- 2 Temmuz 2018
- 211
- 88
- 31
- Konu Sahibi Olderveolur000
Kızını kızına oğlunu oğluna düşüren insandan bahsediyoruz.Aleyküm selam öncelikle.
Ortada olmayan elti için kaygılanmak
Bilemedim
Düşüncen bana hiç normal gelmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızını kızına oğlunu oğluna düşüren insandan bahsediyoruz.Aleyküm selam öncelikle.
Ortada olmayan elti için kaygılanmak
Bilemedim
Düşüncen bana hiç normal gelmedi.
Eşim küçük düşürülüyor bir çocuk gibi küçüklükten beri böyle yapmış kayinvaldem oda beni sevsinler diye birşey diyemiyor soguk duruyor sadece ve onun üzülmesine dayanamıyorum bunun için zor bir durumNesi zor durum bunun, size bir zararı mı var?
Kaynım evlenince karısı benden üstün olacak kısmıyla bagdastiramadim yalniz.Kızını kızına oğlunu oğluna düşüren insandan bahsediyoruz.
Selamünaleyküm hanımlar akıl akıldan üstündür derler size birşey danışmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Kayinvalidem çocuklarını ayırıyor ve bunu açık açık söylüyor. 2oglu 2 kızı var bir oğlu ve bir kızı onun için çok değerli benim eşim değerli olmayan tarafta. Torunlarını dahi ayırıyor. Bir görümcemin çocuklarını şımartıyor digerinin cocuklarini yanina bile yaklaştırmiyor. Sevdigi kızıyla sevmediği kızını çekiştiriyor Eşim birşey istesin ona degil kaynima yapılıyor. Biz görev nedeniyle iki saatlik bir mesafedeyiz diye o yanında diye yapıyorlar. Eşim konussun dinlemiyorlar bile çok zor bir durum kaynim bekar evlenince o ve eşi her yönden üstün tutulacak bu çok belli benim ve esimin tavrı nasıl olmalı
Bana gore, benı ınsan yerine koymayan kısılerle ılıskımı kesmek dogru olan.
Anne babayla ılıskıyı kesmek gunahsa kendi dogurdugunu otelemekte gunah.
Kısas severım ben, bu huyumunda degısmesını istemiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz içinKadin kendi menfaati için çocuklarının birbirine düşmesini bile göze almış. Sizce yapılacak belli değil mi? Uzak duracaksıniz. Esiniz üzülüyorsa bunu göz önünde bulundursun: annesi çocuklarını birey olarak değilde, kendi uzantısı ve işine yarayacak kişiler olarak görüyor. Yarın esiniz ona bakacak duruma gelsin bakın nasıl hemen sizede aynı diğerlerine davrandığı gibi davranıyor. Uzak durun. Esiniz annesinin böyle olmasını ne kadar çabuk anlasa o kadar sağlıklı üstesinden gelir
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Evet eşiniz için üzücü bir durum ama dünyanın sonu değil. İlişkileriniz mesafeli olur ne güzel.Eşim küçük düşürülüyor bir çocuk gibi küçüklükten beri böyle yapmış kayinvaldem oda beni sevsinler diye birşey diyemiyor soguk duruyor sadece ve onun üzülmesine dayanamıyorum bunun için zor bir durum
Ah o kadar haklısınız ki bende bu kafadayım çok şükür kendimi seviyorum ama işte kadın evlatlarını öyle bir yetiştirmiş ki ikisini sevmis ikisini ötelemis sevilmeyenlerde sevgi dilencisi olup çıkmış diğer görümcem de öyle ağızlarına geldiklerini söylerler o gene de sevilmeye çalışır eksik kalmış çünkübu zihniyette olan insanlarla bir aile iliskisi kursan ne kurmasan ne, anne baba desen o evladim dese ne demese ne..
ben olsam uzak dururum. resmi vazifelerimi yerine getiririm kocam da oyle.. ister onlari sevsinler ister tum mallarini biraksinlar.. ilgi sevgi dilenciligi mi yapacagim onlara? o bana kiymet vermese ben kiymetsiz miyim?
cok uzucu.. ama yapacak bir sey yok. kendi anne babalari kendileri bilirler.. sizin anne babaniz boyle yapiyor olsa farkli tavsiye verirdik.. bence arada mesafe oldugu icin sanslisiniz. soyle bir dezavantaj var.. diyelim cok yaslandilar hastalandilar.. sirayla bakilacak veya bakiciya para toplanacak aralarinda.. esit evlatsiniz muamelesi gorursunuz o zaman senin de annen sen de al bak 2 ay 3 ay veya para cikar derler. kimse demez annem babam bunlari ayirirdi cok sevmezdi bakmasi gerekn biziz onlar diskapida kaldilar vs.Ah o kadar haklısınız ki bende bu kafadayım çok şükür kendimi seviyorum ama işte kadın evlatlarını öyle bir yetiştirmiş ki ikisini sevmis ikisini ötelemis sevilmeyenlerde sevgi dilencisi olup çıkmış diğer görümcem de öyle ağızlarına geldiklerini söylerler o gene de sevilmeye çalışır eksik kalmış çünkü
Siz de böyle bir insan için Veysel Karani örneğini veriyorsunuz.Kızını kızına oğlunu oğluna düşüren insandan bahsediyoruz.
Cogu ailede oledir benim esimde kalabalik kardeş her ihtiyaclarini biz aliriz ama hep diger cocuklardan bahseder ki. Gecen hafta anne babasi ile kalan kardesine covid 19 pozitif cikti. Buyuk abla elinde iki kilo meyve ile gitmis benim esimi aradılar anneme hic bisi almamisiniz acliktan olcek bilmemne. Kaynanayi aradik oda kizim sagolsun meyvemiz bitmisti gelirken aldi dedi. Biz herhafta duzenli olarak alisverisini yapariz ama bi kere bile anmaz ki bugün onlara bayram alisverisi istediler diye gönlü olsun diye a dan z ye herseyini aldik kendi evime bile almadim. Gene diger cocuklarini tutar hele en büyüksenjz hic umursamazlarSelamünaleyküm hanımlar akıl akıldan üstündür derler size birşey danışmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Kayinvalidem çocuklarını ayırıyor ve bunu açık açık söylüyor. 2oglu 2 kızı var bir oğlu ve bir kızı onun için çok değerli benim eşim değerli olmayan tarafta. Torunlarını dahi ayırıyor. Bir görümcemin çocuklarını şımartıyor digerinin cocuklarini yanina bile yaklaştırmiyor. Sevdigi kızıyla sevmediği kızını çekiştiriyor Eşim birşey istesin ona degil kaynima yapılıyor. Biz görev nedeniyle iki saatlik bir mesafedeyiz diye o yanında diye yapıyorlar. Eşim konussun dinlemiyorlar bile çok zor bir durum kaynim bekar evlenince o ve eşi her yönden üstün tutulacak bu çok belli benim ve esimin tavrı nasıl olmalı
Benim kvde de böyle.Kahretsin kii en değerli oglu eşim.Bir gün esim ve kaynım işten gelecekti.Kv hemen ay x im açtır diye mutfağa koştu yanina gittim diğer oğlunda aç gelecek hem ben esime hazırlarım diğerine sen hazırla dedim.Valla bazen diğer oğluna yemek bile ayırmaz gözümle gördümSelamünaleyküm hanımlar akıl akıldan üstündür derler size birşey danışmak istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Kayinvalidem çocuklarını ayırıyor ve bunu açık açık söylüyor. 2oglu 2 kızı var bir oğlu ve bir kızı onun için çok değerli benim eşim değerli olmayan tarafta. Torunlarını dahi ayırıyor. Bir görümcemin çocuklarını şımartıyor digerinin cocuklarini yanina bile yaklaştırmiyor. Sevdigi kızıyla sevmediği kızını çekiştiriyor Eşim birşey istesin ona degil kaynima yapılıyor. Biz görev nedeniyle iki saatlik bir mesafedeyiz diye o yanında diye yapıyorlar. Eşim konussun dinlemiyorlar bile çok zor bir durum kaynim bekar evlenince o ve eşi her yönden üstün tutulacak bu çok belli benim ve esimin tavrı nasıl olmalı
Hani dini yönden konuşuyoruz madem Peygamber efendimizin şu sözünü hatırlatmak isterim "Sizi üzen insanlardan uzak durun."Bize göre aileyle anneyle ilişiği kesmek büyük günahtır. Veysel Karani nin hayatını okumanızı öneririm. Onun için arada kalmak çok zor bir durum. Dua ederseniz sevinirim