Konuyu yorumları okudum okudum kendi kayınvalidem zannettim

Böyle çevreye herkese kendini onaylatmak istemesi filan eşim yokken bana habire alttan alttan laf döşemeleri filan aynı o kadar iki yüzlüler ki.
Eşim yokken yüzleri gülmez kızıyla beraber,eşimin yanında adeta bana aşık

Kendilerini çok kurnaz zannediyorlar ama kafaları da bir o kadar çalışmıyor

Benimki sürekli işine geldiği gibi anlatır olayları durumları bol bol da yalan söyler eskiden ciddiye alırdım artık almıyorum bozuyorum sürekli

Onu ciddiye alıp da arayıp sormuyorum bile sende öyle yap

İlk evlendiğimiz zamanlarda yeni evliyiz sürekli odaya girerdi ben kocamın yanından yataktan kalkardım o yatardı biliyo musun

Ama eşim uzaklaştırdı bi şekilde kardeşi de aynı yapışkan bi koca bulup evlenene kadar sevgili gibi eşimden ilgi beklerdi herkese abim evlendi çok değişti aramıza girdi bilmem ne diye anlatırdı birini bulunca abisini gözü görmedi şimdi evlendi gene başladı bize sarmaya

Habire uyandın mı kalktın mı gittin mi geldin mi mesaj yazıp duruyor eşime gene ilgi beklemeye başladı.
Arınamazsın yani bunlardan maddi olarak da hep bneim ailem yapacak görevleri tabi kendisi bana bi çorabı almaya kıyamaz gözü götürmez ama ailem bişey alsın alacak tabi yapacak tabi diye konuşur hep.
Yani ben çok çektim kuşum akıllandım da paylaşımı kestim konuştuğum zamanlarda da ona göre konuşuyorum uymuyorum ona.
Deli gibi kendini eğlesin dursun diyeceksin işine bakacaksın.
Evine de çok sokma bence onu.
Ömrünü çürütür.
Beni o kadar yıprattı ki özgüvensiz özbakımsız kendini sevmeyen birine dönüştüm yeni yeni toparlıyorum