- 25 Haziran 2014
- 123
- 51
- Konu Sahibi aquariuswoman
Ya şimdi öfkeyle yazdığım zaman detay veremiyorum. Aile dinamikleri de farklı olabiliyor. Eşim cahil değildir mesela. Diğer ikisi de hem cahil hem kötü kalpli bence. Yani hadsiz diyelim, cehalet de değil bu.Kv cahil, görümce cahil,koca da cahil !!!!!
Öyle alıp gidemezler ama doğum iznini nasıl alacaksınız??? eşiniz eve para getiremiyor evin geçim yükü sizin üstünüzde,Bakıcı tutamazsiniz para yetmez .Gelip kv baksa eşantiyon görümce yanında,eşiniz ana kuzusu mantıksız cahil 3ü bir olur sizi delirtir hayatınızın içine eder Kendiniz için dogurduysaniz boşanir yolunuza bakarsınız.Ama görünen köy klavuz istemez sınır yok bunlarda ......
Eşim sınır koydu ablasına, o konuda sıkıntı yok zaten. Herkese aynı açıklamayı yapmak çok zorladı beni dün ve bugün.
Öğrenmek istediğim şey kv niz böyle sınırını bilmeyen biri olsa nasıl haddini bildirirdiniz?
Eşim evi geçindirmiyor demedim ayrıca, şu an satışları düştü. Mecbur ben garanti bir maaş için hep çalışacağım. Açıkçası çalışmayı da severim, eve kapanmak da istemem yani. Bebeğe eşimle bakacağız, saatlerimizi ona göre ayarlayacağız.
Ayrıca boşanmak neden isteyeyim? Eşimle cidden mutluyum. Annesi ona da yapıyor bir sürü saçmalık. Yaşlı hasta birini kırmasını ben istemem en başında. Kırmadan incitmeden haddini bilmeisni isterim.