi gene başladı bize sarmaya
Habire uyandın mı kalktın mı gittin mi geldin mi mesaj yazıp duruyor eşime gene ilgi beklemeye başladı.
Arınamazsın yani bunlardan maddi olarak da hep bneim ailem yapacak görevleri tabi kendisi bana bi çorabı almaya kıyamaz gözü götürmez ama ailem bişey alsın alacak tabi yapacak tabi diye konuşur hep.
Yani ben çok çektim kuşum akıllandım da paylaşımı kestim konuştuğum zamanlarda da ona göre konuşuyorum uymuyorum ona.
Deli gibi kendini eğlesin dursun diyeceksin işine bakacaksın.
Evine de çok sokma bence onu.
Ömrünü çürütür.
Beni o kadar yıprattı ki özgüvensiz özbakımsız kendini sevmeyen birine dönüştüm yeni yeni toparlıyorum
 
Size katılıyorum sanırım evime sokmayacağım..
Ayrıca beni çok iyi anladığınızı düşündüm teşekkür ederim benim gibi kv si olanlarda varmış. Bunlar durmayacak belliki. Benim kızım evlendiğinde bakalım ben nasıl olacağım bilmiyorum ama gerçekten bunlardan ibret alacağımı öngörebiliyorum. Takmayacağım ve fazla yüzgöz olmayacağım bundan sonra. Laf söylediği an sokup oturtmam gerekiyor zaten yapıyorum ama çok normal değil.
 
Mesafeli ol görüşmeyi azalt , o sinsiyse sende sinsi ol ...
 
Onun ilgi açlığıyla başa çıkamazsın ve karşında yaşının olgunluğuna sahip birisi olmadığı belli o yüzden sen olgun olacaksın
 
İçimdeki çingene ortaya çıkıyor gibi
Ay evet ya niye böyle oluyor anlamıyorum.
Evlenmeden önce çiçek gibi kızlardık belli bi vizyonumuz vardı bi evlendik kaynana yüzüne çingene gibi olduk olgunluk sıfır ben şahsen çok değiştim hiç kendimi sevmiyorum beğenmiyorum
Resmen fesat biri oldum biliyo musun her şeyin altında bişe arıyorum
 
Ay benim kv"de baslarda boyleydi. Annem beni kucuk yasta krese yollayip calistigi icin annemin anneligine laf etmisti. Ben de en azindan ac kalip surunmedik cok sukur her zaman paramiz oldu. Simdi de cok sukur 2 emekli maaslari var diledikleri gibi yasiyorlar demistim. Bir daha agzini acamamisti.
En baslarda ayni sekilde ben mecbur isimi birakip esimin yanina gittigimde de para kolay kazanilmiyor cart curt gibi laflar soylemisti. Ben de biliyorum uzun suredir kendi parami kazandigim ve evde bos bos oturmadigim icin nasil kazanildigini biliyorum dert etme demistim. Bi keresinde de Ev hanimligi cok zor, ise gidip noluyorki butun gun ofiste oturuyorsunuz falan demisti. Ben de asil en kolay ev hanimli butun gun bossun, ben ev hanimi olsam 3 cesit yemek cikarirdim nolucak 2 dklik is demistim. Kendisi cok fazla yemek yapmayi sevmeyen ve yemek yapamayan bir insan.
Simdi artik hic laf etmiyor. Sen iyisini bilirsin dogrusunu yaparsin diyip geciyor.
Bazi insanlarin elinden birsey gelmeyince, kendilerini yuceltmek icin yanindakini ezmeleri gerekiyor. Cok aciz bir durum ve cok uzucu. O yuzden cok takilmayin. O da oyle bir insan uzucu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…