- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Amin inşaallah Allah gönlünüze göre versinEvet tek amacı beni üzmek . İnşallah Rabbim nasip eyler bizlerede tüm dertlerimizi unuturuz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallah Allah gönlünüze göre versinEvet tek amacı beni üzmek . İnşallah Rabbim nasip eyler bizlerede tüm dertlerimizi unuturuz .
Cahil insan malesef uğraşmayın laftan anlamaz devam ederse internetten tup bebek tedavisini izletin ya dabir doktordan duysun o zaman belki susar hem eşiniz zaten başkasının çocuğu olsa istemez öyle saçmalık mi olur ya böyle cahil insanlardan gına geldi artık
[/QUOTE
o farkında öyle olmadığının binlerce insan tüp Bebek ile Hamile kalıyor Bu dediğine kendiside inanmıyordur eminim . Tüp bebek yaptıran insanlar Böyle bişey olsa tüp bebek yaptırırlarmıydı böyle saçmalık mı olur . Kaynanam herşeyin farkında beni üzmek istiyor galiba . Ben kaynanama dna da yaptırsam İnanmaz . En mantıklısı Sizlerin dediği gibi söylememek inanıp inanmamak ona kalmış yüzüme söylemediği müddetçe başkasının Çocuğu olduğunu düşünsün dursun çocuklarımı göstermem olur biter
o farkında öyle olmadığının binlerce insan tüp Bebek ile Hamile kalıyor Bu dediğine kendiside inanmıyordur eminim . Tüp bebek yaptıran insanlar Böyle bişey olsa tüp bebek yaptırırlarmıydı böyle saçmalık mı olur . Kaynanam herşeyin farkında beni üzmek istiyor galiba . Ben kaynanama dna da yaptırsam İnanmaz . En mantıklısı Sizlerin dediği gibi söylememek inanıp inanmamak ona kalmış yüzüme söylemediği müddetçe başkasının Çocuğu olduğunu düşünsün dursun çocuklarımı göstermem olur biterCahil insan malesef uğraşmayın laftan anlamaz devam ederse internetten tup bebek tedavisini izletin ya dabir doktordan duysun o zaman belki susar hem eşiniz zaten başkasının çocuğu olsa istemez öyle saçmalık mi olur ya böyle cahil insanlardan gına geldi artık
Inşallah yasamazsınız zor bir durum sizi uzu0 eline ne geçecek ben zaten bu tip insanları oğlum gelinim mutlu olsun diyeceğine nelerle uğraşıyorlar Allah herkese yaptığını yasatsin , benim de malesef sorunlarım var kayinvalidemle artık kendimi tutamıyorum yani yapacak bi şey yok bu haddeye getiriyolarAsla saygısızlık etmek istemem ama insan gibi anlattım anlamadı . Eğer bidaha yanımda böyle bişey derse kendimi tutamam Ağzıma geleni söylerim hatta daha fena benzetirim gibi geliyor İnşallah böyle bişey yaşanmaz
Evet öyle insan evlatlarının mutluluklarını görmek ister üzülsünler istemez . Kendi oğlunda problem azıcık üzülür insan hiç üzülmüyorInşallah yasamazsınız zor bir durum sizi uzu0 eline ne geçecek ben zaten bu tip insanları oğlum gelinim mutlu olsun diyeceğine nelerle uğraşıyorlar Allah herkese yaptığını yasatsin , benim de malesef sorunlarım var kayinvalidemle artık kendimi tutamıyorum yani yapacak bi şey yok bu haddeye getiriyolar
Cahilliğin bilmem kaçıncı seviyesi poff Türkiye'de sperm bankası yok bu bir. İkincisi ise laboratuvar ortamında hiç tanımadığın birisinin spermini tüp bebekk için kullanmak yasal bile değil. Eğer kayınvaliden akıllı telefonlarla haşir neşirse bi zahmet google a tüp bebek yazıp ne olduğunu öğrensinEşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor tek çaremiz tüp bebek . Tabi kimseye tüp bebek yaptıracağımızı söylemedik ama kayınvalidem ile konuşurken bebeğimiz olmamasından konu açıldı bende kısmet bu işler tüp bebek deneriz belki dedim . Bana dediği kelime olmaz öyle şey o başkasının çocuğu oluyor dedi !!!! Çok kızdım ve öyle olmadığını anlattım tüp bebek aşamalarını ben anladığını zannettim ama aradan 1 yıl geçti yine aynı kelimeyi bana kullandı sperm satın alıyormuşuz başkasının bebeği olur öyle dedi. Çok kızgınım kaynanama ve napıcağmı bilmiyorum çünkü Allah nasip ederse çocuklarım olduğunda bu kelimeyi kullanırsa hiç iyi şeyler olmicağına eminim. Sizce ne yapmam lazım ?
Kendi oğlunda sorun olduğu için ona toz konduramazEvet öyle insan evlatlarının mutluluklarını görmek ister üzülsünler istemez . Kendi oğlunda problem azıcık üzülür insan hiç üzülmüyor
Öğrenmek istediği şeyi öğrenir o. Yedi yirmi dört gündüz programlarını izliyor zahide yetiş Çağla şikel çoğu programları izler bas bas bağırıp anlatıyorlar tüp bebeği . Akıl var mantık var bu kadar insan başkasının çocuğunu yapmayı kabul eder mi o herşeyin farkında .amacı farklı onunCahilliğin bilmem kaçıncı seviyesi poff Türkiye'de sperm bankası yok bu bir. İkincisi ise laboratuvar ortamında hiç tanımadığın birisinin spermini tüp bebekk için kullanmak yasal bile değil. Eğer kayınvaliden akıllı telefonlarla haşir neşirse bi zahmet google a tüp bebek yazıp ne olduğunu öğrensin
EŞimide çok seviyorum kıyamıyorum oda zor bir süreçten geçiyor çok vicdansız biz nelerle uğraşıyoruz onun derdi neKendi oğlunda sorun olduğu için ona toz konduramaz
Allah yardımcınız olsunEŞimide çok seviyorum kıyamıyorum oda zor bir süreçten geçiyor çok vicdansız biz nelerle uğraşıyoruz onun derdi ne
Evet inşallah olursa Normal yolla oldu diyeceğiz canım ama bir insan niye böyle laflar kullanıyor anlam veremiyorum üzülüyorum kabul edilebilir bir kelime değil. Eşimde problem olduğu için bana daha çok destek olmasını daha çok yanımda olmasını kıymet vermesini beklerdim .tabi sorunun kimde olduğu önemli değil ama bu şekilde de üzerime gelmesi sende problem vardır demesi kızdıryor beniCanım hiç söyleme boşver , bırak herkes normal yolla oldu bilsin , zaten kimseye söylemek zorunda değilsiniz , özel hayat sonuçta .Benim eşimin durumunu bir kaç arkadaşım dışında kimse bilmiyor , özellikle aileye söylemedik .Tüp bebeğin tutup tutmama durumuna göre söyleriz dedi eşim . Ama benimde kayınvalidem böyle cahil olsaydı asla söylemezdim .Kafana takmaya değmez
Bende öyle düşünürdüm .Oğlunda sorun var sonuçta , daha da bir bağlanması lazımdı sana .Cahil işte canım , başka bir nedeni yok .sen önündeki tedavi sürecine odaklan , güzel düşün güzel olsun .Böyle şeyleri umursamaEvet inşallah olursa Normal yolla oldu diyeceğiz canım ama bir insan niye böyle laflar kullanıyor anlam veremiyorum üzülüyorum kabul edilebilir bir kelime değil. Eşimde problem olduğu için bana daha çok destek olmasını daha çok yanımda olmasını kıymet vermesini beklerdim .tabi sorunun kimde olduğu önemli değil ama bu şekilde de üzerime gelmesi sende problem vardır demesi kızdıryor beni
Amacı farklı derken maddi olarak masraf mı görüyor?Öğrenmek istediği şeyi öğrenir o. Yedi yirmi dört gündüz programlarını izliyor zahide yetiş Çağla şikel çoğu programları izler bas bas bağırıp anlatıyorlar tüp bebeği . Akıl var mantık var bu kadar insan başkasının çocuğunu yapmayı kabul eder mi o herşeyin farkında .amacı farklı onun
Hayır Amacı bizi üzmekAmacı farklı derken maddi olarak masraf mı görüyor?
Allahim cahil cuheylalarin oldugu bu toplumda nasil yasiyoruz sasiriyorum.. ne kdr bos ve cehalet dolu bi dusunce.. sagdan soldan duyduguna inanan insanlar kadar kotu insan yok su hayatta.. sperm bankasindan baskasinin spermini asilatmayi o sekilde anlamistir o .. bosver kendiliginden oldu diceksin ne solulsun sende yahu bosvweeerrrrEşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor tek çaremiz tüp bebek . Tabi kimseye tüp bebek yaptıracağımızı söylemedik ama kayınvalidem ile konuşurken bebeğimiz olmamasından konu açıldı bende kısmet bu işler tüp bebek deneriz belki dedim . Bana dediği kelime olmaz öyle şey o başkasının çocuğu oluyor dedi !!!! Çok kızdım ve öyle olmadığını anlattım tüp bebek aşamalarını ben anladığını zannettim ama aradan 1 yıl geçti yine aynı kelimeyi bana kullandı sperm satın alıyormuşuz başkasının bebeği olur öyle dedi. Çok kızgınım kaynanama ve napıcağmı bilmiyorum çünkü Allah nasip ederse çocuklarım olduğunda bu kelimeyi kullanırsa hiç iyi şeyler olmicağına eminim. Sizce ne yapmam lazım ?
Tüp bebek denemekten başka seçeneğimiz zaten yok o yüzden tüp bebek yapıtrcz inşallah hemen tutar . Soylememe kararı aldık kimseyeEşiniz tüp bebeğe sıcak bakıyorsa kayınvalidenize söylemeyebilirsiniz. Rızası sizin için önemliyse de doktorunuzla konuşturabilirsiniz.