- 26 Mayıs 2023
- 26
- -1
- 28
- Konu Sahibi sorupitircigi
Başına buyruk hareket ediyorlar yineO zaman sorun ne??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başına buyruk hareket ediyorlar yineO zaman sorun ne??
Vallahi çok güldüm sondaki yazdığına helal olsunBenimki de ben evlenirken eşimin eski salon takımını, çalışma odamıza tıkıştırmak istemişti. Assslllaaaa istemiyorum dedim, olacak iş değildi çünkü, bir odayı sırf o eşyalar için depo gibi yapacaktık. Siz de nişanlınıza söyleyeceksiniz. Haaa benimki eskileri biriktirmeyi pek sever, eşimin bekar evindeki bi sürü havluyu da bunlar çok güzel kullanırsınız diye diye beynimi yemişti. Evlendikten sonraki ilk yazlığa gidişimde bütün o havluları toplayıp anne bu havlular çok güzel biz buraya geldiğimizde kullanırız diye getirdim dedim.
Çok acımasızsın kız ay hahaSonra aliriz de fotosunu cek 2.el sat teslim edecegin zaman gidip ordan al elde ettigin parayla mangal duzenle kvyi de cagir yiyin yatagi sorarsa mangal yapip yedik ya dersin
İşte bizimkilerin içinde sefillik duygusu yatıyor anlamıyorlarBunu takıntısı olmayan anlayamaz bence.
Bende senin gibiyim sıfır cillop gibi ev dizdiysem 2. El bişey olmayacak. Gıpgıcır taptaze de olsa olmaz. Gece uykum kaçar
Bende bundan korkuyorum işte o yüzden sıcak bakmıyorumKadın gelirken yatağını da getiriyor daha ne yapsın
Kvler oğlu evlenince evde ki fazlalığı gönderme yeri olarak görüyorlar ex kv de böyleydi. 3 tane kızına kakalayamamış bana sırıdı ne kadar iğrenç danteli varsa. İstemiyorum diyince de beğenmemş terslemiş oluyorsun. Kızları git anne şurdan ben asla kullanmam diyince sıkıntı yok ama gelinin ne haddine öyle demekİşte bizimkilerin içinde sefillik duygusu yatıyor anlamıyorlar
Banada eski kaşık çatallarını verdi zorla bunları günlük kullanın ben hiç kullanmadım dediKvler oğlu evlenince evde ki fazlalığı gönderme yeri olarak görüyorlar ex kv de böyleydi. 3 tane kızına kakalayamamış bana sırıdı ne kadar iğrenç danteli varsa. İstemiyorum diyince de beğenmemş terslemiş oluyorsun. Kızları git anne şurdan ben asla kullanmam diyince sıkıntı yok ama gelinin ne haddine öyle demek
Yok muydu günlük kullanmaya çatal kaşık ?Banada eski kaşık çatallarını verdi zorla bunları günlük kullanın ben hiç kullanmadım dedi
Eskici 250 tl verdi kisa günün kârı demiştim ahahah bazen hayir demeyip kullanmak lazimO kalebodurlu sehpalar çok sağlam yalnız. 20 yıldır kullanan var; hâlâ sağlam.
Ahahha benimki beni yıkamıştı vallahi öpüp koklamak nedir canim annem benim yikar beniğğBu öpüp koklayan kaynanada yeni çıktı herhalde.
Bos oda varsa tek kişilik yatak iyi olur. Ben hatta bir dolap ve masa da koydum misafirim olursa oraya alıyorum hos oluyor1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki
Niye sacma olsun ki ,onun evi onun karari .sen alir kullanirsin o ,kullanilmis seyi kullanmak istemez.bir sey size uymayinca sacma diye yaftalamaniza gerek yok herkesin kendine gore dogrularinolabilirYeriniz yoksa anlıyorum ama diğer türlü evime eski şey sokmam kafası saçmalık. Eşim kitaplığını ben yatağımı getirdim misafire çok güzel oda oldu. Gücümüz buna yetiyordu bunu yaptık ileride düzelince durumlar daha iyisini alırız dedik.
Yani diyorum ki yılanın başını küçükken ez...Ahahah çıkar acısını tatlım madem eminim üste de çıkarsın ohhh olsun
“Bana göre” saçmaNiye sacma olsun ki ,onun evi onun karari .sen alir kullanirsin o ,kullanilmis seyi kullanmak istemez.bir sey size uymayinca sacma diye yaftalamaniza gerek yok herkesin kendine gore dogrularinolabilir
Aynı mahalledeyiz dolmuşlar 5 dk falanYakın oturmuyorsanız kendine yer yapıyor gelince rahat rahat kalabilmek için.
Aynı binada yada yakın iseniz kendine yer açmaya çalışıyor
Umarım yakın oturduğuna pişman olmazsın.Aynı mahalledeyiz dolmuşlar 5 dk falan
Ne sebeple getirecekmiş1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki
Yatak yeni diyor zor imkanlarla aldık diyor onların evide küçük 2 odalı bize vermek istiyor 2 yataktan biriniNe sebeple getirecekmiş
Bende korkuyorumUmarım yakın oturduğuna pişman olmazsın.
Huzurunuzu kaçırmaz.
Yakın olsak evliliğim 1 yıl sürmezdi benim.