- 2 Temmuz 2018
- 211
- 88
- 31
-
- Konu Sahibi Olderveolur000
Uzak durun gerek yok sizi sevmeyen konuştuğunuzu bile dinlemeyecek kadar saygı duymayan birine yakın olmanın ararsa ararsınız aramazsa umrunda olmasın siz zaten alir olmuşsunuz birbirinize yetersiniz bu zihniyet degişmez çünkü aynısı babannemden gördük babamı sırf ikizi kilolu babam zayıf bu ölür diye amcasına evlatlık olarak vermişler amcasının çocugu olmuyor diye ve babaannem ne babamı ne bizi hiç sevmedi aynı şekilde halamı da sizinle durum aynıydı yani bir kızı bir oglu herşeyi diger kızı ve oglu sokak köpegi muamelesi görüyorduk amcam ne yaparsa yapsın iyi olandı babaannemin parasını yer hasta oldugunda babama gelir annen hasta derdi sanki kendi annesi degil gibi yine de hep yardım eden babam kötü oldu amcam iyi oldu degişmiyor yani kendinizi yıpratmakla kalırsınız afedersin babaannem yataga düştü altından aldılar annem yardım ederken anneme bastonla vururdu yanına yaklaştırmazdı diger amcamın karısı da beddua kötü söz ede ede işini yapar ama yine o olurdu bu işler böyle çabalamayın boşuna agzınızla kuş tutsanız degişmez o durumSelamünaleyküm hanımlar akıl akıldan üstündür derler size birşey danışmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Kayinvalidem çocuklarını ayırıyor ve bunu açık açık söylüyor. 2oglu 2 kızı var bir oğlu ve bir kızı onun için çok değerli benim eşim değerli olmayan tarafta. Torunlarını dahi ayırıyor. Bir görümcemin çocuklarını şımartıyor digerinin cocuklarini yanina bile yaklaştırmiyor. Sevdigi kızıyla sevmediği kızını çekiştiriyor Eşim birşey istesin ona degil kaynima yapılıyor. Biz görev nedeniyle iki saatlik bir mesafedeyiz diye o yanında diye yapıyorlar. Eşim konussun dinlemiyorlar bile çok zor bir durumkaynim bekar evlenince o ve eşi her yönden üstün tutulacak bu çok belli benim ve esimin tavrı nasıl olmalı
Teşekkür ederim yorumunuz için hayır hepsi öz evlatlarıKayınvalidenizin sevmediği 2 çocuğu kayınpederinizin ilk evliliğinden olabilir mi acaba?
Yapacak bir şeyi yok eşinizin. Napabilir ki..Zorla beni sevin mi dicek..Araya mesafe koyun, kendi çekirdek ailenize odaklanın.
Aynı durumlar 3 senedir böyleler degiseceklerini sanmıyorum ama aileden ilisigi kesmek te büyük günah bizimde imtihanimiz bu demekkiUzak durun gerek yok sizi sevmeyen konuştuğunuzu bile dinlemeyecek kadar saygı duymayan birine yakın olmanın ararsa ararsınız aramazsa umrunda olmasın siz zaten alir olmuşsunuz birbirinize yetersiniz bu zihniyet degişmez çünkü aynısı babannemden gördük babamı sırf ikizi kilolu babam zayıf bu ölür diye amcasına evlatlık olarak vermişler amcasının çocugu olmuyor diye ve babaannem ne babamı ne bizi hiç sevmedi aynı şekilde halamı da sizinle durum aynıydı yani bir kızı bir oglu herşeyi diger kızı ve oglu sokak köpegi muamelesi görüyorduk amcam ne yaparsa yapsın iyi olandı babaannemin parasını yer hasta oldugunda babama gelir annen hasta derdi sanki kendi annesi degil gibi yine de hep yardım eden babam kötü oldu amcam iyi oldu degişmiyor yani kendinizi yıpratmakla kalırsınız afedersin babaannem yataga düştü altından aldılar annem yardım ederken anneme bastonla vururdu yanına yaklaştırmazdı diger amcamın karısı da beddua kötü söz ede ede işini yapar ama yine o olurdu bu işler böyle çabalamayın boşuna agzınızla kuş tutsanız degişmez o durum
Şimdi şöyle arada arayıp sorarsınız Bi sıkıntı olursa yardımına koşarsınız ama öyle bizi sevmiyorlar ayırıyorlar diye düşünmeyin alışın buna kabul edin babamda öyle yapardı Bi yardım lazım olunca giderdi evlatlık görevi sonuçta sizde öyle olun ama normal zamanda hayatınıza müdahil olup bu meselenin canınızı sıkmasına izin vermeyinAynı durumlar 3 senedir böyleler degiseceklerini sanmıyorum ama aileden ilisigi kesmek te büyük günah bizimde imtihanimiz bu demekki
Bize göre aileyle anneyle ilişiği kesmek büyük günahtır. Veysel Karani nin hayatını okumanızı öneririm. Onun için arada kalmak çok zor bir durum. Dua ederseniz sevinirimNeden cok zorbı durum anlamadım.
Gorusmezsınız olur biter.
Evet buda tuhaf bir durum sevilen görümcem sürekli övülmek istiyor sürekli en iyi olmak istiyor sizin için demiyorum ama ailesine tapıyor sankiBenimkiler de bizi tutan taraf ama bu daha kötü bence en azından sizden bir şey beklenmez sevilen taraftan beklenir
Bana gore, benı ınsan yerine koymayan kısılerle ılıskımı kesmek dogru olan.Bize göre aileyle anneyle ilişiği kesmek büyük günahtır. Veysel Karani nin hayatını okumanızı öneririm. Onun için arada kalmak çok zor bir durum. Dua ederseniz sevinirim
Aleyküm selam öncelikle.kaynim bekar evlenince o ve eşi her yönden üstün tutulacak bu çok belli benim ve
Olsun biz yine de dua edelim.Bana gore, benı ınsan yerine koymayan kısılerle ılıskımı kesmek dogru olan.
Anne babayla ılıskıyı kesmek gunahsa kendi dogurdugunu otelemekte gunah.
Kısas severım ben, bu huyumunda degısmesını istemiyorum.