- 6 Mart 2024
- 5.185
- 7.139
- 118
- Konu Sahibi littlecheetah
-
Tamamda siz sesinizi yükseltseniz işe yarayacak mı bilmiyorsunuz ki hiç denemediniz. Belki anladıkları dil bu.Belki ben silik bir tipimdir bilmiyorum, 2 aydır görüşmüyorum benim yapabileceğim en büyük şey bu görüşmemek, zaten konuyu da bu gorusmeme durumunu yaşayan insanlar var mı ve sorun yaşadılar mi acaba diye açtım, inanın bir kez olsun şahit olsaydınız asla hak savunmayla ses çıkarmakla baş edilebilecek insanlar olmadığını anladınız kendinizi de yırtsanız sonuç kavga gürültü çünkü kadının normal konuşması bile kavga eder gibi, hep bir kaos ortamı asla bitmeyen aile sorunları, eşine sinirlendiği zaman adamın ilaçlarını kullanmasına izin vermeyen, arabasının anahtarına el koyan bir kadın, maalesef bu bir tek benim başıma gelen bir durum da değil bu ülkede bu coğrafyada bol miktarda oğlunu kocası yerine koyan bir çok kayinvalide var, biz bunu anladigimizda artık iş işten coktan geçmiş oluyo
Çocuklar eski este kalıyor aslında ama sürekli babaannelerinde, o da diyorki ben geldiklerinde ugrasamiyorum anneleri de gelsin bayramlarda falan yanlarında aynı ortamda hepimiz nasıl olucaz bilmiyorum, ayrıca diğer oğlu da ilk eşinden ayrıldı hatta ikinci eşinden de ayrıldı, bu kadarını bilmiyordum, eşim çok iyi bir insan ve seviyorum eşimi, mantık olarak bakacak olursak ever 3 çocuklu bir adamla evlenme kararını nasıl aldım ben de bilmiyorum sanki dilim bağlandı bir anda oldu 3 ay içinde evlendim, daha önce birisi dese evelenir misin asla derdim hatta hakaret sayardım bu soruyu kendime ama oldu
Kaç yaşında 3 çocuk? Hepsi erkekmiHayır ben tanıdığımda 5 yıl olmuş boşanalı, önceki eşi de iyi bir kadın aslında yani çok tanımıyorum ama etrafta hep öyle duydum çok iyi çocuklar yetiştirmiş bana da çok saygılılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?