Kayınvalidem ile ilk tanışmam berbat geçti

canım banadamı kızdın şimdi anlamadın galiba beni bitanem benim ben diyorumki o pilotsa cok sükür seninde cok güzel bi işin var devlet memuruyum demişsin boşver yani dedigim gibi üzülme sinirlenme sakin ol tabi bence bi adım geri at o düşsün üstüne tatlım benim seviyosa zaten seni bırakmaz rabbim gönlüne göre versin inşallahhh....

Son düzenleme:

Eğer ailesine karşı senin arkanda durabiliyorsa o evlilikte ilişkide yürüyor ama tam tersi oluyorsa kadın daha çok üzülüyor.Bitirmek için acele etme ama ağzınıda ara bakalım tavrına göre dengeyi kurabiliyor mu kuramıyor mu ona göre karar verirsin.
Erkeklerin geneli evlenmeden önce ilerde de nasıl olacaklarına dair tüyoyu veriyorlar

cnm sende sonuçta para kazanmak için bişeyler yapmışsın çaba gösteriyorsun. ne var yani bunda sen laborantsan o pilot ise.. eğer erkek arkadaşın senin yanındaysa pes edilecek bir durum yok.

bende ayıp ettim ama o an kendimi tutamadım

ay canım çok güldüm bu yorumuna ama iyi demişsin bence
benimde ilk tanışmam iyi olmadı
elini öp diye tenbih etnişti benimki öpmedim elini heyecandan dı ama..sonra annesinin yanında bacak bacak üstüne atıp bacağımı sallamışım heyecandan vallahi annesi mi ablasımı öle demiş peşimden anneside olsun heyecandan demiş..17 yaşındaydım ozaman şimdi 20 keşek şimdi gidseydim

hayır canım söylediklerine kesinlikle kızmadım sana katıldığımı belirtmek istedim

dün gece erkek arkadaşım ayrılalım mesajından sonra konuşalım diye bana geldi. ilk söylediği şey hayatında başka biri mi var. o an başımdan aşağa kaynar sular döküldü bu sözü çok ağrıma gitti o an sinirle ittim bunu defol git seninle konuşacak bişeyim kalmadı dedim benim için bir hiçsin dedim. anlayacağınız ikimizde ağır konuştuk. ellerimi tuttu öyle demek istemedim falan dedi. sonra bir şeyler anlattı annem öyle demek istemedi falan filan ama ben hiç onu dinlemedim söylediği sözü bir türlü kafamdan çıkaramadım. bayramda gideriz elini öpersin unutulur dedi. kafam yerimde değildi ben bayramda burda yokum dedim. annen benden özür dilemeli ileri gittiğimin farkındayım ama dedim ya o an kafam yerinde değildi. saçmalama dedi karşılıklı özür dileyelim olsun bitsin dedim bir sürü şeyler anlattı yaşlıda bizden büyükte falan filan.

sabah işe giderken hafta sonu bir elbise almıştım onu giydim elbisenin kısa olduğunu farkettim ama alırken dikkatimi çekmemişti. ev arkadaşımda çok yakıştığını söyleyince bende çıkarmadım aslında hakanın kızacağını tahmin etmiştim. birde saçıma çıtçıt almıştım öğlen kuaföre gittim saçım sarı olduğu için şimdiye kadar gittiğim kuaförlerin hepsi röfle yapalım rengi çok uygun falan derlerdi. öğlen röfle yaptırdım birde çıtçıtı taktırdım. bir anda ben bile kendimi tanıyamadım belime kadar uzun saç falan. yolda bütün erkekler dönüp bakıyordu acayip utandım. öğlen hakan hastaneye çiçek göndermiş üzerinde özür dileyen bir not bende mesaj attım seni çok seviyorum diye akşam seni almaya gelirim dedi. bir ara hastanede çay molasında dinlenme odasına girmiştim. arkadaş facebookunu açmıştı ben kendi hesabımı dondurmuştum. hakan arkadaşımda ekliydi bana hakanın resimlerine bir kız yorum yazmış dedi baktım çok yakışıklı çıkmışssın tufah tuhaf yorumlar kız arkadaş listesinde yok aradım ulaşamayınca akşam sorarım diye düşündüm.hastaneden yolun karşısında beni bekliyordu suratı beş karış oldu bu nel hal dedi saçın hiç olmamış dedi çok dikkat çekiyorsun dedi elbiseme .... gözüküyor dedi eve gidelim üstünü değiştir dedi. arabaya bindim yolda giderken hala söyleniyor utanmıyormusun böyle giyinmeye burası edirne değil ankara abaza dolu falan filan sonra annem sana kızmakta haklı demesin mi. bende niye haklıymış söyle bakıyım dedim. senin çok rahat olduğunu söyledi biz edirneliymişiz onlar artvinli aramızda kültür farkı varmış. evin önüne geldik ozaman annen sana artvinli bir kız bulsun dedim. üstünü değiştir gel bekliyorum dedi. gelmiycem dedim sen git dedim bu akşam seninle anlaşamıycağız dedim keyfin bilir dedi gitti

ben bu erkerkleri anlayamayacağım, bu kız önceden beri edirneli değil miydi? kültür farkı annesine götürürken yok muydu ? seni böyle beğenmedi mi? adam gibi söylese neyse ama küçük bi olay da onun da tarafını görmüş olduk, hemen döndü, annem haklı dedi.

akıllı erkekler annelerinin sözlerini hanımlara söylemezler, eğer gelip annem böyle dedi haklıymış bilmem ne diyosa zaten ne yapması gerektiğinden habersizdir.

geleceği görmek çok zor değil. bence bu kadar kolay affetme bu sefer kişiliğini oturtması gerek erkek arkadaşının.

kızlar o sinirle eve çıktım eşortmanlarımı giydim mutfakta börek yapıyorum. yemeğe ev arkadaşımın erkek arkadaşı gelcekmiş bu arada benim erkek arkadaşımla da ev arkadaşımın erkek arkadaşı çok samimi arkadaşlar. hakanla beraber geldiler. bizimki hibirşey olmamış gibi sofraya oturdu yemek yedi. sonra giderken hiç ayağa kalkmadım ben yarın hakkariye gidiyorum dedi bir hafta yokum dedi. o an çok üzüldüm geçirmek için kapıya gittim seni çok seviyorum dedi zorla dudağımdan öptü ve gitti. kızlar sinirlerim çok bozuk

sanki durum biraz fazla büyümüş gibi. sende biraz anlayış göstersen.
çiçek bile göndermiş çocuk, hem annesinin yaptığı bi şi için onu bu kadar yormasan ?
yine de sen bilirsin..

sanki durum biraz fazla büyümüş gibi. sende biraz anlayış göstersen.
çiçek bile göndermiş çocuk, hem annesinin yaptığı bi şi için onu bu kadar yormasan ?
yine de sen bilirsin..

canım herkesin bakış açısı ne kadar farklı. çoğu arkadaş erkek arkadaşım için annesini dinledeği için dikkat etmemi söylediler siz daha farklı yorum yaptınız bende aslında hakanın bir suçu olmadığını düşünüyorum

ama bak kadın sana bi şey söylemiş, sende hemen pat diye cevap vermişsin.
e sende altta kalmamışsın, konuyu kapatmalısın. ikinizde karşılıklı hata yapmışsınız.
ya erkek arkadasın annem böyle bi şi söylese bile sen böyle cevap vermemeliydin diye tavır alsaydı.
fazla büyütmüşsünüz.

Son düzenleme:
seni tebrik ediyorum canım, hep böyle kalmanı dilerim.alkışlar alkışlar alkışlar o, o kitapları okumuşsa boşuna okumuş, boşuna değerli vaktini harcayıp o kadar ağır kitap okumuş.seni tanımadan hakkında nasıl yargıya varmış?daha bunu aşamamış, öyle on tane kütüphane devirse nafile.sen haddini bildirerek en iyisini yapmışsın bence.bundan sonra düşünerek konuşur.

Daha onunuzde uzun bi zaman var ta bastan kestirip atma bakalim zaman ne gostericek bence sen cok userine gitmissin gibi geliyo uzatmani tavsiye etmem seni onemseyip cicek gondermis amannnn unutur nasilsa diyebilirdide ayagina kadar gelmis bence biraz zamana birak annesiyle ilgili sorular sor bakalim iste annesine duskunmu benim hosuma gitmez oyle kiskanirim falan de iste ... Ama insallah düzelir hersey öyle birisi olacak ben sanirim eririim biterim ya hic boyle uzerime titreyen birisi cikmiycak karsima offf offf

bu kitaplar sana ağır gelir deyince niye sana ağırmı geldi yoksa deseydin ya sanki pilotsa nolmuş yaaa kendini neden okadar yüksekte görüyo...koçun sahibi sanki milyoner

bu tip annelere yapılacak en iyi şey tavrın baştan konulması.ben her dediğine tamam haklısınız dedim sustum tepeme çıktı..sonuçta o insanla bir ömür geçirmeyi düşünüyorsanız, malesef bu ülkede evliliklerin 2 değil 5-6-7 kişilik yapıldığını unutmayın...bu tip anneler evlilikte de rahat vermezler..

bence sen çok hatalı davrandın. ona cevap vererek, onun seviyesine inmiş oldun (kaynanandan bahsediyorum).unutma ki her ne olursa olsun o senin erkek arkadaşının annesi, ve eğer erkek arkadaşını seviyorsan, değer veriyorsan, ailesinede saygı göstermelisin. varsın onlar seni istemesin, varsın onlar sana laf soksun, sen taviz vermeyeceksin, büyüklük sende kalsın.
cevap vermek, saygısızlık yapmak çok kolaydır, bence sen tavrını tamamen değiştir ve onları utandır.
eminim sen gittikten sonra annesi söylemiştir erkek arkadaşına : gördün mü? dil pabuç, daha şimdiden böyle cevap veriyorsa, resmi gelin olduktan sonra allah bilir ne der.

bu ilk buluşmaydı, ve bunu göz önüne alarak, daha sessiz olman gerekiyordu.. bu benim düşüncem.

hepsini okudum benim düşüncem erkek arkadaşın haksızlık etmişsin sonuçta çocuk arada kalmış. seni sevdiğide açık bir şekilde belli. mini etek olayında da kıskandığı için böyle konuşmuştur. erkekler pek böyle şeyleri kaldıramaz. yazık değilmi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…