Evet bu şekilde konuşmaya devam ederse görüşmemeyi düşünüyorum . Zor bir süreçten geçiyoruz destek olmalarını beklerken bide şimdiden Israrla başkasının çocuğu demesi çok üzüyorBırakın cehaletinde boğulsun. Umursamayın. Yine salak salak konuşmaya devam ederse görüşmeyin.
Sorunun eşimde olduğunu biliyor ama hala bende problem arıyor . Şu durumda tüp bebek bile olmayabilir. Ama yinede bu lafı kullanabiliyor. Başkasının çocuğu demeye dili varıyorSen de de ki sorun bende değil çocuğunda!!
Torun istiyorsan kapa çeneni.
Destek ol.
Ya da gölge etme
Ne saçma ya.
Allah akıl fikir versin kaynananıza.
Evet soylemeyiz evlatlarıma bu lafı derse hiç iyi şeyler olmicak biliyorumSöylemeyin haberi olmasın normal yollardan olduğunu düşünsün. Cahil insana istediğin kadar anlat anlamaz ve dediginiz gibi ilerde çocuklarınıza bunu söyler.
Konuyu kendisi açıyor eşim söylemişti benden kaynaklı bebeğimiz olmuyor diye çünkü sürekli bana ilaç kullanıyor musun diyordu bende bişeyim yok neyin ilacı diyordum eşimde eni sonu benim üzerime gelmesinler diye söylemişti . Ben bu kadar ileriye gideceğini düşünemedim bu lafı kullanıcak kadar cahil olduğunu düşünemedimCahille girdigim her savasi kaybettim.
Keske kaynananiza boyle bir konu acmasaydiniz.az cok bakisacisini biliyor olmalıydınız
Sorunun eşimde olduğunu biliyor ama hala bende problem arıyor . Şu durumda tüp bebek bile olmayabilir. Ama yinede bu lafı kullanabiliyor. Başkasının çocuğu demeye dili varıyor
Amin Rabbim ıslah etsin . Artık çok yoruldum kayınvalidemin bu soylemlerinden eşime olan sevgim saygım olmasa dayanıcak gücüm kalmadı bu laflara o beni ayakta tutuyorÇok ayıp Bi durum.
Siz tedavinize devam edin.
Asla kaynananıza duruma anlatmayın.
Bilgi vermeyin.
Nasip olur da bebeğiniz de olursa severse sevsin sevmezse kendi bilir.
Nasıl bir kafa ya
Allah ıslah etsin.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin olmayan herkese nasip etsin . Zaman ne gösterir bilemiyorum soylememeyi düşünüyoruz kimseyi ilgilendirmiyor ama böyle cahiller olduğu müddetçe mecburen saklıcaz yoksa çok yıpranırızCahil.. Bende tüp bebekle hamile kaldım, benimkide kendi ailesinden saklamak istediğini söyledi, ablasına yetiştirmişti daha yeni öğrendiğimizde kendiliğinden oldu dedim sende soranlara öyle de dedi bana.. Ben kimseden saklamam ayıp mı günah mı bilseler ne olur dediğim halde emrivakiyle ablasına kendiliğinden oldu dedi. Kimi ne ilgilendiriyorsa.
Kendiliğinden oldu de nolcak ki ayrıca sen ne muhatap oluyon eşin muhatap olsunEşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor tek çaremiz tüp bebek . Tabi kimseye tüp bebek yaptıracağımızı söylemedik ama kayınvalidem ile konuşurken bebeğimiz olmamasından konu açıldı bende kısmet bu işler tüp bebek deneriz belki dedim . Bana dediği kelime olmaz öyle şey o başkasının çocuğu oluyor dedi !!!! Çok kızdım ve öyle olmadığını anlattım tüp bebek aşamalarını ben anladığını zannettim ama aradan 1 yıl geçti yine aynı kelimeyi bana kullandı sperm satın alıyormuşuz başkasının bebeği olur öyle dedi. Çok kızgınım kaynanama ve napıcağmı bilmiyorum çünkü Allah nasip ederse çocuklarım olduğunda bu kelimeyi kullanırsa hiç iyi şeyler olmicağına eminim. Sizce ne yapmam lazım ?
Eşim Yokken Kendisi açıyor bu konuyu bende hep dediğim kelime normal yoldan olursa olur olmazsa kısmet tıp gelişti bir çaresine bakarız tüp bebek yaptırız belki diyorum konuyu kapatmak için . Eşim varken masumu oynuyor eşim yanımda yokken bunları söylüyorKendiliğinden oldu de nolcak ki ayrıca sen ne muhatap oluyon eşin muhatap olsun
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eylesin olmayan herkese nasip etsin . Zaman ne gösterir bilemiyorum soylememeyi düşünüyoruz kimseyi ilgilendirmiyor ama böyle cahiller olduğu müddetçe mecburen saklıcaz yoksa çok yıpranırız
Akıllarının erdiğinde yada bildiğinden değil sırf laf sokmak için yapıyorlar. Siz bosverin gidin tedavinizi olun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkese kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım.Eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor tek çaremiz tüp bebek . Tabi kimseye tüp bebek yaptıracağımızı söylemedik ama kayınvalidem ile konuşurken bebeğimiz olmamasından konu açıldı bende kısmet bu işler tüp bebek deneriz belki dedim . Bana dediği kelime olmaz öyle şey o başkasının çocuğu oluyor dedi !!!! Çok kızdım ve öyle olmadığını anlattım tüp bebek aşamalarını ben anladığını zannettim ama aradan 1 yıl geçti yine aynı kelimeyi bana kullandı sperm satın alıyormuşuz başkasının bebeği olur öyle dedi. Çok kızgınım kaynanama ve napıcağmı bilmiyorum çünkü Allah nasip ederse çocuklarım olduğunda bu kelimeyi kullanırsa hiç iyi şeyler olmicağına eminim. Sizce ne yapmam lazım ?
Amiiin aminAkıllarının erdiğinde yada bildiğinden değil sırf laf sokmak için yapıyorlar. Siz bosverin gidin tedavinizi olun inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim isteyen herkese kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım.
Evet tek amacı beni üzmek . İnşallah Rabbim nasip eyler bizlerede tüm dertlerimizi unuturuz .Tüp bebek olacaksa ileri de Eşinizle birlikte karar alın kimseye söylemeyin. İnsanlar ne kadar cahil açıp okusunlar azıcık ögrensinler ama neden okusun ki sana suç atmak varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?