Kayınvalidem evliliğimi bitirmek üzere

Görümceye eskileri anlatmanın manası ne ki? Kocan kardeşini karşısına alıp eskilerini anlatsa hoş mu?
Görümcem eski nişanlısını anlattı, bayağı bir olayları olmuş, bana da seninki de mi sıkıntılıydı neden olmadı dedi, ben de hayır çok bir sorun yaşamadık zaten sorun yaşayacağımı,ı.anlayinca bitti vs olarak konuştum yani kişiden değil de olaydan bahsettim bu kadar zaten buna şok oldum,yani ben o kadar aptal mıyım görümceme güzelleme yapacağım, bu kadar kalitesiz olduğunu hiç düşünmemiştim diğerlerinden farklı derdim

Belli ki kv ve görümce sıkıntılı. Karşılıklı laf yarışına girmen de bir şey ispatlamaya çalışsan da karşılık alamazsın.
O zaman ne yapacaksın??
Kocanla iyi olmaya bakacaksın. Kulağını kapatacaksın,evinin kapısını kapatacaksın. Mesafe koyacaksın cevap vermeyeceksin. Sağır olacaksın

3 çocuklu bir adamla evlenip bir de üstüne bir çocuk daha yapmak , akıl alır şey değil, 3 çocuklu adamı çok mu aradınız, böyle bir evlilikten nasıl huzur bekledin? İlginç...
Kendimde bunu sorguluyorum günlerdir, ailem okutmuş eğitimimi almışım güzel isim vardı çok iyi kazanıyordum, neden yaptım bunu ve ailemden uzakyatim ayrıca, aslında en büyük kötülüğü kendime yapmışım, cevapları aldıkça daha da kuruluyorum kendime, aileme de haksızlık ettim, hiç birşeyden haberleri yok damarlarını çok seviyorlar ve o kadar saygililarki aramadan önce bana msj yazarlar musaitsen arayacağım diye öyle insanlar ben onlara karşı daha da suçlu hissediyorum

Çok özür dileyerek söylüyorum hadi sende akıl yoktu da çevrende de bir gram aklı olan yokmuydu ? 3 çocuklu adamla evlenirken insan bir der ki ;" ulan öve öve bitirmedikleri eski gelin 3 çocukla bu mükemmel kocayı niye bıraksın" senden de boşanır yenisi gelir...

Kesinlikle öyle asla karşılık alamıyorum, zorda kalınca beni düşünmeyin siz mutlu olun diyo ağlıyo ama yine aynı, sizin dediginiz gibi yapıyorum bakalim nereye varacak

Hayatınız boyunca hiç ben bunu nasıl yapabildim acaba nasıl bir kafa yaşıyordum dediniz mi bilmiyorum işte ben şu an kendime bunu söylüyorum ben nasıl bir kafadaydim da yaptım bunu, ki sorunum aslında 3 çocuğunun olması değil ama öyle cevaplar aldım ki kayınvalide olayını unuttum sanki kafam bu duruma gitti, oldu bir kere, etrafim da eşimi çok sevdi gerçekten çok iyi saygılı birisidir belki de beni kırmak istemedi cevrem gerçek düşüncelerini söylemediler

Yani yüzde yüz demiyorum ama yüzde 90 diyeyim boşanmış erkek sıkıntıdır
Çünkü ben hep şey düşünürüm iyi bir şey olsa karısı bunu bosamazdi
Bilmiyorum artık yaşım 47 oldu bu yaşa dek böyle gördüm kadin için aynı değil ama kadınların çoğu sabrının son kırıntısina kadar dayanıyor malum
Konu sahibi siz başka bir hata daha yapmamak için çok iyi korunun bir bebek daha gelmesin mesafe koyun o aile ile Allah yardımcınız olsun

Eski eşi bu kadar övdüğüne bakmayın kendi ayrilmalarina sebep olmuştur. Aklın varsa daha fazla çocuk yapmazsın bu heriften. Osanma gibi bir düşüncen yoksa bu deveyi gudeceksin kv gibi tiyatrocu ol.

O kadar susmayan bir kadin ki ve çok hızlı konuşuyo bazen anlamıyorum bile dediğini inanın laf yetistiremezsiniz, sanırım en iyisi eşim dışında bir daha asla görüşmemek
Benim kayınvalidesi öyleydi. Telefonda saçma sapan bir laf söyler sonrada anında konuyu değiştirirdi. Başka sorunlar da yaşadığımız için şuan konuşmuyorum. Ama sana tavsiyem iletişimi tamamen kesmek yerine sınırlandır ve en önemlisi eşine şikayet etmek yerine gerekeni kendin yap.

Gerçekten 37 yaşındaysan kusura bakma ama bu saflıkla bu yaşa kadar iyi yaşamışsın. Konunun hepsini hayretle okudum.

3 çocuklu biriyle ilk evliliğini yapmak büyük hata.

Eski nişanlını görümcene anlatman çok çok büyük hata. Anlatman aşırı lüzumsuz olmuş. Böyle bir konuyu kocanın duyacağını tahmin etmeliydin.

Kaynananın eski gelininden sürekli bahsetmesi tam bir iğrençlik. Madem o kadar iyi, harika biriydi boşanmaya engel olsalardı? O kadının tek derdi ne biliyor musun? Sadece seni gıcık etmek.

Üstelik eski gelininin bu kadar lafını yapan kişi, eminim şimdiden senin arkandan da konuşuyordur.

Sanırım köprüden önce son çıkış anne olayım diye yapılmış bir evlilik

Ama strese gerek yoktu başka birini bulurdunuz bence kısmet olan olmuş

Eşine dersin ki
Benim gibi bir salak bulmuşsun (mezaci yazıyorum alınmayın)3 çocuklu senle evlendim çocuklarına annelik yapıyorum.Ayağını denk al bundan sonra ne ananı ne kızdardeşini ne seni gözüm görür alır bebeğimi çeker giderim yeter artık.Hepinizi biraz gözlemleyeceğim baktım olmuyor gideceğim deseniz....Ayrıca bu geri zekâlı kadına neden kes sesini ne anlatıyorsun eski gelinizi bana kafayı mı yedin aklından zorun mu var senin diyemedin mi.O kadının neden ayrıldığını şimdi çok iyi anladım diyeceksin.Susma ...ben kv olarak çok kızdım ne densiz insanlar böyle bunlar..

Neden bu kadar silik bir tipsiniz, biraz özgüvenli olsanız, hakkınız savunsanız, sesiniz çıksa bu kadar üzerinize gelemezler.

Kayinvalidenin bu kafada olmasini ona bagladim.
O zaman cidden agir hasarli gitme bence

Belki ben silik bir tipimdir bilmiyorum, 2 aydır görüşmüyorum benim yapabileceğim en büyük şey bu görüşmemek, zaten konuyu da bu gorusmeme durumunu yaşayan insanlar var mı ve sorun yaşadılar mi acaba diye açtım, inanın bir kez olsun şahit olsaydınız asla hak savunmayla ses çıkarmakla baş edilebilecek insanlar olmadığını anladınız kendinizi de yırtsanız sonuç kavga gürültü çünkü kadının normal konuşması bile kavga eder gibi, hep bir kaos ortamı asla bitmeyen aile sorunları, eşine sinirlendiği zaman adamın ilaçlarını kullanmasına izin vermeyen, arabasının anahtarına el koyan bir kadın, maalesef bu bir tek benim başıma gelen bir durum da değil bu ülkede bu coğrafyada bol miktarda oğlunu kocası yerine koyan bir çok kayinvalide var, biz bunu anladigimizda artık iş işten coktan geçmiş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…