Kayınvalidem evime nişanlımın tek kişilik yatağını koymak istiyor

Benimki de ben evlenirken eşimin eski salon takımını, çalışma odamıza tıkıştırmak istemişti. Assslllaaaa istemiyorum dedim, olacak iş değildi çünkü, bir odayı sırf o eşyalar için depo gibi yapacaktık. Siz de nişanlınıza söyleyeceksiniz. Haaa benimki eskileri biriktirmeyi pek sever, eşimin bekar evindeki bi sürü havluyu da bunlar çok güzel kullanırsınız diye diye beynimi yemişti. Evlendikten sonraki ilk yazlığa gidişimde bütün o havluları toplayıp anne bu havlular çok güzel biz buraya geldiğimizde kullanırız diye getirdim dedim.
Vallahi çok güldüm sondaki yazdığına helal olsun🤣

İşte bizimkilerin içinde sefillik duygusu yatıyor anlamıyorlar😅
Kvler oğlu evlenince evde ki fazlalığı gönderme yeri olarak görüyorlar ex kv de böyleydi. 3 tane kızına kakalayamamış bana sırıdı ne kadar iğrenç danteli varsa. İstemiyorum diyince de beğenmemş terslemiş oluyorsun. Kızları git anne şurdan ben asla kullanmam diyince sıkıntı yok ama gelinin ne haddine öyle demek

Kvler oğlu evlenince evde ki fazlalığı gönderme yeri olarak görüyorlar ex kv de böyleydi. 3 tane kızına kakalayamamış bana sırıdı ne kadar iğrenç danteli varsa. İstemiyorum diyince de beğenmemş terslemiş oluyorsun. Kızları git anne şurdan ben asla kullanmam diyince sıkıntı yok ama gelinin ne haddine öyle demek
Banada eski kaşık çatallarını verdi zorla bunları günlük kullanın ben hiç kullanmadım dedi

1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki
Bos oda varsa tek kişilik yatak iyi olur. Ben hatta bir dolap ve masa da koydum misafirim olursa oraya alıyorum hos oluyor

Yeriniz yoksa anlıyorum ama diğer türlü evime eski şey sokmam kafası saçmalık. Eşim kitaplığını ben yatağımı getirdim misafire çok güzel oda oldu. Gücümüz buna yetiyordu bunu yaptık ileride düzelince durumlar daha iyisini alırız dedik.
Niye sacma olsun ki ,onun evi onun karari .sen alir kullanirsin o ,kullanilmis seyi kullanmak istemez.bir sey size uymayinca sacma diye yaftalamaniza gerek yok herkesin kendine gore dogrularinolabilir

Yakın oturmuyorsanız kendine yer yapıyor gelince rahat rahat kalabilmek için.
Aynı binada yada yakın iseniz kendine yer açmaya çalışıyor 😂

1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki
Ne sebeple getirecekmiş

X