Kayınvalidem ile ilk tanışmam berbat geçti

Kayınvalidenin tavrı hiç hoş değil ancak sende ilk tanışmada böyle dik bir cevap vermeseydin keşke... Sevgiline haksızlık etme annesiyle senin aranda kalmasın, boşuna üzme..sende üzülme..eminim annesi zamanla ilişkinizin ciddiyetine alışıcak ve seni kabullenecektir...

cevaplarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim annesinin mevzusunu kapattım. zaten bugün annesi aradı o akşam çok üzüldüğünü öyle demek istemediğini falan söyledi. öyle olmasa bile inanmak durumunda kaldım ve bende özür diledim bana ilk fırsatta çaya geleceğini söyledi ben tabi şok oldum.

cevaplarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim annesinin mevzusunu kapattım. zaten bugün annesi aradı o akşam çok üzüldüğünü öyle demek istemediğini falan söyledi. öyle olmasa bile inanmak durumunda kaldım ve bende özür diledim bana ilk fırsatta çaya geleceğini söyledi ben tabi şok oldum.

dilerim mutlu olursunuz :71:

bence erkek arkadaşın seni çok seviyor ......

bir dahaki karşılaşmanızda annesinin samimi olup olmadığını anlarsın zaten....

merhaba ben evliyim 2 sene olucak ama hala kayınvalide sorunu yaşıyorum....senin durumun ne neler geçti aranızda bilmiyorum ama umarım düzelir...

konunun ilk sayfasını okudum..
bilmiyorum ben mı yanlış düşünüyorum ama,bence senin cevap vermen çok yanlış..daha dogrusu bana göre,gereksiz..ben olsam oyle bır cevap vermezdim..tabii bu kişilik meselesi..ben vermiyorum diye sende vermemek zorunda degilsin di mı:) ama ne bileyim keske o seni aramadan sen arasaydın mesela?yani bunlar önemli seyler..o ne olursa olsun,sıfatını at bı kenara,senin büyüğün..onun değil senin adım atman gerekir bana göre..onun senin ayağına değil,senin onun ayağına gitmen doğru olurdu,su aşamada..
neyse artık olan olmuş zaten..umarım bır daha böyle tatsizliklar yasamaz ve mutlu olursun..

Bak canım dediğim gibi kayınvaliden yaptığı hatanın farkına varmış büyüklüğünü göstermiş.. sende unut atık o anı ve hiç yaşanmamış gibi ilişkine davam et.. Mutluluklarr..

Kayın valide adayını bilemem ama erkek arkadaşın seni çok seviyor o yüzden onu suçlama hiç bir şey için...
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
:73:

Back