Merhabalar,
7 senelik evliyim 4 yaşında bir çocuğum var.
Sözlülükten beri yaşanan kayınvalide, görümce sorunundan bir türlü kendimi kurtaramadım.
Her zaman beni haklı bulan, ailesinin ne deli ne kötü kalpli olduğunu herkese neler neler yaptığını ve dikkat etmemi söyleyen eşim asıl sorunum.
kayınvalidem sürekli emrivakiler ile bana köle muamelesi yapmaya çalışan insan. Dini inanılmaz kullanıyor.
Görümcem ise korkunç bir iki yüzlü. Şöyle ki herkese melek gibi davranır davrandığı kişi arkasını döndüğü an hemen kötüler. Veee kardeşini inanılmaz kıskanıyor benden en başından beri tek tek yaptıklarını buraya yazsam inanın ömrünüzden dakikaları çalmış olurum.
Şöyle diyeyim, evlenme teklifi aldığım gün bana hadi yine iyisin yüzüğü kapmışsın sinsirella demişti
Ben bunlardan uzak durmaya çalıştıkça asla başarılı olamadım. Sebebi ise eşim.
Ailesi kötü davrandıkça bize eşimin onlara karşı düşkünlüğü olduğunu anladım. Hatta inanılmaz bağımlıymış meğerse ve benden bunu saklamış.
Bu insanlar ne çocuk, ne iş, ne de başka bir alanda bana tek yardımı dokunmamıştır. Aynı semtte oturuyoruz uzak kalmaya çalışıyorum.
Geçen gün eşim otururken annemlerle görüşmek istemiyorsun beni tek gönderiyorsun anneme bir şey olursa sana olan sevgim azalır diye korkuyorum dedi.
O günden sonra inanılmaz derecede eşimden soğudum. Bildiğiniz bana yabancı biri giib geliyor midem bulanıyor. Severek evlendik ama şuan gözümde adaletsiz bir insan.. ailesinin yaptığını bir şekilde sineye çekiyordum mesafeli durmaya çalışarak.
Ancak eşimin söylediği şeye karşı asla kayıtsız kalamıyorum. Sözümü, nişanımı, düğünümü, çocuk doğurduğum gün ve sonrasını, başım dertte olduğu her anları bana zehir eden annesi ve ailesine az gidersem ya da gitmezsem beni az sevmekten korkuyormuş.
Ne yapmalıyım? Uyuyamıyorum sanki yabancı bir adamla birlikteyim. İğreti duruyor tüm her şey.
Okuyan herkese teşekkür ederim.
kayınvalide tarafının ne yaptığına çok girmek istemiyorum benim için asıl sorun kaynağı eştir her zaman.