Ben çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayinvalidem hırsız yerine koydu
- Konu Sahibi Asminnk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.918
- 498
- 21 Ağustos 2015
- 31.534
- 95.531
- 598
- 37
Saksının dıbıne altın mı gömmus ?Yanı bunda gece uyuyamayacak ne var?Ben almadım dıyıp gecın.1 yl gecmıs ılk ben mı geldım aklına dıyın.Ben çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
Bunu söyleyenın densızlıgı yanı.Bundan yaygara cıkarmaya gerek yok.
- 10 Haziran 2022
- 83
- 53
- 3
- 35
olay çıkarmanız haklı iken hasız duruma düşmenize yol açar. tavsiyem şakaya vurarak, anne üç kuruşluk saksının peşine mi düşeceğim diyin. istiyorsan gel sana istedeğin saksıyı ben hediye edeyim diyin geçistirin.Ben çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
- 14 Temmuz 2011
- 2.912
- 10.009
- 408
- 39
Zorunuza giden şeylere anında tepki vermelisiniz. Evet anlıyorum insan bir an dumur oluyor, ne diyeceğini bilemiyor ama kafada kurup kurup sonradan yaygara koparmanın çok anlamı olmaz. O an gülerek telefonu kapatmanız hata. Söylediği şeyin ne kadar ağır olduğunu belirtmeliydiniz.
- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
- 303
Kayınvalidenizin üslubu sizi rahatsız ettiyse ona hissettiklerinizi yapıcı bir dille ifade edin.Ben çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 248
- 36
- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.208
- 88
Hiç kimse bana hırsız diyemez. Önce bir kez daha sorar teyit alırdım ne yani bana ne demek istiyorsunuz gibisinden. Çünkü öyle laflar ederim ki bir daha selamı kesmek zorunda kalırız. Yine sen aldın tarzı bi cevapla gelirse, cidden karıştırırım ortalığı öyle böyle değil.
Telefonu gülüp kapatmışsınız, şimdi de yanlarına gidecekmişsiniz.
Eş ne diyecek ki? Aşkım anam sana hırsız dedi sen de güldün hoşuna gitti ama ben anama laf edeyim mi diyecekti?
Telefonu gülüp kapatmışsınız, şimdi de yanlarına gidecekmişsiniz.
Eş ne diyecek ki? Aşkım anam sana hırsız dedi sen de güldün hoşuna gitti ama ben anama laf edeyim mi diyecekti?
- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- 20 Temmuz 2014
- 5.170
- 14.691
- 498
Saksi değilim beeenn diyesim geldi
Kv nin direkt hadi hadi utanma giiizz edasıyla sen aldın demesi mi garip değil anlamazmış gibi gülmeniz mi değil eşinizin sessiz kalışı mı değil bilemedim hele bi ay sonra bu ithamdan sonra gidicez demeniz mi
Ya bi saksıya tamah etmezsiniz tabi sevdiğinizi görünce kv nin direk sizden şüphelenmesi zaten çok garip. Ay konu ne yorum yapsam diye dusunduruyor
Kv nin direkt hadi hadi utanma giiizz edasıyla sen aldın demesi mi garip değil anlamazmış gibi gülmeniz mi değil eşinizin sessiz kalışı mı değil bilemedim hele bi ay sonra bu ithamdan sonra gidicez demeniz mi
Ya bi saksıya tamah etmezsiniz tabi sevdiğinizi görünce kv nin direk sizden şüphelenmesi zaten çok garip. Ay konu ne yorum yapsam diye dusunduruyor
- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.036
- 33
- 34
- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- 24 Ocak 2021
- 11.414
- 25.748
- 548
Bir zahmet belli etseydiniz duygunuzu, susup sonrada vay efendim bana iftara attı kim takar şimdi sizi , anında tepki verecektiniz...Ben çiçekleri çok severim yazın kaynanamin çiçeklerini de seviyordum aradan neredeyse 1 yıl geçti saksinin biri kayıpmis bana diyor ki gördüm sen aldın hadi hadi söyle aldığını diyor ilk başta anlamadım neyi filan dedim dedi işte saksi yok sen aldın dmi filan o an tepki veremedim hatta gayet yine güler yüzle kapattım telefonu . O gece uyumadım eşime hiç yansitmadim ama nasil zoruma gitti. Yanımda konuşurken esim vsrdi ve annesinin iftirasına sessiz kaldı suan ikisinden de soğudum ki 1 ay sonra izne gotcez bide yanlarına. Me yapmalıyım yaygara çıkarmalı miyim . Bu telefon görüşmesi dun oldu
- 24 Haziran 2020
- 368
- 839
- 33
- 29
Eski insanlar zaman zaman böyle talihsiz cümleler kurabiliyorlar. Alındığınızı keşke anında gösterseymişsiniz. Bence konusu tekrar açılırsa tavır koyun. Öbür türlü zaten yaşlılar böyle şeyleri çok sallamadığı için haklı iken haksız olabilirsiniz. Sonuçta bahsi geçen şey kaşıkçı elması değil saksı.
- 29 Ağustos 2014
- 4.841
- 16.924
- 408
- 33