kayınvalidem beni özlemiş. kızlar akıllı davranma zamanı, nasıl davranmalıyım?

Öncelikle tebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah,kv cok ayıp etmiş kendisine yapılsa eminim kıyamet kopardı neyse çağırmamakla iyi yapmışsın çağırsanda gelmezdi anlattıklarına bakarsak neyse canım biz yine saygıda kusur etmeyiz sevgiyi yok ettiler ama su vicdan varya ona yenik düşerim diye cok korkuyorum eşime kıyamıyorum kv bazen üzülüyorum eşi fln yok ama o neden düşünmedi kırdı incitti bunları düşünerek yoluma devam etcem tükürdüğümü yalamak istemiyorum mesafe olcak artık..ama yapılanlar insanın içinden cıkmıyor ne vardı bağırlarına bassalardı bizi ne iyi kvdeler de var onları gördükce cok özenyrm,üzülüyorum ama kader

boşver annende aramasın artık,üzmesin kendini onlar için ama sen de kendini aynı kefeye koyma.eşinle evli oldukça görüşmen gerekecek

bu işler böyle canım.sen iyi olunca karşındaki problemli oluyor.kaynana bağrına basmak istediğinde de gelin problem çıkarıyor.sen mesafeli ama saygılı ol.

boşver annende aramasın artık,üzmesin kendini onlar için ama sen de kendini aynı kefeye koyma.eşinle evli oldukça görüşmen gerekecek

Evet haklısınz aslında neyse aramasın tabi:) ama ben annemi bilirim dayanamaz arar yine aah ahh bende ona cekmişim bakmayın böyle konuştuğuma yazarak hırsımı alıyorum sanki benim hizmetimi bir görsenz kv yaptıklarına karşılık hoş ortada aman aman bişey de yok hakaret vs ince ince laf sokmalar düşüncesizlikler işte bende birikmişlik var anında cevap verseydim aslında derdim buralara taşmazdı eminm..Zaten bundan sonra eşimin hatrına ara ara görüşcem eskisi gibi aman kırılmasın diyip işimi gücümü bırakıp koşmam yada çağırmam..

bu işler böyle canım.sen iyi olunca karşındaki problemli oluyor.kaynana bağrına basmak istediğinde de gelin problem çıkarıyor.sen mesafeli ama saygılı ol.

Evet cidden öyle keşke sizin anneniz gibi olsaydı kv ama dengeler böyle kuruluyor galiba umarım doğruyu görürler özellikle de gelininiz biz daha genciz belki zamanla alışırız aşarız bazı şeyleri ama yası ilerlemiş kişilerin üzülmesine dayanamıyorum..işte ben mesafeyi koyamadım annem gibi davrandım ondan oldu şimdi mesafe olcak saygıda kusur etmem ama bana laf sokarsa yine kibarca cevap vercem tabi donup kalmazsam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…