Kayınvalidem evime nişanlımın tek kişilik yatağını koymak istiyor

Oha yok artık bizimki yeni olduğu için boşa gitmesin diyor
Ee dursun kaynananin evinde. Ona misafir gelmeyecek mi. Bunca zaman evinde sigdigina göre hala kalabilir. Hem siz misafirliğe yatılı gittiginizde yatak lazim olduğunda kullanır. Öyle deyin. Yerinde kalsın biz gelince burda yatarız diyin. Benim gençken kullandığım yatak hala annemlerde duruyor. Kaliteliydi. Hala duruyor yatılı giden kalıyor

Benimki de bana kalebodurlu nuhnebiden kalma sehpasını kakalamışti kendisine yenisini aldıgi için sonra eskiciye sattım 😃 Tek kisilik yatak cok mantıklı yalnız misafir gelince yatar ileride cocuğunuz olur o yatar.Kayinvalidem gecen gün aradi dedi esimin bekarken yattıgı bazayi vermek istiyormuş cocuk yatar diye öbürkü bazayı da görümceme verecekmis cocugu için aslinda ben yenisini alacaktım kızıma ama az kullanılmıs nasil olsa neden olmasın dedim alıp geldik.Ben ki kaynanamı sevmem nasilsın dese Allah Allah neden sordu derim aram kötüdür bu teklif gayet hosuma gitti bence hayır demeyin lazım olabilir cidden.Ama tabii niyeti size cöreklenmekse bilemiyorum

O kalebodurlu sehpalar çok sağlam yalnız. 20 yıldır kullanan var; hâlâ sağlam. 😂

Şimdi şöyle ki, ben evlenince eşimin yatağını getirmiştik çünkü ev 2 oda bir salondu ve koltuklarım yatmaya pek uygun değildi. Misafir gelince yatırırım diye seve seve kabul ettim. Ama buradaki fark sizin istemiyor olmanız. Benim yerim vardı ama sizin zaten yer de yokmuş. Dayatma dediğimiz şey böyle masumca başlar. Yatağı alıverin ❤️ ne olacak ki ❤️... Sonra şunu da böyle yapın'lar, bu mutlaka böyle olacak'lar... Nişanlınıza da yansıtın bi zahmet. Ben 13 senelik evliyim, hala nişanlıyken bazı konularda neden olay çıkarmadım onun zararını yaşıyorum hala. Bak bu akşam eşimle kavga edicem mesela, ailesinin benzer hadsizliği yüzünden. Çayımı bitireyim göstericem ona 😎 O da tedirginlikle beni bekliyor ne yaptığı hakkında bir fikri yok çünkü :KK70:

Nişanlıma yansıtmıyorum salak gibi. Ortalığı karıştıran gelin moduna girmek istemiyorum evlenmeyi bekliyorum tepkimi koymak için kaynanam bana karşı çok iyi öpüyor kokluyor vs o yüzden olay çıkaramıyorum
Bu öpüp koklayan kaynanada yeni çıktı herhalde.🤢

Şimdi şöyle ki, ben evlenince eşimin yatağını getirmiştik çünkü ev 2 oda bir salondu ve koltuklarım yatmaya pek uygun değildi. Misafir gelince yatırırım diye seve seve kabul ettim. Ama buradaki fark sizin istemiyor olmanız. Benim yerim vardı ama sizin zaten yer de yokmuş. Dayatma dediğimiz şey böyle masumca başlar. Yatağı alıverin ❤️ ne olacak ki ❤️... Sonra şunu da böyle yapın'lar, bu mutlaka böyle olacak'lar... Nişanlınıza da yansıtın bi zahmet. Ben 13 senelik evliyim, hala nişanlıyken bazı konularda neden olay çıkarmadım onun zararını yaşıyorum hala. Bak bu akşam eşimle kavga edicem mesela, ailesinin benzer hadsizliği yüzünden. Çayımı bitireyim göstericem ona 😎 O da tedirginlikle beni bekliyor ne yaptığı hakkında bir fikri yok çünkü :KK70:
Ahahah çıkar acısını tatlım madem eminim üste de çıkarsın ohhh olsun😍

Ben kendi çeyizimle bekar yatağımı getirmiştim daha doğrusu babam koymuştu evine tek misafir gelir onu yatırırsın ayrı oda olur hem belki alışma sürecinde de yardımcı olur demişti belki kötü niyetli değildir :)

1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki
Köy odaya yarın bir gün misafir gelir açarsın kapısını tertemiz ne olacak bi baza olmuş 5 6 bin

1 ay sonra düğünümüz olacak çeyizim bu hafta evimize gidiyor ama her şeyim yeni ve eski bir parça istemiyorum kendimi değişik hissettim o yatağın evime gelmesini istemiyorum abartıyormuyum acaba? Ben niye baba evindeki yatağımı götürmüyorum gerek yokki

Evlenirken eşim de ben de ayrı ayrı 1+1 evlerde yaşıyorduk. Eşyalarımız spotçulardan alınmış bekar evi mobilyalarıydı. 8 yıldır evliyim evimde hala o evden eşyalar var tv yatak gardrop, sehpa kitaplık çocuğumun gardrobu benim bekar evimden gelme. İkimiz de iyi konumlarda çalışan insanlarız. İyi bir muhitte oturuyoruz. İstesem en güzellerini alırım ama İsraf yapmadığım için gayet mutluyum. Eşyalarımı da seviyorum.
Tabi herkesin kendi tercihi de biraz abartmışsınız.

Benimki de ben evlenirken eşimin eski salon takımını, çalışma odamıza tıkıştırmak istemişti. Assslllaaaa istemiyorum dedim, olacak iş değildi çünkü, bir odayı sırf o eşyalar için depo gibi yapacaktık. Siz de nişanlınıza söyleyeceksiniz. Haaa benimki eskileri biriktirmeyi pek sever, eşimin bekar evindeki bi sürü havluyu da bunlar çok güzel kullanırsınız diye diye beynimi yemişti. Evlendikten sonraki ilk yazlığa gidişimde bütün o havluları toplayıp anne bu havlular çok güzel biz buraya geldiğimizde kullanırız diye getirdim dedim.

Bunu takıntısı olmayan anlayamaz bence.
Bende senin gibiyim sıfır cillop gibi ev dizdiysem 2. El bişey olmayacak. Gıpgıcır taptaze de olsa olmaz. Gece uykum kaçar

Her türlü saçma, zaten beraber yatacaksınız, niye getiriyor ki adamın bekarlık yatağını?

Oyle deme kız size geldiğinde aranızda yayamayacagi için oğlusunun yatağıyla kendine oda yapmak istiyor işte bı oda benim mesajı vermiş 😁

Ben söylüyorum ama etrafımdaki eski kafalı insanlar (kendi ailem bile) kaynananın verdiğini almak zorundasın diyorlar. Allahtan nişanlım beni çok koruyor istemediğim bir şeyi ailesine karşı beni savunuyor
Açıkca istemiyorum de , şimdiden sözün geçsin yoksa basin cok ağrır bu kv ile...

Benimki de ben evlenirken eşimin eski salon takımını, çalışma odamıza tıkıştırmak istemişti. Assslllaaaa istemiyorum dedim, olacak iş değildi çünkü, bir odayı sırf o eşyalar için depo gibi yapacaktık. Siz de nişanlınıza söyleyeceksiniz. Haaa benimki eskileri biriktirmeyi pek sever, eşimin bekar evindeki bi sürü havluyu da bunlar çok güzel kullanırsınız diye diye beynimi yemişti. Evlendikten sonraki ilk yazlığa gidişimde bütün o havluları toplayıp anne bu havlular çok güzel biz buraya geldiğimizde kullanırız diye getirdim dedim.

X