Kayınvalidem evime nişanlımın tek kişilik yatağını koymak istiyor

1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki
Kendisi gelip yatacaktır ayağına yer yapıyor sakın izin verme

1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki
Misafir yatağı gibi düşünüp masraf etmeyin diye dedi belki de? yani yatak sonuçta, aşşırı eski değilse, kötü görünmüyorsa ve gerekli alan da varsa ne zararı olacak ki?

Şimid böyle diyorsunuz ama kalacak misafir geldiğinde çok iyi olacak o yatak. Ben yalnız yaşıyorum ve annemlerin odasında iki tane tek kişilik yatak var, kalmaya gelen arkadaşlarım, akrabalarım olduğunda o kadar pratik oluyor ki anlatamam. Koyacak yeriniz varsa havada kapın bu teklifi.

Şimid böyle diyorsunuz ama kalacak misafir geldiğinde çok iyi olacak o yatak. Ben yalnız yaşıyorum ve annemlerin odasında iki tane tek kişilik yatak var, kalmaya gelen arkadaşlarım, akrabalarım olduğunda o kadar pratik oluyor ki anlatamam. Koyacak yeriniz varsa havada kapın bu teklifi.
Ev 2 oda yerim yok zorla sıkıştırmaya çalışıyorlar

Bir de şunu ekleyeyim, fazlalık olarak yepyeni iki tek kişilik yatağım da var, streç folyoyla hem kasayı hem yatağı kaplayıp kenara kaldırdım. yatak bu yani her şekilde lazım olabilir. Sizde böyle bir teklif sunun koyacak yeriniz varsa. Ben kilere koydum.

Bir de şunu ekleyeyim, fazlalık olarak yepyeni iki tek kişilik yatağım da var, streç folyoyla hem kasayı hem yatağı kaplayıp kenara kaldırdım. yatak bu yani her şekilde lazım olabilir. Sizde böyle bir teklif sunun koyacak yeriniz varsa. Ben kilere koydum.
Şuan için değil evim küçük çocukda 2 yıl düşünmüyoruz kendimiz zor sığıyoruz

Abartiyorsunuz. Benim bir cok esyam esimin bekar evinden geldi. Eskiyenleri zamanla degistirdim. Tek kisilik yatak evde yer varsa kullanisli bir sey. Misafir gelince kullanilir. Ne var alti ustu yatak.

Acik acik söyleyeceksiniz iste bunda ne var ki, ya birine verin ya da kirip sobada yakin ama evimizde istemiyoruz diyeceksiniz.
Ya ben vallahi anlamiyorum, arkadasim neden istemediginiz seyleri söyleyemiyorsunuz?
Bu kadar mi ozguvensiz yetistirdi aileleriniz sizi?
Ben söylüyorum ama etrafımdaki eski kafalı insanlar (kendi ailem bile) kaynananın verdiğini almak zorundasın diyorlar. Allahtan nişanlım beni çok koruyor istemediğim bir şeyi ailesine karşı beni savunuyor

X