kayınvalidem evliliğimimi bitirmeyi başaracak..

kendi maaşı var demişsiniz o parayla ona kiralık bi ev tutsanız evinin masraflarını da siz karşılasanız nasıl olur acaba?zaten tek kişi ne kadar masrafı olabilirki.yada tüm kardeşler biraz para verse aylık olarak market masrafı faturaları ödense o şekilde de olabilir.yoksa böyle giderse eşinizle siz zarar göreceksiniz.bir de okuyunca güldüm ya kendine cips kola dondurma falan aldırması komiğime gitti kaç yaşında bu kadın?

Bir noktaya odaklanıp sizi üzmek istemiyorum; fakat ''hep eksra harcamalar yapıyor, çocuk gibi abur cubur aldırıyor'' demişsiniz..
Bebek düşündüğümüz için bütçemize dikkat ediyoruz ifadesine benzer birşey yazmışsınız.

Bu buradaki bakış açınızdan sizinde hatanızın çok olduğunu çıkıyor ortaya açıkça.

EVETE KESİNLİKLE çok zor bir yaşam iki kadının aynı evde yaşaması,kabul ediyorum ama ilk başta kabul etmişseniz eğer bazı zorluklara göz kapatmanız gerekiyor, zulmu kabuul edin demiyorum ama bu kadarda açık gözle görmeyin diyorum. Bakış açınızı bu yönde değerlendirince üzüldüm.

O eksra şeyler tutsa tutsa ne tutar ki ? Eve getirdiğiniz bir köpeğin harcamasından çok değildir her halde.

Son düzenleme:

bunları yaşamadığınız için beni tamamen anlamanı beklemiyorum zaten artı saygı duyuyorum..benim bildiğim anneler tanıdığım anneler anaçtır eğer eve alıncak bazı şeyler varsa önce ihtiyaçtan başlanır asıl sıkıntı o saçma sapan şeylere verilen para değil onun bir çocuk gibi naz yapıp dikkati üzerine çekmesi ve anne olduğunu unutması.geçim sıkıntısı da çekmiyoruz bebek düşündüğüm için kenara bişiler koymanın derdindeyim..eğer bir çocuk büyütceksemde böyle bir ruh hastasıyla yaşayamacağımın ızdırabındayım yani.yinede teşekkürler!!

65 yaşında canım..evet kiralık ev tutulcak tek çıkış yolu bu sanırım

hoşgeldinn canımm iyiyiz sen nasılsınn? nasıl geçti tatiliniz?
sular duruldu mu?

çok güzeldi canım ama bilmiyorum buruğum eve geri dönme psikolojisi yetiyor..görümcemle ilgili birsürü saçma sapan şeyler duydum yolda gelirken zehir oldu anlıycan sonu

canım ya yazını okuyunca senin için çok üzüldüm inşallah tez zamanda bi çıkış yolu bulunur ama sakın yuvanı yıkma canım bak eşim iyi diyosun biliyorum bunları yaşamak çok zor seni yürekten anlıyorum ama eşine şu noktada çok kızdım tek evladı o değil 5 kardeşler hep birine yük olmak hiç hoş değil tamam anneler başımızın tacı ama eşin evin en küçüğü dolayısıyla yenide evli hiçmi düşünce yok bunlarda sizin en güzel yıllarınızı böyle çatışarak geçirmenize nasıl razı oluyolar benim kaynanamda eltimle beni çocuğumuz olmuyo diye hiç sevmez hatta bebeğimi kaybettiğimde kürtajdan eve geldiğimde beni görmeye diye geldi beni kovdu ama eşim destek çıktı bana babamın evine döndüm tekrar gelip aldı beni ve hala annesinin yüzünü görmüş değilim bayramdan bu yana böyle olması benimde hiç hoşuma gitmiyo bana tekrardan kucak açsa ben herşeyi unutmaya razıyım ama olmuyo işte allah ıslah etsin bu yüzden seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun

Bir an önce çocuk yap ve kayınvalidene baktır sen de işe gir. Kayınvaliden bakamam edemem derse işte o zaman film kopar

kayınvalideyi evlendirmek lazım diye düşündüm bi an
çocuk yapmadan kayınvalide olayını çözün yoksa olan çocuğa olur,dubleks ev yada ayrı ev mantıklı ama iyi bi ders vermek lazım çözüm olmaz gibi gözüküyor yoksa gemileri yakmak lazım bence

Eski konuları neden hortlatıyosunuz Bugün bu ikinci görüşüm

Benden yasca buyuksun eminim konu sahibi ama sunu ben bu yasimda ogrendim ki ; ev ustune ev olmuyor. ol mu yor. Km ne kadar iyi olursa olsun. Bende sozlumun annesiyle cok iyiydim su an ayrilali 2 gun oldu bizi ayiran o oldu. Ayni evde kalmaya basladim ogullari yokken bile kaldim boyle dusman oldu. Keske mesafeyi koysaydim en bastan diyorum. Ve anneci erkek cok zor cok. Tabiki annesidir sever bende severm sayarm ama herkes yerini sifatini bilmeyince olmuyor. Allah yardimcin olsun

4 sene onceki konu nasi gündeme geldi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…