Merhabalar. Ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim, erkek arkadaşımla aynı şehirde okuyoruz ve beraber yaşıyoruz öğrenci evinde.
Annesiyle çok yakınız zaten erkek arkadaşımla uzun zamandır beraber yaşıyoruz ve onlarda da kalmıştık bir süre. Kadın gerçekten beni çok seviyor açıkçası ben de onu seviyorum ama bir sorun var. Şimdi okuduğumuz şehirde kendi evimizdeyiz, kadın bizi gerçekten her gün arıyor. İstisnasiz hep aynı saatte. Hal hatır soruyor ve devam ediyor. "Yemek yediniz mi" , "sıkı giyinin" "patik giyin çorap giyin içinize içlik giyin.... biktim artık ben de. yemek yedigimizi öğrenince ne yediniz diye soruyor. ben hiç hoşlanmam yediğimi içtiğimi söylemekten, ki çoğu zaman yumurta kırıp yiyoruz okuldan dolayı yoğunuz. bizi çocuğu gibi görüyor evet, ama sanki sevgilimle ben kardeşiz. sürekli akıl veriyor sürekli. sevgilim de asla kıramaz annesini çok düşkündür, o telefonu çok önemli özal bir anımızda bile mutlaka açıyor. çok sıkıldım artık. bir de sürekli bimden hazır köfte alın diyor, kolay diye. biz bunları düşünemiyoruz sanki. sürekli erken yatın geçe kalmayın demesini saymıyorum bile.
ne yapmalıyım? sevgilim de bi keresinde ağzından kaçırdı, o da benim gibi düşünüyor "bizi kardeş gibi görüyor" demişti o da rahatsız tabi. ama hiç takmıyor bana da boşver he de geç diyor